Zonnepanelen in Wijk bij Duurstede: rijk aan zon

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Wijk bij Duurstede

Milieu en duurzaamheid tellen voor inwoners van Wijk aan Zee. Daarom heeft de gemeente, in samenspraak met de gemeenschap, een duidelijke duurzaamheidsagenda opgesteld waarin deze thema’s uitgebreid behandeld worden. Met als doel een klimaatneutrale gemeente in 2030. Door de ambities en doelen nadrukkelijk in kaart te brengen en nauwlettend te volgen, wil de gemeente een voorbeeldfunctie vervullen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor elektrisch vervoer, maar ook door gemeentelijke gebouwen te voorzien van zonnepanelen in Wijk bij Duurstede. Klimaatneutraal op alle gebieden, is de grondhouding.

Het uitstippelen van een duurzame koers

Bij het samenstellen van het milieubeleidsplan hebben verschillende werkgroepen een aantal thema’s uitgewerkt. Met bruikbare actieplannen wordt de komende jaren door inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en de gemeente gewerkt aan de omslag naar een duurzame gemeente. Acties zijn bijvoorbeeld het stimuleren van elektrisch vervoer en deelauto’s, het verkopen van meer Fairtrade-kleding en -textiel en het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Wijk bij Duurstede. Door jaarlijks de acties te evalueren, zorgen gemeente en andere partijen dat de duurzame koers recht op het doel af blijft gaan.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Wijk bij Duurstede

Uw voorgangers uit Wijk bij Duurstede beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Wijk bij Duurstede

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Wijk bij Duurstede

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Wijk bij Duurstede

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Wijk bij Duurstede

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Wijk bij Duurstede

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Wijk bij Duurstede

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Wijk bij Duurstede

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Wijk bij Duurstede

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Wijk bij Duurstede

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Wijk bij Duurstede

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Wijk bij Duurstede

Een offerte aanvragen

 

 

Een lening voor zonnepanelen in Wijk bij Duurstede

De gemeente verstrekt zelf geen subsidie voor de aanschaf van een zonne-systeem, wel kunt u via het Nationaal Energiebespaarfonds een aanvraag doen. Daarnaast biedt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland duurzaamheidsleningen voor ondernemers en (non-profit) instellingen. Via de website van Zonnekaart ontdekt u eenvoudig of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen in Wijk bij Duurstede.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een duurzame toekomst en tegelijkertijd besparen op uw energierekening met een zonne-systeem? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Een specialist van Zonnefabriek ontwerpt op locatie de ideale opstelling voor het dak van uw woning, zodat u verzekerd bent van een maximale opbrengst. Nieuwsgierig? Bereken online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Wijk bij Duurstede.

  Vraag adviesgesprek aan