Zonnepanelen in Zutphen: een duurzaam DNA

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Zutphen

Zutphen is in 2025 een toekomstbestendige gemeente met een vitale samenleving doordat inwoners, ondernemers en bezoekers duurzaam omgaan met de (leef)omgeving. Door het nieuwe wonen, werken en winkelen op passende wijze een plek te geven, te verbinden en te verbeteren, wordt gewerkt aan een duurzaam DNA. Zo min mogelijk energie verbruiken en de energie die nodig is waar mogelijk opwekken met windmolens binnen de gemeentegrenzen en zonnepanelen in Zutphen, dat is de bijdrage van de stad aan een beter klimaat.

ZutphenEnergie: natuurlijk van dichtbij

Bedrijven, instellingen en woningen zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van het totale energieverbruik. De gemeente richt zich in haar beleidsplan dan ook voornamelijk op deze doelgroepen. Onder meer door het stimuleren van duurzaam opwekken van energie met behulp van wind en zon, wil de gemeente het predicaat energieneutraal behalen. Niet elk dak is geschikt voor zonnepanelen in Zutphen, daarom biedt de gemeente bewuste inwoners en ondernemers de kans deel te nemen aan de zonne-coöperatie ZutphenEnergie. Schrijf u in om mede-eigenaar van een zonnepark of zonnedak in de gemeente te worden. Samen met uw medebewoners draagt u bij aan een energieneutrale stad en een ‘gezonde’ toekomst!

Vraag offerte aan

 

 

9,6

Zonnepanelen in Zutphen

Uw voorgangers uit Zutphen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 9,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Sandra Hospers

23-04-2019 om 13:29
Zutphen

Goeie uitgebreide mailwisseling, daarna persoonlijk huisbezoek. Vervolgens snelle plaatsing van de panelen en omvormer. De panelen werken boven verwachting!

9,2

W. Dusch

17-09-2018 om 15:20
Zutphen

Prima ervaring op alle onderdelen enthousiaste adviseur die goed mee dacht installatie door Friese monteurs top, supersnel, vakkundig en klantvriendelijk persoonlijke en digitale begeleiding correct en duidelijk

9,5

Theo Fritz

25-05-2018 om 10:04
Zutphen

Nadat we verhuisd zijn en op ons nieuwe huis wederom zonnepanelen wilden heb ik internet afgestruind om me te verdiepen in alle ontwikkelingen en heb daarna een aantal partijen benaderd. Tijdens het gesprek met de adviseur van de Zonnefabriek (Jonathan) kregen wij meteen een goed gevoel. Uiteindelijk was de Zonnefabriek een van de twee overgebleven partijen, maar zag het er naar uit dat we voor de andere overgebleven partij zouden kiezen. Na nogmaals contact gehad te hebben met Jonathan heb ik me nog eens goed verdiept in alle voor- en nadelen van de SunPower panelen. Het enige nadeel is de hogere investering. Daarbij was de vraag of dat op zou wegen tegen de voordelen. Bij mijn eerste "onderzoek" heb ik mij met name gericht op het aantal Wattpiek per geinvesteerde Euro en de daarmee samenhangende terugverdientijd. Ik heb daarbij zijdelings rekening gehouden met de extreem lange garantieperiode en uitstekende garantievoorwaarden. (bijvoorbeeld niet een ander paneel ontvangen bij een defect paneel, maar dat het paneel dan ook vervangen wordt en dat je dat niet zelf hoeft te (laten) doen. De uiteindelijke doorslag om bewust voor de SunPower-panelen te kiezen was het feit dat de panelen niet alleen de hoogste Wattpiek hebben, maar juist ook bij heel weinig licht al energie opleveren. Dus alleen rekening houdend met de terugverdientijd zouden het niet de SunPower-panelen zijn geworden, maar door het totaalplaatje blijkt de keuze hiervoor de beste keuze te zijn. Bij het gesprek met de adviseur kregen we te horen dat het helaas wel 2 a 2 1/2 maand zou kunnen duren voordat de panelen geplaatst zouden worden. Onze verbazing was dan ook groot toen we kort na het tekenen van de offerte gebeld werden of het uitkwam dat de panelen binnen een paar weken geplaatst zouden worden (panelen zijn dus 5 weken na tekenen van de offerte geplaatst). Ook het installeren (door het team van Jorrit) is prima uitgevoerd, waarbij alles constant in overleg met mij gebeurd is. Door de bijzondere situatie (een hoog dak en een serre voor het huis) was het veel meer werk dan normaal, maar ze hebben aan een stuk doorgewerkt en zijn tot in de loop van de avond doorgegaan om ervoor te zorgen dat alles die dag toch netjes afgerond was. We hebben de panelen nu een week en ik kijk elke dag meerdere keren op de portal (en in de app) om het een en ander te monitoren en ik ben enorm verbaasd over de hoge opbrengst (met name op de momenten dat er helemaal geen zon is).

9,0

Sylvie

16-06-2016 om 12:57
Zutphen

Prima advies en nette installatie. De contacten verliepen prettig en ik ben zeer tevreden over de installatie.

10,0

ARD

09-06-2016 om 15:28
Zutphen

Eerlijk, helder en oprecht advies van Jonathan. We hadden een keuze uit meerder aanbieders waar de Zonnefabriek het meest koste, maar ook het meeste aan vermogen kwijt kon. In vergelijking met mijn buren die net zoveel panelen hebben wek ik ruim 1.5 keer meer energie op!! Dat is toch te gek!! Installatie is goed gedaan. Leuke enthousiaste en nette jongens. Voor een uitgebreid en eerlijk advies en een goede installatie raad ik iedereen de Zonnefabriek aan.

10,0

ARD

08-06-2016 om 12:25
Zutphen

Eerlijk, helder en oprecht advies van Jonathan. We hadden een keuze uit meerder aanbieders waar de Zonnefabriek het meest koste, maar ook het meeste aan vermogen kwijt kon. In vergelijking met mijn buren die net zoveel panelen hebben wek ik ruim 1.5 keer meer energie op!! Dat is toch te gek!! Installatie is goed gedaan. Leuke enthousiaste en nette jongens. Voor een uitgebreid en eerlijk advies en een goede installatie raad ik iedereen de Zonnefabriek aan.

10,0

Jan

31-05-2016 om 16:17
Warnsveld

Alles in goed overleg en ter plekke nog betere oplossingen!

8,7

HENRY

23-05-2016 om 13:53
ZUTPHEN

Tot nu toe zeer tevreden met onze zonne panelen. Prima opbrengst. Aan mijn broer aanbevolen en die is ok tevreden over zijn instalatie.

9,5

Wouter

17-05-2016 om 17:16
Warnsveld

Week na installatie werden we verrast door de installateur. dat er voor de veiligheid een extra aardlek schakelaar tussen de installatie gemonteerd moet worden. perfect uitgevoerd geen extrakosten. perfecte services.

10,0

Ibrahim

12-04-2017 om 17:52
Zutphen
Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Zutphen

Een offerte aanvragen

 

 

Financiële regeling voor zonnepanelen in Zutphen

Investeert u als woningeigenaar liever in het verduurzamen van uw eigen woning? Voor verschillende energiebesparende maatregelen zijn landelijke subsidies beschikbaar. Energiesubsidiewijzer biedt een overzicht van het actuele aanbod. Binnen enkele stappen weet u of u in aanmerking komt voor subsidie voor zonnepanelen in Zutphen of andere vormen van verduurzaming. Klop voor meer informatie en tips op het gebied van duurzaam en comfortabel wonen aan bij het Regionaal Energieloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zutphen.

  Vraag adviesgesprek aan