Zonnepanelen Westland
  • Zonnepanelen Westland

Zonnepanelen Westland

Westland is een bijzonder gebied. Een regio waar wonen, leven, ondernemen en overheid de handen op allerlei vlakken ineenslaan. Door het verbeteren van de werkgelegenheid, het delen van specifieke kennis en innovatieve, duurzame ontwikkeling is een uitstekende uitgangspositie gecreëerd om duurzaamheidsinitiatieven alle kans van slagen te bieden. Mede door zonnepanelen in Westland, moet Westland zijn positie als aantrekkelijke gemeente om te wonen en werken ook in de toekomst behouden.

Meest duurzame glastuinbouwgemeente van het land

In de duurzaamheidsagenda van Westland is de doelstelling opgenomen de meest duurzame glastuinbouwgemeente van Nederland te worden. Om deze ambitie waar te maken verbindt het programma velerlei projecten, die bijdragen aan een duurzame samenleving. Nieuwe kassen, woningen, kantoren en openbare gebouwen zijn nu al energiezuinig. Logisch, want innovatie zit Westlanders in het bloed. Zowel bedrijven als instellingen werken dagelijks aan ontwikkelingen en innovaties op het gebied van duurzaamheid. Van boren naar aardwarmte tot het verwarmen van de woonwijk Hoogeland met kassenwarmte. Ook inwoners leveren een belangrijke bijdrage. Naast glazen daken, zijn ook steeds meer daken met zonnepanelen in Westland te zien.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Westland

De gemeente Westland biedt maatschappelijke organisaties de mogelijkheid een subsidieaanvraag te doen voor het opwekken van duurzame energie met behulp van bijvoorbeeld kleine windturbines of zonnepanelen in Westland. Alle sportclubs, verenigingen of andere sociale instellingen kunnen hiervoor in aanmerking komen. Bent u als woningeigenaar benieuwd of u in aanmerking komt voor een subsidie? Neem dan een kijkje op de website van het Nationaal Energiebespaarfonds en ontdek de mogelijkheden voor financiële ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning.

    Investeren in duurzaamheid loont altijd

    Investeren in duurzaamheid loont. Niet alleen biedt u het klimaat de helpende hand, ook uw portemonnee profiteert. Bent u benieuwd welke mogelijkheden uw dak biedt voor het zelf opwekken van energie? Maak dan een afspraak met een specialist van Zonnefabriek voor een advies op maat. Op locatie brengen we in kaart welke zonnesysteem het best bij uw woning past. Kiest u ook voor maximaal rendement en optimaal resultaat? Vraag een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek aan en start met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Westland.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!