Zonnepanelen Voerendaal: Kiezen voor kwaliteit

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Voerendaal

Waar kun je mooier wonen dan in Voerendaal? Met zijn beroemde kastelen en het prachtige heuvellandschap is het één van de meest pittoreske gemeenten in Nederland. Hoe zorgen we ervoor dat deze gemeente groen blijft? Met zonnepanelen van de Zonnefabriek natuurlijk! Want de Zonnefabriek heeft als één van maar weinig installateurs in Nederland de meest efficiënte zonnepanelen van SunPower in haar assortiment en biedt daarmee een significant hogere opbrengst dan heel veel andere zonnepanelen bedrijven.

Schoon, stil en mooi

Net als de andere Parkstadgemeenten is de gemeente Voerendaal hard aan de weg aan het timmeren om duurzaam te worden. Een schone, eigen energieopwekking hoort daar natuurlijk bij; en wat is de schoonste, stilste, en minst in het oog springende vorm daarvan? Juist: Zonnepanelen! Inmiddels hebben al veel Voerendalers zich laten verleiden om zonnepanelen te laten plaatsen. Wij vinden dat je, als je dan toch voor een zonnestroom installatie kiest die nog jaren moet meegaan, meteen maar het beste kan kiezen voor de beste producten met het hoogste rendement: En dat zijn de zonnepanelen van de Zonnefabriek!

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Voerendaal

Uw voorgangers uit Voerendaal beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

H.J.G. Ruijters

24-04-2018 om 12:06
Klimmen

Heldere voorlichting -met juiste voorstelling van zaken- en een planning waar iedereen zich aan heeft gehouden (met name de installateur die bij stevige vorst 'gewoon' zijn werk deed). Ook de BTW-teruggave is vlot - met een heldere/eenvoudige instructie - verlopen

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Voerendaal

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Voerendaal

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Voerendaal

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Voerendaal

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Voerendaal

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Voerendaal

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Voerendaal

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Voerendaal

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Voerendaal

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Voerendaal

Een offerte aanvragen

 

 

Ruime ervaring, beste producten

De gemeente Voerendaal doet samen met de andere Parkstadgemeenten mee in een zonnepanelenproject voor kleinverbruikers (dat zijn o.a. alle ‘gewone’ huisaansluitingen van minder dan 3 x 80 Ampère). Maar het is geen slecht idee om buiten dat project nog te kijken naar andere aanbieders van zonnepanelen in Voerendaal, zoals de Zonnefabriek. Want met de duizenden installaties die wij inmiddels hebben gerealiseerd door heel Nederland, en dus ook in Zuid-Limburg, hebben we een ruime ervaring opgebouwd met producten en manieren van installeren. Als één van de oudste zonnepanelen bedrijven in Nederland weten we als geen ander welke producten de beste garanties geven voor een blijvend hoge opbrengst.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bijna elk dak is geschikt voor het opwekken van duurzame energie met een eigen zonne-systeem. Wilt u ook besparen op uw energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een beter klimaat? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat met één van onze specialisten. Op locatie brengen we de mogelijkheden voor u in kaart. Nieuwsgierig? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Voerendaal.

  Vraag adviesgesprek aan