Zonnepanelen Zwolle
  • Zonnepanelen Zwolle

Zonnepanelen Zwolle

Zwollenaren gaan in de toekomst steeds meer zelf in hun eigen elektriciteitsbehoeften voorzien. De gemeente heeft de ambitie om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn en zonne-energie speelt daarbij een belangrijke rol. De ambitie van de gemeente Zwolle is vastgelegd in de Agenda Duurzaamheid. In deze agenda worden de rol van de gemeente en de acties om deze doelstelling te bereiken benoemd. Maar ook veel huiseigenaren nemen zélf initiatief om hun woning te verduurzamen met zonnepanelen in Zwolle.

Duurzaamheid? Een normale zaak

Voor de gemeente staat centraal dat het voor iedereen in de stad mogelijk moet zijn gebruik te maken van een lokaal aanbod van duurzame producten, diensten of activiteiten en zonnepanelen in Zwolle. Daarbij is samenwerken de basis. Het college wil duurzaamheid een stap verder brengen door initiatieven van bewoners, bedrijven, verenigingen en instellingen helpen tot bloei te laten komen. Het uiteindelijke doel van de agenda is dat duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is in de stad.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Verbeter & Bespaar: advies en ondersteuning

Met behulp van het energieloket Verbeter&Bespaar - Zwolle worden woningeigenaren ondersteund bij het energiezuiniger en duurzamer maken van de woning. Via dit initiatief stimuleren de gemeente en de provincie Overijssel bovendien projecten op het gebied van energiebesparing en energieopwekking. Zo is onder meer een premie beschikbaar voor het isoleren van uw woning of kunt u gebruik maken van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u tegen een aantrekkelijk tarief zonnepanelen in Zwolle aanschaffen.

    Zonnepanelen in Zwolle: uw eigen Zonnefabriek

    In Zwolle, Wijthmen en Windesheim zijn zonnepanelen voor steeds meer mensen heel normaal en er verschijnen dan ook steeds meer zonnepanelen op de daken van woningen. Door onze kennis en ervaring weten wij altijd meer opbrengst uit de daken te halen. Woont u in de gemeente Zwolle en wilt u zelf zonne-energie opwekken? Onze adviseurs komen vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Bereken online eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen of vraag een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zwolle.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!