Zonnepanelen in Winterswijk: kraakhelder advies

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Winterswijk

Als het om duurzaamheid gaat, loopt de Achterhoek voorop. ‘Niet lullen, maar poetsen’, die bekende slogan gaat zeker op voor Winterswijk. In 2030 wil de gemeente alleen nog honderd procent schone, veilige en gezonde energie gebruiken. In de Energievisie is dit ambitieuze actieplan samengevat tot de ‘energiemix’: energie besparen waar het kan, de kracht van de regio gebruiken en de energie die nodig is duurzaam opwekken met behulp van restwarmte, geothermie, biomassa en zonnepanelen in Winterswijk.

Eén gemeenschap, één doel

De gemeente stelt duidelijk: het realiseren van een energieneutrale woonomgeving is een verantwoording, die de gehele gemeenschap draagt. Bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties moeten zelf ook de handen uit de mouwen steken. Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over energiebesparing, verduurzaming en zonnepanelen in Winterswijk, heeft de gemeente zich aangesloten bij verduurSaam Energieloket. Hier kunt u terecht met al uw ‘groene’ vragen en vindt u inspirerende voorbeelden van succesvolle duurzame projecten in de Achterhoek.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Winterswijk

Uw voorgangers uit Winterswijk beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Winterswijk

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Winterswijk

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Winterswijk

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Winterswijk

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Winterswijk

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Winterswijk

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Winterswijk

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Winterswijk

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Winterswijk

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Winterswijk

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Winterswijk

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening zonnepanelen in Winterswijk

Bent u woningeigenaar en wilt u duurzame maatregelen in en om het huis treffen? Dan kunt u rekenen op de gemeente. Winterswijk biedt namelijk een duurzaamheidslening aan. Deze lening, van minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,-, is bedoeld voor bewuste huiseigenaren, die willen verduurzamen. Tegen gunstige voorwaarden en een laag rentepercentage, krijgt u de mogelijkheid zonnepanelen in Winterswijk aan te schaffen en zo zelf aan de slag te gaan met groene energie. De looptijd van de lening is tien tot vijftien jaar.

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Of u nu wel of geen subsidie ontvangt voor de aanschaf van een zonne-systeem, het zelf duurzaam opwekken van energie loont altijd. U begint namelijk direct met besparen op uw maandelijkse energiekosten. Wilt u verzekerd zijn van een maximaal resultaat? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat. Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs om het optimale systeem voor uw woning te ontwerpen. Vooraf berekent u online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraagt u kosteloos een offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Winterswijk.

  Vraag adviesgesprek aan