Zonnepanelen in Zevenaar: de ‘groene’ verbinding

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Zevenaar

De gemeente Zevenaar kent een grote diversiteit aan landschappen, maar staat vooral bekend als belangrijk knooppunt van snel- en spoorwegen en de verbindende factor tussen Nijmegen, Arnhem en Duitsland. Juist die rol vraagt om extra aandacht voor de kwaliteit van de leefomgeving. Duurzaamheid speelt niet voor niets een voorname rol in het milieubeleidsplan van de gemeente. Eén van de speerpunten is het opwekken van duurzame energie, zodat Zevenaar in 2030 als klimaatneutrale gemeente te boek staat. Mede door het grote aantal zonnepanelen in Zevenaar ligt de gemeente prima op koers.

Een zonnedak voor alle Zevenaarders

In vrijwel alles waar de gemeente op dagelijkse basis aan werkt, is ‘groen denken en doen’ de rode draad. Van herontwikkeling, herstructurering en transformatie van bestaande woon- en werkgebieden tot het omarmen van het opwekken van groene energie. Niet alleen telt het dak van het gemeentehuis ruim tweeduizend zonnepanelen in Zevenaar, ook zijn vele bewoners actief lid van een energiecoöperatie. Samen wekken zij duurzaam energie op via de ruim 1300 panelen op het dak van cultureel centrum Hal 12.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Zevenaar

Uw voorgangers uit Zevenaar beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

Peter

26-06-2016 om 13:17
Pannerden

Prima bedrijf, zijn de afspraken volledig nagekomen. 1 minpunt: waarom regelen jullie niet de teruggave van de BTW. Alle andere bedrijven doen dit wel zonder betaling. Heb dit nu zelf gedaan maar is nog steeds niet rond.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Zevenaar

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Zevenaar

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Zevenaar

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Zevenaar

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Zevenaar

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Zevenaar

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Zevenaar

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Zevenaar

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Zevenaar

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Zevenaar

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Zevenaar

Wilt u liever zelf aan de slag met groene energie? Dan biedt de gemeente uitkomst. Om het plaatsen van een zonne-systeem voor een groot publiek mogelijk te maken, verstrekt de gemeente een duurzaamheidslening. Bent u woningeigenaar en voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Dan kunt u voor de aanschaf van zonnepanelen in Zevenaar een lening aanvragen. U betaalt de lening van minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- in maandelijkse termijnen terug. Doordat u direct begint met besparen, worden deze kosten in vrijwel alle gevallen gedekt. Neem voor meer informatie en vragen contact op met het Liemers Energieloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder een duurzaamheidslening of subsidie is kiezen voor groene energie een verstandige keuze. Niet alleen bespaart u op uw maandelijkse kosten, ook spaart u het milieu. Wilt u professioneel advies over het beste en optimale systeem voor het dak van uw woning? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten voor een advies op maat. Nieuwsgierig? Bereken online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zevenaar.

  Vraag adviesgesprek aan