Zonnepanelen Zaanstad: Ruim baan voor de zon

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Zaanstad

In Zaanstad hoef je niet ver te zoeken naar zonnepanelen van de Zonnefabriek: We hebben er honderden geplaatst, zowel in Zaandam, als Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Koog aan de Zaan enzovoort. Met ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we zo bij u, zowel voor een adviesgesprek als voor een installatie. En mocht er onverhoopt ooit een probleem zijn, dan is ook ons Service Team razendsnel ter plaatse. En die nabijheid is maar één van de redenen voor Zaankanters om voor de Zonnefabriek te kiezen.

Wind maakt plaats voor zon

Zaanstad ligt op een ideale plek: Vlakbij de grote stad maar toch rustig en groen, vol met velden en met water, maar ook vol met sterke en bruisende ondernemingen. Waar eeuwen geleden de wind de voornaamste bron van hernieuwbare energie was, kunnen we nu de beurt geven aan zonnepanelen: Stil, schoon en onopvallend kunnen zij eraan bijdragen om de omgeving mooi, groen en duurzaam te maken. En met het rendement op de investering die tegenwoordig met zonnepanelen kan worden behaald, is het voor bijna iedereen interessant om zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Zaanstad

Uw voorgangers uit Zaanstad beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,0

Amsen

03-10-2018 om 17:16
Krommenie

Alles prima verlopen. Een laatste aanpassing was geen probleem.

10,0

Andrius

19-10-2016 om 10:41
Assendelft

TOP!

9,0

Ton

14-06-2016 om 16:30
Assendelft

Geweldige installatie de monteurs die bij ons geweest zijn waren fantastisch,zeer deskundig en een uitstekend advies over de ligging van de panelen en de omvormer is op een andere plek geplaatst als dat ik wilde omdat de man van het elektra een andere mening had wat achteraf perfect bleek te zijn en de installatie moet tenminster 2490 KW.opleveren maar wij zitten nu al op 2940 KW.en nog 21 dagen te gaan dan draait de installatie 1 jaar dus 3000 KW. halen we zeker. Waarschijnlijk komt er volgend jaar een elektrische scooter en als er meer panelen nodig zijn wordt het zeker de ZONNEFABRIEK M.van. gr. Ton de Jong

9,0

Rienk

26-05-2016 om 21:14
Zaandam

Goede begeleiding op afstand. ( via portal ). Bij eventuele problemen goed telefonisch contact. Zeer professioneel tijdens montage en netjes tijdens het werk. Totaal geen spijt.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Zaanstad

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Zaanstad

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Zaanstad

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Zaanstad

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Zaanstad

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Zaanstad

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Zaanstad

Een offerte aanvragen

 

 

De gemeente Zaanstad helpt bewoners en bedrijven

De gemeente Zaanstad wil een duurzame en klimaatneutrale stad zijn. Deze ambitie kan alleen worden bereikt in nauwe samenwerking met bedrijven, inwoners en organisaties. Met allerlei initiatieven hoopt de gemeente burgers en bedrijven te verleiden om in zonnestroom te investeren. Zo biedt de gemeente een duurzaamheidslening voor wie zijn woning wil verduurzamen, en is het project Zon op Zaan opgezet om ondernemers ook over de streep te halen. De Zonnefabriek helpt graag mee om zoveel mogelijk huizen en bedrijven van mooie en krachtige zonnepanelen te voorzien.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Vrijwel alle daken zijn geschikt voor een zonne-systeem. Wilt u ook zelf groene energie opwekken, uw energierekening verlagen én een klimaatbijdrage leveren? Maak dan een afspraak voor eenadvies op maat en ontdek welke mogelijkheden uw woning biedt. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing, vraag direct een gratis offerte aan en bouw mee aan een schonere wereld! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zaanstad.

  Vraag adviesgesprek aan