Zonnepanelen in Zwijndrecht: zonnig voorbeeld

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Zwijndrecht

Stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen en alle benodigde energie duurzaam opwekken met bronnen die oneindig zijn. Dat is het doel dat de gemeente Zwijndrecht in 2050 wil bereiken. Een energieneutrale woon- en leefomgeving creëren, kan de gemeente niet alleen. Daarom roept zij haar inwoners op mee te denken en bij te dragen aan de energietransitie. Daarbij krijgen zij alle hulp van de gemeente en het Regionaal Energieloket. Wat kunt u doen om energiebewust te wonen? Stel uw vragen over verduurzamen, isoleren, warmte-oplossingen en zonnepanelen in Zwijndrecht!

Ontdek uw duurzame kansen met de HuisScan

De gemeente is zich bewust van haar voorbeeldrol. Daarom is energiebesparing binnen de eigen organisatie een prioriteit. Het plaatsen van dubbel glas, energiezuinige cv-installaties, het isoleren van daken en spouwmuren, LED-verlichting en zonnepanelen in Zwijndrecht, maken van de gemeentegebouwen stuk voor stuk duurzame uithangborden. Bent u benieuwd welke maatregelen het meest geschikt zijn voor het verduurzamen van uw woning? De HuisScan van het energieloket laat precies zien welke duurzame kansen u kunt benutten.

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Zwijndrecht

Uw voorgangers uit Zwijndrecht beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Frans v.Torenburg

29-08-2018 om 16:06
Zwijndrecht

Alles perfect verlopen en heel vriendelijke monteurs.

8,5

F.v.Torenburg

27-08-2018 om 15:57
Zwijndrecht

Zeer correcte en nette jongens. Goed gewerkt en veilig. De panelen zijn netjes gemonteerd zoals afgesproken Mede de omvormer netjes geplaatst in de schuur . Bedankt mannen, zal zeker zonnefabriek aanbevelen. Vr gr. Frans en Ellen van Torenburg

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Zwijndrecht

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Zwijndrecht

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Zwijndrecht

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Zwijndrecht

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Zwijndrecht

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Zwijndrecht

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Zwijndrecht

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Zwijndrecht

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Zwijndrecht

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Zwijndrecht

Met de bruikbare adviezen in het achterhoofd, is het een prettige gedachte dat u voor het treffen van duurzame maatregelen mogelijk gebruik kunt maken van landelijke energiesubsidies. Zo kunt u via het Nationaal Energiebespaarfonds en het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting financiële ondersteuning krijgen voor de keuze voor bijvoorbeeld zonnepanelen in Winterswijk. Alle subsidiemogelijkheden ontdekken? Het energieloket brengt deze graag voor u in kaart.

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Met of zonder subsidie, zelf duurzame energie opwekken loont altijd. U begint namelijk direct met besparen! Wilt u verzekerd zijn van een maximale opbrengst? Dan bent u bij Zonnefabriek aan het juiste adres. De kwalitatief ijzersterke en efficiënte zonne-systemen hebben eenlange levensduur en een ruime garantie, zodat uw keuze voor zonne-energie zich blijft uitbetalen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat. bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing of vraag een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zwijndrecht.

  Vraag adviesgesprek aan