Zonnepanelen in Zwijndrecht: zonnig voorbeeld

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Zwijndrecht

Stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen en alle benodigde energie duurzaam opwekken met bronnen die oneindig zijn. Dat is het doel dat de gemeente Zwijndrecht in 2050 wil bereiken. Een energieneutrale woon- en leefomgeving creëren, kan de gemeente niet alleen. Daarom roept zij haar inwoners op mee te denken en bij te dragen aan de energietransitie. Daarbij krijgen zij alle hulp van de gemeente en het Regionaal Energieloket. Wat kunt u doen om energiebewust te wonen? Stel uw vragen over verduurzamen, isoleren, warmte-oplossingen en zonnepanelen in Zwijndrecht!

Ontdek uw duurzame kansen met de HuisScan

De gemeente is zich bewust van haar voorbeeldrol. Daarom is energiebesparing binnen de eigen organisatie een prioriteit. Het plaatsen van dubbel glas, energiezuinige cv-installaties, het isoleren van daken en spouwmuren, LED-verlichting en zonnepanelen in Zwijndrecht, maken van de gemeentegebouwen stuk voor stuk duurzame uithangborden. Bent u benieuwd welke maatregelen het meest geschikt zijn voor het verduurzamen van uw woning? De HuisScan van het energieloket laat precies zien welke duurzame kansen u kunt benutten.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Zwijndrecht

Uw voorgangers uit Zwijndrecht beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Frans v.Torenburg

29-08-2018 om 16:06
Zwijndrecht

Alles perfect verlopen en heel vriendelijke monteurs.

8,5

F.v.Torenburg

27-08-2018 om 15:57
Zwijndrecht

Zeer correcte en nette jongens. Goed gewerkt en veilig. De panelen zijn netjes gemonteerd zoals afgesproken Mede de omvormer netjes geplaatst in de schuur . Bedankt mannen, zal zeker zonnefabriek aanbevelen. Vr gr. Frans en Ellen van Torenburg

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Zwijndrecht

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Zwijndrecht

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Zwijndrecht

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Zwijndrecht

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Zwijndrecht

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Zwijndrecht

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Zwijndrecht

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Zwijndrecht

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Zwijndrecht

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Zwijndrecht

Met de bruikbare adviezen in het achterhoofd, is het een prettige gedachte dat u voor het treffen van duurzame maatregelen mogelijk gebruik kunt maken van landelijke energiesubsidies. Zo kunt u via het Nationaal Energiebespaarfonds en het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting financiële ondersteuning krijgen voor de keuze voor bijvoorbeeld zonnepanelen in Winterswijk. Alle subsidiemogelijkheden ontdekken? Het energieloket brengt deze graag voor u in kaart.

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Met of zonder subsidie, zelf duurzame energie opwekken loont altijd. U begint namelijk direct met besparen! Wilt u verzekerd zijn van een maximale opbrengst? Dan bent u bij Zonnefabriek aan het juiste adres. De kwalitatief ijzersterke en efficiënte zonne-systemen hebben eenlange levensduur en een ruime garantie, zodat uw keuze voor zonne-energie zich blijft uitbetalen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat. bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing of vraag een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zwijndrecht.

  Vraag adviesgesprek aan