Zonnepanelen in Zeewolde
  • Zonnepanelen in Zeewolde

Zonnepanelen in Zeewolde

Zeewolde geeft het goede duurzame voorbeeld. De gemeente staat al jaren in de toptien van meest duurzame gemeenten van Nederland en doet er alles aan om haar plek in het klassement te behouden. Door de samenleving in beweging te krijgen, diverse duurzame initiatieven te ondersteunen, het optimaliseren van windenergie en meer aandacht voor zonnepanelen in Zeewolde, hoopt de gemeente ook de komende jaren een landelijke voorbeeldrol te vervullen in groen denken en doen.

Actief Energieteam, uitgebreid advies

De plek bij de tien meest duurzame gemeenten van Nederland is het resultaat van een actief duurzaamheidsbeleid. Dagelijks is het Energieteam Zeewolde bezig met het verduurzamen van de gemeente. Het team helpt woningeigenaren bij het besparen van geld, gratis en voor niets! De handige energiebespaartips leveren al snel een besparing van € 100,- op. Bent u van plan om zelf duurzame energie op te wekken en heeft u vragen over windenergie of zonnepanelen in Zeewolde? Ook de Natuur- en Milieufederatie Flevoland helpt u graag op weg.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Landelijke subsidie voor zonnepanelen in Zeewolde

Verduurzamen doen we samen. Daarom stelt de overheid verschillende subsidies en leningen beschikbaar, zodat elke woningeigenaar de gelegenheid krijgt om energiezuinige maatregelen te nemen. Vraag via het Nationaal Energiebespaarfonds een energiebespaarlening aan of ontdek de aantrekkelijke leningen van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting en kies ook voor zonnepanelen in Zeewolde! Tegen een gunstig rentetarief profiteert u van meer wooncomfort, waardebehoud- of vermeerdering van uw woning, levert u een bijdrage aan het milieu en, belangrijker nog, verlaagt u uw energielasten.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor het plaatsen van een zonne-systeem? Maak dan een afspraak voor een advies op maat. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs om het optimale zonne-systeem voor uw woning te ontwerpen, zodat u verzekerd van een maximale opbrengst. Nieuwsgierig naar uw voordeel? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zeewolde.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!