Zonnepanelen in Weert: aandacht voor energie

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Weert

Duurzaamheid is een verantwoordelijkheid, die we met z’n allen dragen. Daarom zet de gemeente Weert voor het behalen van de milieu-ambities in op een breed gedragen samenwerking. De gemeente, burgers en bedrijven werken in de Limburgse gemeente samen aan een duurzame leef-, woon- en werkomgeving. Nu, maar vooral voor toekomstige generaties. Daarin speelt de energietransitie een belangrijke rol. Om een energieneutrale gemeente te worden en hernieuwbare energie op te wekken wordt dan ook vol ingezet op windenergie en het plaatsen van zonnepanelen in Weert.

(H)eerlijk Weert maakt het verschil

De afgelopen jaren heeft Weert veel vooruitgang geboekt op het gebied van duurzaamheid, onder meer door energiezuinig bouwen, energiebesparing, klimaatbeleid en de integratie van duurzame technieken binnen de gemeentelijke processen. Niet alleen de gemeente, ook inwoners en bedrijven vinden duurzaamheid belangrijk. Dat blijkt onder meer uit het ontstaan van de lokale energiecoöperatie WeertEnergie. Deze vereniging, gevormd door inwoners van de regio, zet zich in voor iedereen die samen betaalbare, eigen en duurzame energie wil realiseren met behulp van windmolens en zonnepanelen in Weert. Bent u benieuwd naar de duurzame initiatieven in Weert? (H)eerlijk Weert! laat zien hoe in Limburg het verschil wordt gemaakt.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Weert

Uw voorgangers uit Weert beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,8

B

30-06-2016 om 17:12
Weert

Wij zijn heel tevreden.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Weert

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Weert

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Weert

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Weert

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Weert

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Weert

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Weert

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Weert

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Weert

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Weert

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Weert

Om de aanschaf van een eigen zonne-systeem te stimuleren, stelt de gemeente een duurzaamheidslening beschikbaar. Deze lening, tegen een gunstig rentetarief, is bedoeld voor het treffen van energiebesparende maatregelen aan uw woning. Naast het plaatsen van zonnepanelen in Weert, kunt u de lening ook gebruiken voor voorzieningen zoals een warmtepomp en het isoleren van uw woning. U kunt minimaal € 2.500,- en maximaal € 15.000,- lenen. Dit bedrag lost u over een termijn van vijftien jaar af. Neem voor meer informatie over verduurzamen contact op met het Energieloket van de gemeente.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bijna elk dak is geschikt voor het opwekken van duurzame energie met een eigen zonne-systeem. Wilt u ook besparen op uw energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een beter klimaat? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat met één van onze specialisten. Op locatie brengen we de mogelijkheden voor u in kaart. Nieuwsgierig? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Weert.

  Vraag adviesgesprek aan