Zonnepanelen in het Westerkwartier
  • Zonnepanelen in het Westerkwartier

Zonnepanelen in het Westerkwartier

Het Westerkwartier is weliswaar rustig en groen, maar daarom niet minder vooruitstrevend als het gaat om meehelpen in de energietransitie. De gemeente wil in 2019 9% duurzame energie opwekken en met de inzet van zonnepanelen moet dat zeker lukken. Nu al heeft Leek meer zonnepanelen dan de omliggende gemeenten in het Westerkwartier, en er kunnen er zeker nog veel meer bij. De ruimte is er, de daken zijn er, en Zonnefabriek staat te trappelen om mee te doen.

Altijd dicht in de buurt

Hoe zorgen we ervoor dat het Westerkwartier mooi blijft en toch voldoende energie opwekt om zichzelf van stroom te voorzien? Met zonnepanelen natuurlijk! Veel inwoners van Marum, Leek, Tolbert en alle omliggende dorpen hebben zich dat al gerealiseerd en hebben zonnepanelen laten plaatsen. Doet u ook mee? Zonnefabriek heeft al meerdere installaties in het Westerkwartier gebouwd. Met onze adviseur in Groningen en vaste installateurs in Drachten zijn we snel bij u in de buurt. En aangezien we alleen maar kiezen voor de beste producten bent u met zonnepanelen van Zonnefabriek zeker van een langdurig hoge opbrengst.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidies voor zonnepanelen in het Westerkwartier

De gemeente Westerkwartier stelt soms duurzaamheidsleningen beschikbaar voor inwoners die met zonnepanelen Westerkwartier duurzamer willen maken. En ook het Nationale Energiebespaarfonds kan een bijdrage leveren. Maar ook zonder enige subsidie is het de moeite waard om in zonnepanelen te investeren , want het rendement op een installatie van zonnepanelen is stukken hoger dan de rente op uw bankrekening. Wacht daarom niet langer en neem contact op met de Zonnefabriek om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Om goed te bepalen wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen, zowel wat betreft uw bijdrage aan een beter klimaat als voor uw portemonnee, kunt u bij de Zonnefabriek terecht. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een advies op maatWe kijken naar de mogelijkheden bij u op het dak en rekenen u voor wat uw rendement zal zijn. Op onze site kunt u ook zelf eerst een globale berekening doen van uw jaarlijkse besparingOf u kunt direct een gratis offerte aanvragen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in het Westerkwartier.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Bekijk onze klanten in uw regio!