Zonnepanelen in Zeist
  • Zonnepanelen in Zeist

Zonnepanelen in Zeist

Als je tussen de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug leeft, dan weet je hoe belangrijk de natuur is. De gemeente Zeist werkt daarom hard aan het behoud van het milieu, en heeft zich het ambitieuze doel gesteld om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Daar is nog wel wat voor nodig! Buiten de mogelijke energiebesparing zal er ook nog heel wat eigen energie moeten worden opgewekt, vooral op de daken van de Zeistenaren. Zonnefabriek helpt hier graag aan mee.

Snel in de buurt

In het klimaatrapport van de gemeente Zeist is berekend dat er 500.000 zonnepanelen op Zeister daken moeten worden geplaatst om aan de doelstelling van een energieneutrale gemeente te voldoen. Dat zijn er nogal wat! Zonnefabriek heeft al meerdere succesvolle installaties van zonnepanelen neergezet o.a. in Zeist en Den Dolder, en we staan klaar om er nog veel méér te plaatsen. Zowel onze adviseurs als onze installateurs zijn snel in de buurt, en mocht er zich een probleem voordoen, dan is ook ons gespecialiseerde Service Team snel ter plaatse. Wacht dus niet langer en neem contact op met ons!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Hulp bij het plaatsen van Zonnepanelen in Zeist

Er bestaan allerlei initiatieven in Zeist om u te helpen met het verduurzamen van uw woning. Zo vindt u op de website van de gemeente advies over wat u kunt doen, en kunt u ook terecht bij het Regionaal Energieloket voor informatie en tips. Wellicht kunt u financiële ondersteuning krijgen bij de aanschaf van zonnepanelen; dit kunt u checken op de Energiesubsidiewijzer van de overheid. Maar ook zonder subsidie is de plaatsing van zonnepanelen een goed idee, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Want de energie die u bespaart, vertaalt zich rechtsreeks naar een besparing op uw rekening.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Veel inwoners van Zeist en omgeving zijn u al voorgegaan. Zij beseften al dat investeren in schone energie van eigen dak financieel slim is, en heel gemakkelijk te realiseren. Bent u inmiddels ook benieuwd naar wat uw dak voor u kan doen? Neem dan contact op met Zonnefabriek voor een advies op maat. Onze adviseurs komen graag langs en kijken met u naar wat uw jaarlijkse besparing ongeveer zou zijn. Of vraag meteen een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zeist.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!