Zonnepanelen in Zwolle: de zon is van ons allemaal

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Zwolle

Zwollenaren gaan in de toekomst steeds meer zelf in hun eigen elektriciteitsbehoeften voorzien. De gemeente heeft de ambitie om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn en zonne-energie speelt daarbij een belangrijke rol. De ambitie van de gemeente Zwolle is vastgelegd in de Agenda Duurzaamheid. In deze agenda worden de rol van de gemeente en de acties om deze doelstelling te bereiken benoemd. Maar ook veel huiseigenaren nemen zélf initiatief om hun woning te verduurzamen met zonnepanelen in Zwolle.

Duurzaamheid? Een normale zaak

Voor de gemeente staat centraal dat het voor iedereen in de stad mogelijk moet zijn gebruik te maken van een lokaal aanbod van duurzame producten, diensten of activiteiten en zonnepanelen in Zwolle. Daarbij is samenwerken de basis. Het college wil duurzaamheid een stap verder brengen door initiatieven van bewoners, bedrijven, verenigingen en instellingen helpen tot bloei te laten komen. Het uiteindelijke doel van de agenda is dat duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is in de stad.

Vraag offerte aan

 

 

8,5

Zonnepanelen in Zwolle

Uw voorgangers uit Zwolle beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,5. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,0

Reimerink

17-10-2017 om 15:00
Zwolle

We hebben behoorlijk lang geaarzeld tussen aanschaf van eigen panelen of deelnemen aan opwekking groene stroom elders. Nadat de knoop was doorgehakt is bestelling en jnstallatie vlot gegaan. Daarvoor denk.

8,2

Frans

16-06-2016 om 13:00
Zwolle
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Zwolle

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Zwolle

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Zwolle

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Zwolle

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Zwolle

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Zwolle

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Zwolle

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Zwolle

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Zwolle

Een offerte aanvragen

 

 

Verbeter & Bespaar: advies en ondersteuning

Met behulp van het energieloket Verbeter&Bespaar - Zwolle worden woningeigenaren ondersteund bij het energiezuiniger en duurzamer maken van de woning. Via dit initiatief stimuleren de gemeente en de provincie Overijssel bovendien projecten op het gebied van energiebesparing en energieopwekking. Zo is onder meer een premie beschikbaar voor het isoleren van uw woning of kunt u gebruik maken van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u tegen een aantrekkelijk tarief zonnepanelen in Zwolle aanschaffen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Zonnepanelen in Zwolle: uw eigen Zonnefabriek

  In Zwolle, Wijthmen en Windesheim zijn zonnepanelen voor steeds meer mensen heel normaal en er verschijnen dan ook steeds meer zonnepanelen op de daken van woningen. Door onze kennis en ervaring weten wij altijd meer opbrengst uit de daken te halen. Woont u in de gemeente Zwolle en wilt u zelf zonne-energie opwekken? Onze adviseurs komen vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Bereken online eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen of vraag een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zwolle.

   

  Vraag adviesgesprek aan