Zonnepanelen in Zaltbommel
 • Zonnepanelen in Zaltbommel

Zonnepanelen in Zaltbommel

De gemeente Zaltbommel voert een actief klimaatbeleid. Bewustwording is het centrale thema binnen de gemeente, waar energiebesparing gestimuleerd wordt en het opwekken en toepassen van duurzame energie breed wordt toegepast. In 2020 moet minimaal zestien procent van het totale energieverbruik in de gemeente duurzaam worden opgewekt. Een doelstelling waar energiebesparing en het opwekken van duurzame energie via zonnepanelen in Zaltbommel een essentiële rol in spelen.

Bedrijven faciliteren, bewoners profiteren

Het klimaatbeleid van Zaltbommel spitst zich toe op ondernemers en bewoners van de gemeente. Door de diverse mogelijkheden voor het opwekken van duurzame energie, met de komst van windmolenparken een het plaatsen van zonnepanelen in Zaltbommel, ontstaat een sterke combinatie waarin bedrijven faciliteren en bewoners profiteren. Zo is het onder meer mogelijk voor inwoners om te participeren in gemeentelijke energieprojecten. Niet alleen zorgt deze manier van energie opwekken voor een duurzame, gezonde en schone leefomgeving, ook het klimaat wordt op deze wijze zo min mogelijk belast.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Zaltbommel

Woningeigenaren in de gemeente kunnen uiteraard ook zelf aan de slag met zonne-energie. Om het plaatsen van zonnepanelen in Zaltbommel te stimuleren, stelt de gemeente verschillende subsidies beschikbaar voor de aanschaf en installatie van zonne-systemen op daken van bestaande woningen. Ook sportverenigingen en stichtingen kunnen subsidie aanvragen voor het verduurzamen van (sport)accommodaties. Voor informatie over het zelf opwekken van duurzame energie, energiezuinig wonen en energie besparen kunt u terecht bij het Energieloket Rivierenland.

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zaltbommel.

   

  Zonnepanelen bij u in de buurt

  Lees de ervaringen van klanten in uw regio!