Zonnepanelen in Zevenaar
  • Zonnepanelen in Zevenaar

Zonnepanelen in Zevenaar

De gemeente Zevenaar kent een grote diversiteit aan landschappen, maar staat vooral bekend als belangrijk knooppunt van snel- en spoorwegen en de verbindende factor tussen Nijmegen, Arnhem en Duitsland. Juist die rol vraagt om extra aandacht voor de kwaliteit van de leefomgeving. Duurzaamheid speelt niet voor niets een voorname rol in het milieubeleidsplan van de gemeente. Eén van de speerpunten is het opwekken van duurzame energie, zodat Zevenaar in 2030 als klimaatneutrale gemeente te boek staat. Mede door het grote aantal zonnepanelen in Zevenaar ligt de gemeente prima op koers.

Een zonnedak voor alle Zevenaarders

In vrijwel alles waar de gemeente op dagelijkse basis aan werkt, is ‘groen denken en doen’ de rode draad. Van herontwikkeling, herstructurering en transformatie van bestaande woon- en werkgebieden tot het omarmen van het opwekken van groene energie. Niet alleen telt het dak van het gemeentehuis ruim tweeduizend zonnepanelen in Zevenaar, ook zijn vele bewoners actief lid van een energiecoöperatie. Samen wekken zij duurzaam energie op via de ruim 1300 panelen op het dak van cultureel centrum Hal 12.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Zevenaar

Wilt u liever zelf aan de slag met groene energie? Dan biedt de gemeente uitkomst. Om het plaatsen van een zonne-systeem voor een groot publiek mogelijk te maken, verstrekt de gemeente een duurzaamheidslening. Bent u woningeigenaar en voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Dan kunt u voor de aanschaf van zonnepanelen in Zevenaar een lening aanvragen. U betaalt de lening van minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- in maandelijkse termijnen terug. Doordat u direct begint met besparen, worden deze kosten in vrijwel alle gevallen gedekt. Neem voor meer informatie en vragen contact op met het Liemers Energieloket.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder een duurzaamheidslening of subsidie is kiezen voor groene energie een verstandige keuze. Niet alleen bespaart u op uw maandelijkse kosten, ook spaart u het milieu. Wilt u professioneel advies over het beste en optimale systeem voor het dak van uw woning? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten voor een advies op maat. Nieuwsgierig? Bereken online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zevenaar.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!