Zonnepanelen Zeist: Op naar 500.000 zonnepanelen!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Zeist

Als je tussen de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug leeft, dan weet je hoe belangrijk de natuur is. De gemeente Zeist werkt daarom hard aan het behoud van het milieu, en heeft zich het ambitieuze doel gesteld om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Daar is nog wel wat voor nodig! Buiten de mogelijke energiebesparing zal er ook nog heel wat eigen energie moeten worden opgewekt, vooral op de daken van de Zeistenaren. Zonnefabriek helpt hier graag aan mee.

Snel in de buurt

In het klimaatrapport van de gemeente Zeist is berekend dat er 500.000 zonnepanelen op Zeister daken moeten worden geplaatst om aan de doelstelling van een energieneutrale gemeente te voldoen. Dat zijn er nogal wat! Zonnefabriek heeft al meerdere succesvolle installaties van zonnepanelen neergezet o.a. in Zeist en Den Dolder, en we staan klaar om er nog veel méér te plaatsen. Zowel onze adviseurs als onze installateurs zijn snel in de buurt, en mocht er zich een probleem voordoen, dan is ook ons gespecialiseerde Service Team snel ter plaatse. Wacht dus niet langer en neem contact op met ons!

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Zeist

Uw voorgangers uit Zeist beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,8

Franca Haas

11-09-2018 om 12:08
Zeist

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Goede informatie vooraf en goed contact achteraf. Installatie keurig en vakkundig geïnstalleerd binnen 1 dag.

8,2

Ruud Cools

22-08-2017 om 21:15
Zeist

Klantvriendelijk en meedenkend. Installateurs waren kundig.

9,3

Paul

14-05-2017 om 10:23
Den dolder

Van advisering tot montage en oplevering is alles zeer goed verlopen. we zijn uiterst tevreden met het resultaat.

8,5

Paul

25-06-2016 om 11:36
Zeist

Prima bedrijf

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Zeist

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Zeist

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Zeist

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Zeist

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Zeist

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Zeist

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Zeist

Een offerte aanvragen

 

 

Hulp bij het plaatsen van Zonnepanelen in Zeist

Er bestaan allerlei initiatieven in Zeist om u te helpen met het verduurzamen van uw woning. Zo vindt u op de website van de gemeente advies over wat u kunt doen, en kunt u ook terecht bij het Regionaal Energieloket voor informatie en tips. Wellicht kunt u financiële ondersteuning krijgen bij de aanschaf van zonnepanelen; dit kunt u checken op de Energiesubsidiewijzer van de overheid. Maar ook zonder subsidie is de plaatsing van zonnepanelen een goed idee, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Want de energie die u bespaart, vertaalt zich rechtsreeks naar een besparing op uw rekening.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Veel inwoners van Zeist en omgeving zijn u al voorgegaan. Zij beseften al dat investeren in schone energie van eigen dak financieel slim is, en heel gemakkelijk te realiseren. Bent u inmiddels ook benieuwd naar wat uw dak voor u kan doen? Neem dan contact op met Zonnefabriek voor een advies op maat. Onze adviseurs komen graag langs en kijken met u naar wat uw jaarlijkse besparing ongeveer zou zijn. Of vraag meteen een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zeist.

  Vraag adviesgesprek aan