Zonnepanelen Zeist: Op naar 500.000 zonnepanelen!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Zeist

Als je tussen de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug leeft, dan weet je hoe belangrijk de natuur is. De gemeente Zeist werkt daarom hard aan het behoud van het milieu, en heeft zich het ambitieuze doel gesteld om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Daar is nog wel wat voor nodig! Buiten de mogelijke energiebesparing zal er ook nog heel wat eigen energie moeten worden opgewekt, vooral op de daken van de Zeistenaren. Zonnefabriek helpt hier graag aan mee.

Snel in de buurt

In het klimaatrapport van de gemeente Zeist is berekend dat er 500.000 zonnepanelen op Zeister daken moeten worden geplaatst om aan de doelstelling van een energieneutrale gemeente te voldoen. Dat zijn er nogal wat! Zonnefabriek heeft al meerdere succesvolle installaties van zonnepanelen neergezet o.a. in Zeist en Den Dolder, en we staan klaar om er nog veel méér te plaatsen. Zowel onze adviseurs als onze installateurs zijn snel in de buurt, en mocht er zich een probleem voordoen, dan is ook ons gespecialiseerde Service Team snel ter plaatse. Wacht dus niet langer en neem contact op met ons!

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Zeist

Uw voorgangers uit Zeist beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,8

Franca Haas

11-09-2018 om 12:08
Zeist

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Goede informatie vooraf en goed contact achteraf. Installatie keurig en vakkundig geïnstalleerd binnen 1 dag.

8,2

Ruud Cools

22-08-2017 om 21:15
Zeist

Klantvriendelijk en meedenkend. Installateurs waren kundig.

9,3

Paul

14-05-2017 om 10:23
Den dolder

Van advisering tot montage en oplevering is alles zeer goed verlopen. we zijn uiterst tevreden met het resultaat.

8,5

Paul

25-06-2016 om 11:36
Zeist

Prima bedrijf

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Zeist

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Zeist

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Zeist

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Zeist

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Zeist

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Zeist

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Zeist

Een offerte aanvragen

 

 

Hulp bij het plaatsen van Zonnepanelen in Zeist

Er bestaan allerlei initiatieven in Zeist om u te helpen met het verduurzamen van uw woning. Zo vindt u op de website van de gemeente advies over wat u kunt doen, en kunt u ook terecht bij het Regionaal Energieloket voor informatie en tips. Wellicht kunt u financiële ondersteuning krijgen bij de aanschaf van zonnepanelen; dit kunt u checken op de Energiesubsidiewijzer van de overheid. Maar ook zonder subsidie is de plaatsing van zonnepanelen een goed idee, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Want de energie die u bespaart, vertaalt zich rechtsreeks naar een besparing op uw rekening.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Veel inwoners van Zeist en omgeving zijn u al voorgegaan. Zij beseften al dat investeren in schone energie van eigen dak financieel slim is, en heel gemakkelijk te realiseren. Bent u inmiddels ook benieuwd naar wat uw dak voor u kan doen? Neem dan contact op met Zonnefabriek voor een advies op maat. Onze adviseurs komen graag langs en kijken met u naar wat uw jaarlijkse besparing ongeveer zou zijn. Of vraag meteen een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zeist.

  Vraag adviesgesprek aan