Ik wil advies

Zonnepanelen

Alles wat u moet weten over zonnepanelen

Onze zonnepanelen

Focus op kwaliteit
Zonnefabriek heeft lange ervaring in de zonne-energie branch. Daardoor hebben we te maken gehad met veel verschillende merken, producten en materialen. In ons aanbod vindt u een selectie van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen.

SunPower

SunPower zonnepanelen zijn de krachtigste zonnepanelen ter wereld. Met SunPower haalt u 35% méér energie uit uw dak. De gepatenteerde technologie van SunPower zorgt voor hogere opbrengsten, minder degradatie en langere garanties. Lees meer over de unieke prestaties van SunPower zonnepanelen

Q-Cells

Goede zonnepanelen zijn zonnepanelen die efficiënt zijn, een lange levensduur hebben en weinig tot geen degradatie hebben over hun levensloop. Er bestaan inmiddels zoveel leveranciers dat het moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Wij hebben gekozen voor het topmerk Hanwha Q-cells.

Zonnepanelengids

In deze gids vindt u antwoord op vragen als: Wat is het verschil tussen typen zonnepanelen, wat is het verschil tussen typen omvormers, hoe krijg ik inzicht in de opbrengst en kosten van zonnepanelen en wat is salderen?

Benieuwd welke zonnepanelen het beste passen bij uw optimale systeem? Wij bekijken uw situatie en geven een advies op maat tijdens het adviesgesprek aan huis. Gratis en geheel vrijblijvend. Vraag een adviesgesprek aan via onderstaande button.