Zonnepanelen Waalwijk: besparen en investeren

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Waalwijk

Waalwijk schuurt tegen de randstad aan en is toch nog heerlijk open en groen, net zoals de aangrenzende gemeenten in de Langstraat. Open en groen blijf je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen! De meest praktische manier om ervoor te zorgen dat een gemeente als Waalwijk minder energie uit vervuilende bronnen hoeft te importeren, is om eerst energie te besparen, en vervolgens de energie die toch nog nodig is, zelf op te wekken. En inmiddels is wel duidelijk dat zonnepanelen daar het uitgelezen middel voor zijn. Zonnefabriek helpt u graag met advies.

Werk aan de winkel!

Waalwijk moet niet alleen een mooie plek zijn om te wonen, maar er moet ook voldoende bedrijvigheid zijn om te zorgen dat iedereen aan het werk kan. En bedrijvigheid, dat betekent energieverbruik. De gemeente Waalwijk wil graag in 2043 energieneutraal zijn geworden, maar op dit moment komt nog maar 3% uit duurzame bronnen. Er is dus nog heel wat werk aan de winkel! De beste manier om schone, eigen energie te produceren is volgens ons het plaatsen van zonnepanelen: Ze zijn stil, onopvallend, en kunnen zo op alle daken worden gezet waar nu eigenlijk niets mee wordt gedaan. En geschikte daken, daarvan zijn er in Waalwijk, Waspik en Spang-Capelle meer dan voldoende!

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Waalwijk

Uw voorgangers uit Waalwijk beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Waalwijk

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Waalwijk

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Waalwijk

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Waalwijk

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Waalwijk

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Waalwijk

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Waalwijk

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Waalwijk

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Waalwijk

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Waalwijk

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Waalwijk

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen Waalwijk: een investering die loont

De investering die moet worden gedaan om zonnepanelen op het dak te krijgen, kan soms een belemmering vormen om de eerste stap te zetten. Daarom springt de overheid te hulp, bijvoorbeeld met de energiebespaarlening. Maar het rendement op de investering loont vrijwel altijd, en goed ook! Met de huidige lage prijzen voor zonnepanelen en de almaar stijgende kosten voor stroom uit het net, is nu het moment gekomen dat meer en meer inwoners van Waalwijk en omgeving beseffen dat de aanschaf van een zonnestroom systeem een uitstekende investering is. Zonnefabriek raadt aan om bij de keuze voor een systeem, vooral te letten op kwaliteit: Tenslotte moet het systeem vele jaren probleemloos blijven draaien, in weer en wind.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Help ook mee om met behulp van zonnepanelen Waalwijk de duurzame kant op te sturen. Als zoveel mogelijk mensen meedoen, dan kan Waalwijk in 2043 echt energieneutraal worden. U kunt alvast de eerste stap zetten door contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies op maatOf u kijkt eerst op de website voor een ruwe inschatting van uw jaarlijkse besparing Overtuigd geraakt? Vraag dan meteen een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Waalwijk.

  Vraag adviesgesprek aan