Zonnepanelen in Venray: energie voor groene groei

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Venray

Venray heeft het allemaal. Een levendige binnenstad met een breed horeca-aanbod, gezellige pleinen en volop cultuur. Omringd door prachtige natuur genieten inwoners van een prettig woon- en leefklimaat en is de plaats een voedingsbodem voor succesvolle ondernemers. Om ook toekomstige generaties te laten genieten van de ‘warme jas’, is duurzaamheid een structureel onderdeel van het gemeentebeleid. In 2030 wil Venray een besparing realiseren van 37,5% op het totale energiegebruik in de hele gemeente. Daarvan moet 45% geproduceerd worden met schone technieken, zoals biomassa, aardwarmte en zonnepanelen in Venray.

‘De warme jas van Venray’

Wonen, werken en recreëren in de gemeente is populair bij een groot publiek. Of zoals de gemeente het in de strategische visie beschrijft: ‘de warme jas van Venray past iedereen’. En dat moet zo blijven. Daarom geldt duurzaamheid als uitgangspunt bij alle ontwikkelingen binnen de gemeente. Dit houdt in dat het gemeentebestuur nadrukkelijk kiest voor duurzame, bestendige opties. Maar daar heeft zij huiseigenaren en ondernemers hard bij nodig. Daarom stimuleert de gemeente het duurzaam opwekken van energie door zonnepanelen in Venray, zowel via collectieve inkoop als op het dak van uw woning.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Venray

Uw voorgangers uit Venray beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Venray

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Venray

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Venray

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Venray

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Venray

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Venray

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Venray

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Venray

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Venray

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Venray

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Venray

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen in Venray: vraag subsidie aan

Wie zelf aan de slag wil met het opwekken van groene energie en het verduurzamen van de woning, kan in Nederland rekenen op verschillende subsidies. Zo kunt u voor het plaatsen van zonnepanelen in Venray onder meer terecht bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting voor financiële ondersteuning of een subsidieaanvraag doen bij het Nationaal Energiebespaarfonds. Ook zijn subsidies beschikbaar voor het energiezuiniger maken van woningen. Duurzaam Thuis Limburg geeft u graag meer informatie over alle mogelijkheden.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder subsidie is de aanschaf van een eigen zonne-systeem meer dan de moeite waard. U begint namelijk direct met besparen. U verlaagt niet alleen uw energiekosten, ook draagt u een steentje bij aan een beter klimaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat met één van onze specialisten. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing en kunt u een gratis offerte aanvragen. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Venray.

  Vraag adviesgesprek aan