Zonnepanelen Wijchen

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Wijchen

In het oeroude Wijchen is de tijd niet stil blijven staan: Ook hier zijn er genoeg mensen die zich inzetten voor een schone toekomst. Dat blijkt wel uit het aantal inwoners dat ervoor kiest om met zonnepanelen Wijchen duurzaam te maken! Ook Zonnefabriek heeft al een aantal installaties staan in Wijchen en omgeving, die stuk voor stuk méér energie opbrengen dan gedacht. De nadruk die wij leggen op kwalitatief goede producten en een solide installatie, resulteert dus in een gezonde opbrengst.

Mooie inpassing

Zonnefabriek heeft de ambitie om te helpen om Nederland duurzaam te maken, en een duurzame installatie van zonnepanelen betekent kiezen voor producten die véél energie opleveren, maar die ook mooi inpassen in de omgeving. Zeker in Wijchen, maar ook in dorpen als Alverna, Bergharen of Hernen willen we de zonnepanelen zo efficiënt, duurzaam én mooi mogelijk plaatsen. Ook de gemeente Wijchen wil duurzaamheid stimuleren: Lees op de website van de gemeente over de duurzaamheidslening voor o.a. zonnepanelen.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Wijchen

Uw voorgangers uit Wijchen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
7,8

Daniel

14-06-2016 om 12:40
Wijchen

Prima bedrijf en zou ze aanraden. Alleen was er wel een verschil tussen de adviseur en de installateur. De installateur was een stuk minder professioneel en ik moest meerdere keren bijsturen tijdens de plaatsing. Ook kreeg ik een compleet verschillend verhaal betreffende de beugels waarmee de panelen op het dak bevestigd zouden worden. Dit was tijdens de offerte namelijk een van de doorslaggevende punten om te kiezen voor de Zonnefabriek omdat ik veel vertrouwen had in de degelijkheid hiervan. Bij plaatsing werd dit echter totaal ontkracht en het "goedkopere" systeem gebruikt ook na overleg met de adviseur. Levertijd was van te voren wel gemeld i.v.m. speciale panelen.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Wijchen

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Wijchen

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Wijchen

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Wijchen

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Wijchen

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Wijchen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Wijchen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Wijchen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Wijchen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Wijchen

Een offerte aanvragen

 

 

Toekomstbestendig

Als u ook wilt meehelpen om door de plaatsing van zonnepanelen Wijchen groener en toekomstbestendig te maken, vraag dan een adviesgesprek aan bij de Zonnefabriek. We komen graag vrijblijvend langs om alles goed uit te leggen en te zorgen dat ook u de beste zonnepanelen, met de beste installatie,  voor de scherpste prijs geleverd kunt krijgen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

   

   

  Vraag adviesgesprek aan