Zonnepanelen Vlaardingen
  • Zonnepanelen Vlaardingen

Zonnepanelen Vlaardingen

De stad Vlaardingen is gelegen in één van de meest uitdagende, industriële regio’s van Nederland. Dé haringstad van ons land is zich bewust van haar voortrekkersrol en maakt deze ook waar. Om nieuwe, duurzame ontwikkelingen en samenwerkingen in en om de stad te realiseren werd afgelopen jaar een heuse Klimaattop georganiseerd. Bewoners, verenigingen, ondernemers en de gemeente zelf maakten afspraken met het oog op de toekomst en alternatieve manieren om woningen, bedrijven, sportaccommodaties en maatschappelijk vastgoed te verwarmen. Onder meer zonnepanelen in Vlaardingen maken hier een belangrijk onderdeel van uit.

De gemeente geeft het goede voorbeeld

Vlaardingen wil in 2050 een klimaatneutrale stad zijn en heeft de ambitie om in 2020 voor minimaal twintig procent gebruik te maken van duurzame energie. Groene energie met dank aan de kracht van de natuur en een duurzaam energiebeleid door rest- en aardwarmte te benutten. De gemeente gaat voorop in deze missie. Zo heeft het nieuwe stadskantoor het energielabel A++ ontvangen, bestaat het wagenpark van de gemeente uit steeds meer elektrische auto’s en scooters en wordt duurzaam ingekocht. Uiteraard ontbreken zonnepanelen in Vlaardingen niet; het stadskantoor kent een grote hoeveelheid zichtbare PV-panelen.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Vlaardingen

Lokale duurzame projecten en groene initiatieven, groot en klein, kunnen op ondersteuning rekenen van de gemeente. Bewoners, organisaties en ondernemers worden aangemoedigd - onder meer met behulp van subsidies - op diverse manieren een duurzame bijdrage te leveren aan een gezonde, leefbare stad en een beter milieu. Niet alleen wordt zo aan een ‘groene’ toekomst gewerkt, ook bieden de diverse duurzame energieoplossingen voordelen voor uw portemonnee. Wilt u een duurzame keuze maken en bent u benieuwd welke voordelen bijvoorbeeld zonnepanelen in Vlaardingen bieden? De gemeente helpt u graag op weg en biedt volop informatie over energiebesparing, zelf duurzame energie opwekken en duurzaam wonen..

    Zonnefabriek brengt uw mogelijkheden in kaart 

    Energie besparen in uw huis is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op het dak van uw woning? Vraag de specialisten van Zonnefabriek dan om gericht en goed advies op maat om een zo hoog mogelijk rendement uit uw investering te halen. Ook kunt u via de website zelf een berekening maken van uw jaarlijkse besparing op energiekosten of een vrijblijvende, gratis offerte aanvragen. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Vlaardingen.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Bekijk onze klanten in uw regio!