Zonnepanelen Wijchen

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Wijchen

In het oeroude Wijchen is de tijd niet stil blijven staan: Ook hier zijn er genoeg mensen die zich inzetten voor een schone toekomst. Dat blijkt wel uit het aantal inwoners dat ervoor kiest om met zonnepanelen Wijchen duurzaam te maken! Ook Zonnefabriek heeft al een aantal installaties staan in Wijchen en omgeving, die stuk voor stuk méér energie opbrengen dan gedacht. De nadruk die wij leggen op kwalitatief goede producten en een solide installatie, resulteert dus in een gezonde opbrengst.

Mooie inpassing

Zonnefabriek heeft de ambitie om te helpen om Nederland duurzaam te maken, en een duurzame installatie van zonnepanelen betekent kiezen voor producten die véél energie opleveren, maar die ook mooi inpassen in de omgeving. Zeker in Wijchen, maar ook in dorpen als Alverna, Bergharen of Hernen willen we de zonnepanelen zo efficiënt, duurzaam én mooi mogelijk plaatsen. Ook de gemeente Wijchen wil duurzaamheid stimuleren: Lees op de website van de gemeente over de duurzaamheidslening voor o.a. zonnepanelen.

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Wijchen

Uw voorgangers uit Wijchen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
7,8

Daniel

14-06-2016 om 12:40
Wijchen

Prima bedrijf en zou ze aanraden. Alleen was er wel een verschil tussen de adviseur en de installateur. De installateur was een stuk minder professioneel en ik moest meerdere keren bijsturen tijdens de plaatsing. Ook kreeg ik een compleet verschillend verhaal betreffende de beugels waarmee de panelen op het dak bevestigd zouden worden. Dit was tijdens de offerte namelijk een van de doorslaggevende punten om te kiezen voor de Zonnefabriek omdat ik veel vertrouwen had in de degelijkheid hiervan. Bij plaatsing werd dit echter totaal ontkracht en het "goedkopere" systeem gebruikt ook na overleg met de adviseur. Levertijd was van te voren wel gemeld i.v.m. speciale panelen.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Wijchen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Wijchen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Wijchen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Wijchen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Wijchen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Wijchen

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Wijchen

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Wijchen

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Wijchen

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Wijchen

Een offerte aanvragen

 

 

Toekomstbestendig

Als u ook wilt meehelpen om door de plaatsing van zonnepanelen Wijchen groener en toekomstbestendig te maken, vraag dan een adviesgesprek aan bij de Zonnefabriek. We komen graag vrijblijvend langs om alles goed uit te leggen en te zorgen dat ook u de beste zonnepanelen, met de beste installatie,  voor de scherpste prijs geleverd kunt krijgen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

   

   

  Vraag adviesgesprek aan