Zonnepanelen in Woerden
  • Zonnepanelen in Woerden

Zonnepanelen in Woerden

De uitdagingen op het gebied van duurzaamheid zijn groot. Om de landelijke doelstelling - een klimaatneutraal Nederland in 2050 - te behalen, wordt van gemeenten een grote duurzaamheidsslag verwacht. Woerden stevent met liefst vijf duurzaamheidsprogramma’s af op een klimaatneutraal woon- en leefklimaat in 2030. Duurzaam bouwen en verbouwen, eigen energie opwekken met windturbines, de collectieve aankoop van zonne-energie, volop ruimte voor duurzame initiatieven en een duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Woerden gelden als basis voor de lokale klimaatdoelstelling.

Zelf energie besparen en duurzaam opwekken

Een beter milieu, begint bij uzelf. Er zijn diverse maatregelen die u kunt treffen om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het klimaat. Woningen hebben een enorm aandeel in de totale CO2-uitstoot. Daardoor zijn alle acties die u onderneemt om uw huishouden energiezuiniger te maken direct van grote invloed. Het onafhankelijke energieloket Jouw Huis Slimmer helpt u graag bij het duurzaam bouwen of verbouwen van uw woning en brengt besparingsmogelijkheden voor u in kaart. Ook als u zelf duurzame energie wilt opwekken met zonnepanelen in Woerden, helpen de energie-ambassadeurs u graag verder. 

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Woerden

Verduurzamen is populair in de ‘hoofdstad van het Groene Hart’. Dat blijkt onder meer uit de enorme belangstelling voor de duurzaamheidslening. Deze voordelige lening is bedoeld voor het energiezuiniger maken van uw woning. U kunt een aanvraag doen voor woningisolatie, het plaatsen van een warmtepomp of de aanschaf van zonnepanelen in Woerden. Is het gemeentebudget op? Geen zorgen. Via de EnergieSubsidiewijzer ontdekt u eenvoudig welke landelijke subsidieregelingen u kunnen ondersteunen bij het verduurzamen van uw woning!

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder subsidie of financiële ondersteuning is het opwekken van duurzame energie middels een zonne-systeem een verstandige keuze. U begint namelijk direct met besparen. Niet alleen verlaagt u de kosten van uw maandelijkse energieverbruik, ook geniet u van meer wooncomfort en stijgt de waarde van uw woning. Wilt u duurzame energie opwekken met de kracht van de zon? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan. Eén van onze specialisten ontwerpt op locatie het optimale systeem voor uw woning. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing. Bent u overtuigd? Vraag dan een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Woerden.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!