Zonnepanelen in Woerden: kloppend Groene Hart

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Woerden

De uitdagingen op het gebied van duurzaamheid zijn groot. Om de landelijke doelstelling - een klimaatneutraal Nederland in 2050 - te behalen, wordt van gemeenten een grote duurzaamheidsslag verwacht. Woerden stevent met liefst vijf duurzaamheidsprogramma’s af op een klimaatneutraal woon- en leefklimaat in 2030. Duurzaam bouwen en verbouwen, eigen energie opwekken met windturbines, de collectieve aankoop van zonne-energie, volop ruimte voor duurzame initiatieven en een duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Woerden gelden als basis voor de lokale klimaatdoelstelling.

Zelf energie besparen en duurzaam opwekken

Een beter milieu, begint bij uzelf. Er zijn diverse maatregelen die u kunt treffen om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het klimaat. Woningen hebben een enorm aandeel in de totale CO2-uitstoot. Daardoor zijn alle acties die u onderneemt om uw huishouden energiezuiniger te maken direct van grote invloed. Het onafhankelijke energieloket Jouw Huis Slimmer helpt u graag bij het duurzaam bouwen of verbouwen van uw woning en brengt besparingsmogelijkheden voor u in kaart. Ook als u zelf duurzame energie wilt opwekken met zonnepanelen in Woerden, helpen de energie-ambassadeurs u graag verder.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Woerden

Uw voorgangers uit Woerden beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Woerden

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Woerden

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Woerden

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Woerden

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Woerden

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Woerden

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Woerden

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Woerden

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Woerden

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Woerden

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Woerden

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Woerden

Verduurzamen is populair in de ‘hoofdstad van het Groene Hart’. Dat blijkt onder meer uit de enorme belangstelling voor de duurzaamheidslening. Deze voordelige lening is bedoeld voor het energiezuiniger maken van uw woning. U kunt een aanvraag doen voor woningisolatie, het plaatsen van een warmtepomp of de aanschaf van zonnepanelen in Woerden. Is het gemeentebudget op? Geen zorgen. Via de EnergieSubsidiewijzer ontdekt u eenvoudig welke landelijke subsidieregelingen u kunnen ondersteunen bij het verduurzamen van uw woning!

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder subsidie of financiële ondersteuning is het opwekken van duurzame energie middels een zonne-systeem een verstandige keuze. U begint namelijk direct met besparen. Niet alleen verlaagt u de kosten van uw maandelijkse energieverbruik, ook geniet u van meer wooncomfort en stijgt de waarde van uw woning. Wilt u duurzame energie opwekken met de kracht van de zon? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan. Eén van onze specialisten ontwerpt op locatie het optimale systeem voor uw woning. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing. Bent u overtuigd? Vraag dan een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Woerden.

  Vraag adviesgesprek aan