Service

Hulp na de installatie

Service

Wij staan ook na de installatie voor u klaar
Bij de kwaliteit die Zonnefabriek levert hoort ook een degelijke dienst na verkoop. Zonnefabriek vindt het belangrijk dat wanneer de installatie is afgerond en de panelen hun werk doen er ook nog ruimte is voor nazorg. We helpen u om antwoord te vinden op al uw vragen en helpen bij het oplossen van storingen.
Support

Ook na de installatie staat Zonnefabriek voor u klaar. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over uw systeem, als de communicatie met uw omvormer is verbroken, of als u denkt dat er sprake is van een storing.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Zonnefabriek een FAQ pagina gemaakt met antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten.

Komt u er zelf niet uit? Dan kunt u ons altijd bellen via 020 676 6614 (optie 2: service) of een mailtje sturen naar: service@zonnefabriek.nl.

Veelgestelde vragen
BTW terugvragen

Ook bij de teruggave van de BTW op de installatie kan Zonnefabriek u van dienst zijn.

BTW teruggave
Klantenservice en Contact

Bel ons gerust als u een afspraak wil maken, vragen heeft over een offerte, of vragen over de werking van uw systeem.

Contact
Het onderhoudscontract zonnepanelen

Het bieden van een excellente service is een van de speerpunten van Zonnefabriek. Niet alleen bij onze producten en installatie maar ook voor onze service streven wij naar de hoogste kwaliteit. Daarom biedt Zonnefabriek nu ook een onderhoudscontract zonnepanelen aan voor grote PV systemen voor het optimale onderhoud van uw zonnepanelen.

Meer informatie?

APK voor zonnepanelen

Zonnefabriek heeft service hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij de APK voor zonnepanelen in het leven hebben geroepen. Vooral bij oudere systemen, die destijds nog niet de optie hadden om online te worden gemonitord, is het wenselijk om het systeem een keer helemaal door één van onze experts na te laten lopen om te controleren of alles naar behoren werkt en de beoogde opbrengst wordt behaald. Bij een APK voor zonnepanelen zal onder andere een volledige inspectie van het PV systeem worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de NEN1010/ NEN-IEC 62446. Dit wordt gedaan met behulp van een warmtebeeld camera om eventuele hotspots te kunnen localiseren. Mogelijke kleine reparaties worden ter plekke uitgevoerd. Heeft u interesse in een APK? Laat het ons weten: U kunt mailen naar service@zonnefabriek.nl voor meer informatie.