Zonnepanelen Woudenberg: Een duurzaam hart

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Woudenberg

Centraler kan bijna niet: Woon je in Woudenberg dan woon je in het hart van Nederland. En ook al is ons land nog zo dichtbevolkt, in Woudenberg vind je nog genoeg groen en mooi gebied om te ontspannen in een schone omgeving. Laten we dat vooral zo houden! Met zonnepanelen van de Zonnefabriek kunnen we ervoor zorgen dat het doel van de gemeente Woudenberg om zo duurzaam mogelijk te zijn, ook echt wordt gerealiseerd.

Bovengemiddeld rendement

Zonnefabriek heeft in haar lange bestaan al overal in het land zonnepanelen geplaatst, zo ook in Woudenberg. En keer op keer zien we dat onze keuze voor kwaliteitsvolle producten loont: Een hoge opbrengst, een lange levensduur en een heel laag storingspercentage is het gevolg. En daardoor kunt u zorgeloos genieten van een hoge opbrengst. Onze vaste partner voor het schoonmaken van zonnepanelen, die in Woudenberg gevestigd is, kan het ook beamen: Installaties van de Zonnefabriek renderen bovengemiddeld!

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Woudenberg

Uw voorgangers uit Woudenberg beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

Willem

28-02-2017 om 12:36
Woudenberg

De doelstelling om algemene en specifieke voorlichting te geven die zich vertaalt in een uitgebreide website en een objectieve toon heeft kreeg mijn sympathie. Het proces van aankoop en realisering van de installatie verliep vlekkeloos. Alles een fijne ervaring!!!

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Woudenberg

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Woudenberg

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Woudenberg

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Woudenberg

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Woudenberg

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Woudenberg

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Woudenberg

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Woudenberg

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Woudenberg

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Woudenberg

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen: Een investering die loont

Als u meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden om bij te dragen aan een duurzamer Woudenberg, kunt u zich richten tot het Gemeentelijk Energieloket Woudenberg. Maar u kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen met de Zonnefabriek voor een advies. Voor hulp bij de investeringskosten zou u een beroep kunnen doen op het Nationale Energiebespaarfonds. Maar ook zonder hulp zult u merken dat een investering in zonnepanelen méér dan verstandig is, omdat het rendement vele malen hoger is dan de bank u kan geven.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook in Woudenberg en omgeving komt de Zonnefabriek maar al te graag langs voor een advies op maat Onze specialisten bekijken uw situatie, kijken wat voor u de beste oplossing is en komen met een goede onderbouwing van de mogelijke jaarlijkse besparing die voor u geldt. Neem daarom contact op of vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Woudenberg.

  Vraag adviesgesprek aan