Zonnepanelen in Waalwijk
  • Zonnepanelen in Waalwijk

Zonnepanelen in Waalwijk

Waalwijk schuurt tegen de randstad aan en is toch nog heerlijk open en groen, net zoals de aangrenzende gemeenten in de Langstraat. Open en groen blijf je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen! De meest praktische manier om ervoor te zorgen dat een gemeente als Waalwijk minder energie uit vervuilende bronnen hoeft te importeren, is om eerst energie te besparen, en vervolgens de energie die toch nog nodig is, zelf op te wekken. En inmiddels is wel duidelijk dat zonnepanelen daar het uitgelezen middel voor zijn. Zonnefabriek helpt u graag met advies.

Werk aan de winkel!

Waalwijk moet niet alleen een mooie plek zijn om te wonen, maar er moet ook voldoende bedrijvigheid zijn om te zorgen dat iedereen aan het werk kan. En bedrijvigheid, dat betekent energieverbruik. De gemeente Waalwijk wil graag in 2043 energieneutraal zijn geworden, maar op dit moment komt nog maar 3% uit duurzame bronnen. Er is dus nog heel wat werk aan de winkel! De beste manier om schone, eigen energie te produceren is volgens ons het plaatsen van zonnepanelen: Ze zijn stil, onopvallend, en kunnen zo op alle daken worden gezet waar nu eigenlijk niets mee wordt gedaan. En geschikte daken, daarvan zijn er in Waalwijk, Waspik en Spang-Capelle meer dan voldoende!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Zonnepanelen Waalwijk: een investering die loont

De investering die moet worden gedaan om zonnepanelen op het dak te krijgen, kan soms een belemmering vormen om de eerste stap te zetten. Daarom springt de overheid te hulp, bijvoorbeeld met de energiebespaarlening. Maar het rendement op de investering loont vrijwel altijd, en goed ook! Met de huidige lage prijzen voor zonnepanelen en de almaar stijgende kosten voor stroom uit het net, is nu het moment gekomen dat meer en meer inwoners van Waalwijk en omgeving beseffen dat de aanschaf van een zonnestroom systeem een uitstekende investering is. Zonnefabriek raadt aan om bij de keuze voor een systeem, vooral te letten op kwaliteit: Tenslotte moet het systeem vele jaren probleemloos blijven draaien, in weer en wind.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Help ook mee om met behulp van zonnepanelen Waalwijk de duurzame kant op te sturen. Als zoveel mogelijk mensen meedoen, dan kan Waalwijk in 2043 echt energieneutraal worden. U kunt alvast de eerste stap zetten door contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies op maat. We kijken naar de mogelijkheden bij u op het dak en rekenen u voor wat uw rendement zal zijn. Of u kijkt eerst op de website voor een ruwe inschatting van uw jaarlijkse besparing. Of u kunt direct een gratis offerte aanvragen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Waalwijk.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!