Zonnepanelen in Zwijndrecht
  • Zonnepanelen in Zwijndrecht

Zonnepanelen in Zwijndrecht

Stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen en alle benodigde energie duurzaam opwekken met bronnen die oneindig zijn. Dat is het doel dat de gemeente Zwijndrecht in 2050 wil bereiken. Een energieneutrale woon- en leefomgeving creëren, kan de gemeente niet alleen. Daarom roept zij haar inwoners op mee te denken en bij te dragen aan de energietransitie. Daarbij krijgen zij alle hulp van de gemeente en het Regionaal Energieloket. Wat kunt u doen om energiebewust te wonen? Stel uw vragen over verduurzamen, isoleren, warmte-oplossingen en zonnepanelen in Zwijndrecht!

Ontdek uw duurzame kansen met de HuisScan

De gemeente is zich bewust van haar voorbeeldrol. Daarom is energiebesparing binnen de eigen organisatie een prioriteit. Het plaatsen van dubbel glas, energiezuinige cv-installaties, het isoleren van daken en spouwmuren, LED-verlichting en zonnepanelen in Zwijndrecht, maken van de gemeentegebouwen stuk voor stuk duurzame uithangborden. Bent u benieuwd welke maatregelen het meest geschikt zijn voor het verduurzamen van uw woning? De HuisScan van het energieloket laat precies zien welke duurzame kansen u kunt benutten.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Zwijndrecht

Met de bruikbare adviezen in het achterhoofd, is het een prettige gedachte dat u voor het treffen van duurzame maatregelen mogelijk gebruik kunt maken van landelijke energiesubsidies. Zo kunt u via het Nationaal Energiebespaarfonds en het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting financiële ondersteuning krijgen voor de keuze voor bijvoorbeeld zonnepanelen in Winterswijk. Alle subsidiemogelijkheden ontdekken? Het energieloket brengt deze graag voor u in kaart.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Met of zonder subsidie, zelf duurzame energie opwekken loont altijd. U begint namelijk direct met besparen! Wilt u verzekerd zijn van een maximale opbrengst? Dan bent u bij Zonnefabriek aan het juiste adres. De kwalitatief ijzersterke en efficiënte zonne-systemen hebben een lange levensduur en een ruime garantie, zodat uw keuze voor zonne-energie zich blijft uitbetalen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat. bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing of vraag een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zwijndrecht.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!