Zonnepanelen in Zwolle: de zon is van ons allemaal

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Zwolle

Zwollenaren gaan in de toekomst steeds meer zelf in hun eigen elektriciteitsbehoeften voorzien. De gemeente heeft de ambitie om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn en zonne-energie speelt daarbij een belangrijke rol. De ambitie van de gemeente Zwolle is vastgelegd in de Agenda Duurzaamheid. In deze agenda worden de rol van de gemeente en de acties om deze doelstelling te bereiken benoemd. Maar ook veel huiseigenaren nemen zélf initiatief om hun woning te verduurzamen met zonnepanelen in Zwolle.

Duurzaamheid? Een normale zaak

Voor de gemeente staat centraal dat het voor iedereen in de stad mogelijk moet zijn gebruik te maken van een lokaal aanbod van duurzame producten, diensten of activiteiten en zonnepanelen in Zwolle. Daarbij is samenwerken de basis. Het college wil duurzaamheid een stap verder brengen door initiatieven van bewoners, bedrijven, verenigingen en instellingen helpen tot bloei te laten komen. Het uiteindelijke doel van de agenda is dat duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is in de stad.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Zwolle

Uw voorgangers uit Zwolle beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,0

Reimerink

17-10-2017 om 15:00
Zwolle

We hebben behoorlijk lang geaarzeld tussen aanschaf van eigen panelen of deelnemen aan opwekking groene stroom elders. Nadat de knoop was doorgehakt is bestelling en jnstallatie vlot gegaan. Daarvoor denk.

8,2

Frans

16-06-2016 om 13:00
Zwolle
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Zwolle

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Zwolle

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Zwolle

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Zwolle

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Zwolle

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Zwolle

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Zwolle

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Zwolle

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Zwolle

Een offerte aanvragen

 

 

Verbeter & Bespaar: advies en ondersteuning

Met behulp van het energieloket Verbeter&Bespaar - Zwolle worden woningeigenaren ondersteund bij het energiezuiniger en duurzamer maken van de woning. Via dit initiatief stimuleren de gemeente en de provincie Overijssel bovendien projecten op het gebied van energiebesparing en energieopwekking. Zo is onder meer een premie beschikbaar voor het isoleren van uw woning of kunt u gebruik maken van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u tegen een aantrekkelijk tarief zonnepanelen in Zwolle aanschaffen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Zonnepanelen in Zwolle: uw eigen Zonnefabriek

  In Zwolle, Wijthmen en Windesheim zijn zonnepanelen voor steeds meer mensen heel normaal en er verschijnen dan ook steeds meer zonnepanelen op de daken van woningen. Door onze kennis en ervaring weten wij altijd meer opbrengst uit de daken te halen. Woont u in de gemeente Zwolle en wilt u zelf zonne-energie opwekken? Onze adviseurs komen vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Bereken online eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen of vraag een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zwolle.

   

  Vraag adviesgesprek aan