Zonnepanelen Woudenberg: Een duurzaam hart

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Woudenberg

Centraler kan bijna niet: Woon je in Woudenberg dan woon je in het hart van Nederland. En ook al is ons land nog zo dichtbevolkt, in Woudenberg vind je nog genoeg groen en mooi gebied om te ontspannen in een schone omgeving. Laten we dat vooral zo houden! Met zonnepanelen van de Zonnefabriek kunnen we ervoor zorgen dat het doel van de gemeente Woudenberg om zo duurzaam mogelijk te zijn, ook echt wordt gerealiseerd.

Bovengemiddeld rendement

Zonnefabriek heeft in haar lange bestaan al overal in het land zonnepanelen geplaatst, zo ook in Woudenberg. En keer op keer zien we dat onze keuze voor kwaliteitsvolle producten loont: Een hoge opbrengst, een lange levensduur en een heel laag storingspercentage is het gevolg. En daardoor kunt u zorgeloos genieten van een hoge opbrengst. Onze vaste partner voor het schoonmaken van zonnepanelen, die in Woudenberg gevestigd is, kan het ook beamen: Installaties van de Zonnefabriek renderen bovengemiddeld!

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Woudenberg

Uw voorgangers uit Woudenberg beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

Willem

28-02-2017 om 12:36
Woudenberg

De doelstelling om algemene en specifieke voorlichting te geven die zich vertaalt in een uitgebreide website en een objectieve toon heeft kreeg mijn sympathie. Het proces van aankoop en realisering van de installatie verliep vlekkeloos. Alles een fijne ervaring!!!

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Woudenberg

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Woudenberg

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Woudenberg

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Woudenberg

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Woudenberg

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Woudenberg

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Woudenberg

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Woudenberg

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Woudenberg

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Woudenberg

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen: Een investering die loont

Als u meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden om bij te dragen aan een duurzamer Woudenberg, kunt u zich richten tot het Gemeentelijk Energieloket Woudenberg. Maar u kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen met de Zonnefabriek voor een advies. Voor hulp bij de investeringskosten zou u een beroep kunnen doen op het Nationale Energiebespaarfonds. Maar ook zonder hulp zult u merken dat een investering in zonnepanelen méér dan verstandig is, omdat het rendement vele malen hoger is dan de bank u kan geven.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook in Woudenberg en omgeving komt de Zonnefabriek maar al te graag langs voor een advies op maat Onze specialisten bekijken uw situatie, kijken wat voor u de beste oplossing is en komen met een goede onderbouwing van de mogelijke jaarlijkse besparing die voor u geldt. Neem daarom contact op of vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Woudenberg.

  Vraag adviesgesprek aan