Service

Hulp na de installatie

Service

Wij staan ook na de installatie voor u klaar
Bij de kwaliteit die Zonnefabriek levert hoort ook een degelijke dienst na verkoop. Zonnefabriek vindt het belangrijk dat wanneer de installatie is afgerond en de panelen hun werk doen er ook nog ruimte is voor nazorg. We helpen u om antwoord te vinden op al uw vragen en helpen bij het oplossen van storingen
Support

Ook na de installatie staat Zonnefabriek voor u klaar mocht u vragen hebben over uw systeem of als bijvoorbeeld de communicatie met uw omvormer is verbroken, of als u denkt dat er sprake is van een storing. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Zonnefabriek allereerst een FAQ pagina gemaakt met de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten. Komt u er niet uit dan kunt u ons altijd bellen via 020 676 6614 en kiezen voor optie 2: service of het service team mailen op service@zonnefabriek.nl.

Ga door naar de FAQ pagina
BTW terugvragen

Ook bij de teruggave van de BTW op de installatie kan Zonnefabriek u van dienst zijn

BTW teruggave
Klantenservice en Contact

Bel ons gerust als u een afspraak wil maken, vragen heeft over een offerte, of vragen over de werking van uw systeem.

Contact

APK voor zonnepanelen

Zonnefabriek heeft service hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij de APK voor zonnepanelen in het leven hebben geroepen. Vooral bij oudere systemen, die destijds nog niet de optie hadden om online te worden gemonitord, is het wenselijk om het systeem een keer helemaal door één van onze experts na te laten lopen om te controleren of alles naar behoren werkt en de beoogde opbrengst wordt behaald. Bij een APK voor zonnepanelen zal onder andere een volledige inspectie van het PV systeem worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de NTA8013. Dit wordt gedaan met behulp van een warmtebeeld camera om eventuele hotspots te kunnen localiseren. Mogelijke kleine reparaties worden ter plekke uitgevoerd. Heeft u interesse in een APK? Sinds kort bieden wij dit ook aan voor niet-Zonnefabriek installaties. U kunt mailen naar service@zonnefabriek.nl voor meer informatie.