Zonnepanelen Voerendaal: Kiezen voor kwaliteit

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Voerendaal

Waar kun je mooier wonen dan in Voerendaal? Met zijn beroemde kastelen en het prachtige heuvellandschap is het één van de meest pittoreske gemeenten in Nederland. Hoe zorgen we ervoor dat deze gemeente groen blijft? Met zonnepanelen van de Zonnefabriek natuurlijk! Want de Zonnefabriek heeft als één van maar weinig installateurs in Nederland de meest efficiënte zonnepanelen van SunPower in haar assortiment en biedt daarmee een significant hogere opbrengst dan heel veel andere zonnepanelen bedrijven.

Schoon, stil en mooi

Net als de andere Parkstadgemeenten is de gemeente Voerendaal hard aan de weg aan het timmeren om duurzaam te worden. Een schone, eigen energieopwekking hoort daar natuurlijk bij; en wat is de schoonste, stilste, en minst in het oog springende vorm daarvan? Juist: Zonnepanelen! Inmiddels hebben al veel Voerendalers zich laten verleiden om zonnepanelen te laten plaatsen. Wij vinden dat je, als je dan toch voor een zonnestroom installatie kiest die nog jaren moet meegaan, meteen maar het beste kan kiezen voor de beste producten met het hoogste rendement: En dat zijn de zonnepanelen van de Zonnefabriek!

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Voerendaal

Uw voorgangers uit Voerendaal beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

H.J.G. Ruijters

24-04-2018 om 12:06
Klimmen

Heldere voorlichting -met juiste voorstelling van zaken- en een planning waar iedereen zich aan heeft gehouden (met name de installateur die bij stevige vorst 'gewoon' zijn werk deed). Ook de BTW-teruggave is vlot - met een heldere/eenvoudige instructie - verlopen

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Voerendaal

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Voerendaal

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Voerendaal

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Voerendaal

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Voerendaal

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Voerendaal

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Voerendaal

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Voerendaal

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Voerendaal

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Voerendaal

Een offerte aanvragen

 

 

Ruime ervaring, beste producten

De gemeente Voerendaal doet samen met de andere Parkstadgemeenten mee in een zonnepanelenproject voor kleinverbruikers (dat zijn o.a. alle ‘gewone’ huisaansluitingen van minder dan 3 x 80 Ampère). Maar het is geen slecht idee om buiten dat project nog te kijken naar andere aanbieders van zonnepanelen in Voerendaal, zoals de Zonnefabriek. Want met de duizenden installaties die wij inmiddels hebben gerealiseerd door heel Nederland, en dus ook in Zuid-Limburg, hebben we een ruime ervaring opgebouwd met producten en manieren van installeren. Als één van de oudste zonnepanelen bedrijven in Nederland weten we als geen ander welke producten de beste garanties geven voor een blijvend hoge opbrengst.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bijna elk dak is geschikt voor het opwekken van duurzame energie met een eigen zonne-systeem. Wilt u ook besparen op uw energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een beter klimaat? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat met één van onze specialisten. Op locatie brengen we de mogelijkheden voor u in kaart. Nieuwsgierig? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Voerendaal.

  Vraag adviesgesprek aan