Zonnepanelen in Voerendaal
  • Zonnepanelen in Voerendaal

Zonnepanelen in Voerendaal

Waar kun je mooier wonen dan in Voerendaal? Met zijn beroemde kastelen en het prachtige heuvellandschap is het één van de meest pittoreske gemeenten in Nederland. Hoe zorgen we ervoor dat deze gemeente groen blijft? Met zonnepanelen van Zonnefabriek natuurlijk! Want Zonnefabriek heeft als één van maar weinig installateurs in Nederland de meest efficiënte zonnepanelen van SunPower in haar assortiment en biedt daarmee een significant hogere opbrengst dan heel veel andere zonnepanelen bedrijven.

Schoon, stil en mooi

Net als de andere Parkstadgemeenten is de gemeente Voerendaal hard aan de weg aan het timmeren om duurzaam te worden. Een schone, eigen energieopwekking hoort daar natuurlijk bij; en wat is de schoonste, stilste, en minst in het oog springende vorm daarvan? Juist: Zonnepanelen! Inmiddels hebben al veel Voerendalers zich laten verleiden om zonnepanelen te laten plaatsen. Wij vinden dat je, als je dan toch voor een zonnestroom installatie kiest die nog jaren moet meegaan, meteen maar het beste kan kiezen voor de beste producten met het hoogste rendement: En dat zijn de zonnepanelen van Zonnefabriek! 

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Ruime ervaring, beste producten

De gemeente Voerendaal doet samen met de andere Parkstadgemeenten mee in een zonnepanelenproject voor kleinverbruikers (dat zijn o.a. alle ‘gewone’ huisaansluitingen van minder dan 3 x 80 Ampère). Maar het is geen slecht idee om buiten dat project nog te kijken naar andere aanbieders van zonnepanelen in Voerendaal, zoals de Zonnefabriek. Want met de duizenden installaties die wij inmiddels hebben gerealiseerd door heel Nederland, en dus ook in Zuid-Limburg, hebben we een ruime ervaring opgebouwd met producten en manieren van installeren. Als één van de oudste zonnepanelen bedrijven in Nederland weten we als geen ander welke producten de beste garanties geven voor een blijvend hoge opbrengst.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bijna elk dak is geschikt voor het opwekken van duurzame energie met een eigen zonne-systeem. Wilt u ook besparen op uw energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een beter klimaat? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat met één van onze specialisten. Op locatie brengen we de mogelijkheden voor u in kaart. Nieuwsgierig? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Voerendaal.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!