Zonnepanelen in Zoetermeer: bespaar met plezier

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Zoetermeer

Al in 2007 maakte de gemeente Zoetermeer gericht werk van duurzaamheid binnen de gemeentegrenzen. In het programma Duurzaam Zoetermeer werden ambities opgenomen voor de komende decennia met betrekking tot het klimaat- en energiebeleid, een gezond leefmilieu, het duurzaam inkopen en het duurzaam opwekken van energie. De afgelopen jaren stonden onder meer in het teken van het verduurzamen van woningen uit de 60er en 70er jaren, het stimuleren van duurzame mobiliteit en het vergroten van het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Zoetermeer.

Duurzaam & groen Zoetermeer

In navolging van het duurzaamheidsbeleid stelde de gemeente onlangs het programma Duurzaam & Groen Zoetermeer vast. Met dit programma gaat de gemeente de uitdagingen die klimaatverandering en verlies aan biodiversiteit bieden aan. Voor een duurzame en groene stad worden afspraken gemaakt om het gebruik van fossiele brandstoffen terug te dringen, worden bestaande woningen en nieuwbouw verder verduurzaamd en biedt de gemeente de mogelijkheid collectief zonnepanelen in Zoetermeer in te kopen.

Vraag offerte aan

 

 

8,5

Zonnepanelen in Zoetermeer

Uw voorgangers uit Zoetermeer beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,5. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Carla van Ruitenburg

14-07-2018 om 21:14
Zoetermeer

Niet de goedkoopste, we hadden elders inderdaad minder geld uitgegeven. Maar ik vond dat jullie daar eerlijk over waren, met uitleg waarom. Vandaar dat wij jullie als betrouwbaar vonden overkomen. Nu genieten van de panelen

9,0

Richard Backx

09-04-2018 om 12:08
Zoetermeer

Zeer duidelijke en concrete uitleg, goede producten met een gedegen onderbouwing. Levering was vlot, installatie ging goed. Afwerking van installatie (gaten boren, plaatsing van bedrading) helaas niet mooi. Geen drama maar beïnvloedt wel de totaalbeoordeling.

8,0

Richard

11-07-2017 om 10:24
Zoetermeer

Efficient, duidelijk en werken zorgvuldig. Kort na het tekenen van de offerte een belletje om de montage te plannen. De installatie is keurig opgehangen en werkt goed.

8,2

Freek

21-05-2016 om 22:09
Zoetermeer

Ik heb nu al meerdere jaren veel plezier van de zonnepanelen. Het aanbod en de levering waren snel en correct, de installatie ging naar tevredenheid.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Zoetermeer

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Zoetermeer

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Zoetermeer

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Zoetermeer

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Zoetermeer

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Zoetermeer

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Zoetermeer

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Zoetermeer

Het energiezuiniger maken van uw eigen woning loont. Investeer bijvoorbeeld in dak-, muur- en vloerisolatie, HR++-glas of zonnepanelen in Zoetermeer en bespaar zo op uw energiekosten. Het platform ‘Zoetermeer plezier met energie besparen’ biedt geïnteresseerden persoonlijke bespaartips en meer informatie over zelf energie opwekken. Voor verschillende energiebesparende maatregelen is subsidie beschikbaar. Via het Nationaal Energiebespaarfonds kunt u tegen een aantrekkelijk rentetarief een lening van maximaal € 25.000,- afsluiten. De besparing die uw zonnedak u oplevert, is veel gevallen voldoende om de maandelijkse betaling te dekken.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Energie opwekken ook zónder subsidie interessant

  Ook zonder subsidie betalen isoleren en het zelf opwekken van duurzame energie zich uit. Niet alleen verlaagt u de hoogte van uw energierekening, uw vergroot bovendien uw wooncomfort. Denkt u na over de aanschaf van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met een van de specialisten van Zonnefabriek voor een advies op maat. We helpen u graag bij het in kaart brengen van de beste manier om maximaal rendement en een optimale besparing te behalen. Nieuwsgierig? Bereken eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zoetermeer.

  Vraag adviesgesprek aan