Zonnepanelen Vlaardingen: een betere toekomst

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Vlaardingen

De stad Vlaardingen is gelegen in één van de meest uitdagende, industriële regio’s van Nederland. Dé haringstad van ons land is zich bewust van haar voortrekkersrol en maakt deze ook waar. Om nieuwe, duurzame ontwikkelingen en samenwerkingen in en om de stad te realiseren werd afgelopen jaar een heuse Klimaattop georganiseerd. Bewoners, verenigingen, ondernemers en de gemeente zelf maakten afspraken met het oog op de toekomst en alternatieve manieren om woningen, bedrijven, sportaccommodaties en maatschappelijk vastgoed te verwarmen. Onder meer zonnepanelen in Vlaardingen maken hier een belangrijk onderdeel van uit.

De gemeente geeft het goede voorbeeld

Vlaardingen wil in 2050 een klimaatneutrale stad zijn en heeft de ambitie om in 2020 voor minimaal twintig procent gebruik te maken van duurzame energie. Groene energie met dank aan de kracht van de natuur en een duurzaam energiebeleid door rest- en aardwarmte te benutten. De gemeente gaat voorop in deze missie. Zo heeft het nieuwe stadskantoor het energielabel A++ ontvangen, bestaat het wagenpark van de gemeente uit steeds meer elektrische auto’s en scooters en wordt duurzaam ingekocht. Uiteraard ontbreken zonnepanelen in Vlaardingen niet; het stadskantoor kent een grote hoeveelheid zichtbare PV-panelen.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Vlaardingen

Uw voorgangers uit Vlaardingen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

Ernst de Jonge

24-12-2018 om 15:48
Vlaardingen

Duidelijke gesprek/inventarisatie met uitleg en advies vooraf. Prima installatie met prettige vakmensen. Snelle vakkundige installatie. Heel tevreden over de gang van zaken!

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Vlaardingen

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Vlaardingen

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Vlaardingen

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Vlaardingen

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Vlaardingen

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Vlaardingen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Vlaardingen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Vlaardingen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Vlaardingen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Vlaardingen

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Vlaardingen

Lokale duurzame projecten en groene initiatieven, groot en klein, kunnen op ondersteuning rekenen van de gemeente. Bewoners, organisaties en ondernemers worden aangemoedigd - onder meer met behulp van subsidies - op diverse manieren een duurzame bijdrage te leveren aan een gezonde, leefbare stad en een beter milieu. Niet alleen wordt zo aan een ‘groene’ toekomst gewerkt, ook bieden de diverse duurzame energieoplossingen voordelen voor uw portemonnee. Wilt u een duurzame keuze maken en bent u benieuwd welke voordelen bijvoorbeeld zonnepanelen in Vlaardingen bieden? De gemeente helpt u graag op weg en biedt volop informatie over energiebesparing, zelf duurzame energie opwekken en duurzaam wonen..

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Zonnefabriek brengt uw mogelijkheden in kaart 

  Energie besparen in uw huis is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op het dak van uw woning? Vraag de specialisten van Zonnefabriek dan om gericht en goed advies op maat om een zo hoog mogelijk rendement uit uw investering te halen. Ook kunt u via de website zelf een berekening maken van uw jaarlijkse besparing op energiekosten of een vrijblijvende, gratis offerte aanvragen. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Vlaardingen.

  Vraag adviesgesprek aan