Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Service

Bij de kwaliteit die Zonnefabriek levert hoort ook een degelijke dienst na verkoop. Zonnefabriek vindt het belangrijk dat wanneer de installatie is afgerond en de panelen hun werk doen er ook nog ruimte is voor nazorg. Zo zal Zonnefabriek de installatie aanmelden op het monitoringsportaal van uw omvormer zodat wij bij eventuele storing met u mee kunnen kijken. Mocht er in de toekomst toch iets stuk gaan aan de installatie dan heeft Zonnefabriek nauwe contacten met haar vaste leveranciers zodat de omruiling snel en gemakkelijk kan verlopen. Onze eigen installateurs zullen dit ook voor u uitvoeren.

Support

Ook na de installatie staat Zonnefabriek voor u klaar mocht u vragen hebben over uw systeem of als bijvoorbeeld de communicatie met uw omvormer is verbroken. Vragen die naar boven komen wanneer de panelen op het dak liggen hebben vooral betrekking op bijvoorbeeld de nieuwe jaarafrekening, het terugleveren van de zonne-energie op het net of het wijzigen van internetinstellingen in de omvormer.Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Zonnefabriek allereerst een support pagina gemaakt met de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten. Komt u er niet uit dan kunt u ons altijd bellen via 020 676 6614 en kiezen voor optie 2: service of het service team mailen op service@zonnefabriek.nl.

Mijn Zonnefabriek

De opbrengst van uw installatie is gemakkelijk te monitoren via de Zonnefabriek app op de smartphone of de tablet. De app is gemakkelijk te downloaden in de Google Play Store voor Samsung of de App Store van Apple. 
Wilt u de installatie liever vanaf uw computer volgen dan kunt u inloggen op Mijn Zonnefabriek.Op deze pagina en op de app is er ook de mogelijkheid om een bekende aan te dragen bij Zonnefabriek.
Mocht deze tot installatie overgaan dan ontvangt de aandrager € 75,-. 

APK voor zonnepanelen

Zonnefabriek heeft service hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij de APK voor zonnepanelen in het leven hebben geroepen. Voornamelijk bij oudere systemen, welke destijds nog niet de optie hadden om online te monitoren, is het wenselijk om het systeem een keer helemaal na te lopen door één van onze experts om te kijken of het systeem naar behoren werkt en de beoogste opbrengst haalt. Bij een APK voor zonnepanelen zal onder andere een volledige inspecie van het PV systeem worden uitgevoerd met inspectie volgens de richtlijnen van de NTA8013. Dit wordt gedaan met behulp van een warmtebeeld camera om eventuele hotspots te kunnen localiseren. Mogelijke kleine reparaties worden ter plekke uitgevoerd. Heeft u interesse in een APK? Sinds kort bieden wij dit ook aan voor niet-Zonnefabriek installaties. U kunt mailen naar service@zonnefabriek.nl voor meer informatie.