Zonnepanelen in Zevenaar: de ‘groene’ verbinding

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Zevenaar

De gemeente Zevenaar kent een grote diversiteit aan landschappen, maar staat vooral bekend als belangrijk knooppunt van snel- en spoorwegen en de verbindende factor tussen Nijmegen, Arnhem en Duitsland. Juist die rol vraagt om extra aandacht voor de kwaliteit van de leefomgeving. Duurzaamheid speelt niet voor niets een voorname rol in het milieubeleidsplan van de gemeente. Eén van de speerpunten is het opwekken van duurzame energie, zodat Zevenaar in 2030 als klimaatneutrale gemeente te boek staat. Mede door het grote aantal zonnepanelen in Zevenaar ligt de gemeente prima op koers.

Een zonnedak voor alle Zevenaarders

In vrijwel alles waar de gemeente op dagelijkse basis aan werkt, is ‘groen denken en doen’ de rode draad. Van herontwikkeling, herstructurering en transformatie van bestaande woon- en werkgebieden tot het omarmen van het opwekken van groene energie. Niet alleen telt het dak van het gemeentehuis ruim tweeduizend zonnepanelen in Zevenaar, ook zijn vele bewoners actief lid van een energiecoöperatie. Samen wekken zij duurzaam energie op via de ruim 1300 panelen op het dak van cultureel centrum Hal 12.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Zevenaar

Uw voorgangers uit Zevenaar beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

Peter

26-06-2016 om 13:17
Pannerden

Prima bedrijf, zijn de afspraken volledig nagekomen. 1 minpunt: waarom regelen jullie niet de teruggave van de BTW. Alle andere bedrijven doen dit wel zonder betaling. Heb dit nu zelf gedaan maar is nog steeds niet rond.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Zevenaar

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Zevenaar

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Zevenaar

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Zevenaar

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Zevenaar

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Zevenaar

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Zevenaar

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Zevenaar

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Zevenaar

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Zevenaar

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Zevenaar

Wilt u liever zelf aan de slag met groene energie? Dan biedt de gemeente uitkomst. Om het plaatsen van een zonne-systeem voor een groot publiek mogelijk te maken, verstrekt de gemeente een duurzaamheidslening. Bent u woningeigenaar en voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Dan kunt u voor de aanschaf van zonnepanelen in Zevenaar een lening aanvragen. U betaalt de lening van minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- in maandelijkse termijnen terug. Doordat u direct begint met besparen, worden deze kosten in vrijwel alle gevallen gedekt. Neem voor meer informatie en vragen contact op met het Liemers Energieloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder een duurzaamheidslening of subsidie is kiezen voor groene energie een verstandige keuze. Niet alleen bespaart u op uw maandelijkse kosten, ook spaart u het milieu. Wilt u professioneel advies over het beste en optimale systeem voor het dak van uw woning? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten voor een advies op maat. Nieuwsgierig? Bereken online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zevenaar.

  Vraag adviesgesprek aan