Zonnepanelen in Zaanstad
  • Zonnepanelen in Zaanstad

Zonnepanelen in Zaanstad

In Zaanstad hoef je niet ver te zoeken naar zonnepanelen van de Zonnefabriek: We hebben er honderden geplaatst, zowel in Zaandam, als Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Koog aan de Zaan enzovoort. Met ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we zo bij u, zowel voor een adviesgesprek als voor een installatie. En mocht er onverhoopt ooit een probleem zijn, dan is ook ons Service Team razendsnel ter plaatse. En die nabijheid is maar één van de redenen voor Zaankanters om voor Zonnefabriek te kiezen.

Wind maakt plaats voor zon

Zaanstad ligt op een ideale plek: Vlakbij de grote stad maar toch rustig en groen, vol met velden en met water, maar ook vol met sterke en bruisende ondernemingen. Waar eeuwen geleden de wind de voornaamste bron van hernieuwbare energie was, kunnen we nu de beurt geven aan zonnepanelen: Stil, schoon en onopvallend kunnen zij eraan bijdragen om de omgeving mooi, groen en duurzaam te maken. En met het rendement op de investering die tegenwoordig met zonnepanelen kan worden behaald, is het voor bijna iedereen interessant om zonnepanelen op het dak te plaatsen. 

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

De gemeente Zaanstad helpt bewoners en bedrijven

De gemeente Zaanstad wil een duurzame en klimaatneutrale stad zijn. Deze ambitie kan alleen worden bereikt in nauwe samenwerking met bedrijven, inwoners en organisaties. Met allerlei initiatieven hoopt de gemeente burgers en bedrijven te verleiden om in zonnestroom te investeren. Zo biedt de gemeente een duurzaamheidslening voor wie zijn woning wil verduurzamen, en is het project Zon op Zaan opgezet om ondernemers ook over de streep te halen. Zonnefabriek helpt graag mee om zoveel mogelijk huizen en bedrijven van mooie en krachtige zonnepanelen te voorzien.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Vrijwel alle daken zijn geschikt voor een zonne-systeem. Wilt u ook zelf groene energie opwekken, uw energierekening verlagen én een klimaatbijdrage leveren? Maak dan een afspraak voor een advies op maat en ontdek welke mogelijkheden uw woning biedt. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing, vraag direct een gratis offerte aan en bouw mee aan een schonere wereld! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Zaanstad.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!