Zonnepanelen in Westland: waardevol Westland

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen 's-Gravenzande

Westland is een bijzonder gebied. Een regio waar wonen, leven, ondernemen en overheid de handen op allerlei vlakken ineenslaan. Door het verbeteren van de werkgelegenheid, het delen van specifieke kennis en innovatieve, duurzame ontwikkeling is een uitstekende uitgangspositie gecreëerd om duurzaamheidsinitiatieven alle kans van slagen te bieden. Mede door zonnepanelen in Westland, moet Westland zijn positie als aantrekkelijke gemeente om te wonen en werken ook in de toekomst behouden.

Meest duurzame glastuinbouwgemeente van het land

In de duurzaamheidsagenda van Westland is de doelstelling opgenomen de meest duurzame glastuinbouwgemeente van Nederland te worden. Om deze ambitie waar te maken verbindt het programma velerlei projecten, die bijdragen aan een duurzame samenleving. Nieuwe kassen, woningen, kantoren en openbare gebouwen zijn nu al energiezuinig. Logisch, want innovatie zit Westlanders in het bloed. Zowel bedrijven als instellingen werken dagelijks aan ontwikkelingen en innovaties op het gebied van duurzaamheid. Van boren naar aardwarmte tot het verwarmen van de woonwijk Hoogeland met kassenwarmte. Ook inwoners leveren een belangrijke bijdrage. Naast glazen daken, zijn ook steeds meer daken met zonnepanelen in Westland te zien.

Vraag offerte aan

 

 

8,5

Zonnepanelen in 's-Gravenzande

Uw voorgangers uit 's-Gravenzande beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,5. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
7,8

Rob

23-06-2016 om 17:19
De lier

Ben erg blij met het resultaat en wat een leuk team monteurs!

8,2

Cmm

14-06-2016 om 14:49
Poeldijk

Keurig alles geregeld, netjes geplaatst. Goede opbrengst , zeer tevreden

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
's-Gravenzande

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
's-Gravenzande

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
's-Gravenzande

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
's-Gravenzande

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
's-Gravenzande

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
's-Gravenzande

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
's-Gravenzande

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
's-Gravenzande

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in 's-Gravenzande

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Westland

De gemeente Westland biedt maatschappelijke organisaties de mogelijkheid een subsidieaanvraag te doen voor het opwekken van duurzame energie met behulp van bijvoorbeeld kleine windturbines of zonnepanelen in Westland. Alle sportclubs, verenigingen of andere sociale instellingen kunnen hiervoor in aanmerking komen. Bent u als woningeigenaar benieuwd of u in aanmerking komt voor een subsidie? Neem dan een kijkje op de website van het Nationaal Energiebespaarfonds en ontdek de mogelijkheden voor financiële ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Investeren in duurzaamheid loont altijd

  Investeren in duurzaamheid loont. Niet alleen biedt u het klimaat de helpende hand, ook uw portemonnee profiteert. Bent u benieuwd welke mogelijkheden uw dak biedt voor het zelf opwekken van energie? Maak dan een afspraak met een specialist van Zonnefabriek voor een advies op maat. Op locatie brengen we in kaart welke zonnesysteem het best bij uw woning past. Kiest u ook voor maximaal rendement en optimaal resultaat? Vraag een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek aan en start met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Westland.

  Vraag adviesgesprek aan