Zonnepanelen Veldhoven: Investeren in innovatie

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Veldhoven

In Veldhoven wonen veel knappe koppen die werken in de innovatieve bedrijven rondom Eindhoven. En die zijn er natuurlijk als de kippen bij als het gaat om innovatieve manieren om energie op te wekken, zoals met zonnepanelen. Maar inmiddels is zonne-energie zo algemeen geworden dat het gemakkelijk voor iedereen toegankelijk is: De Zonnefabriek help maar al te graag om met behulp van zonnepanelen Veldhoven snel duurzaam te maken.

Hoogwaardige producten en een gedegen installatie

Er is plek zat op die Veldhovense daken om vele honderden kilowatturen aan groene energie op te wekken: Vele inwoners gingen u al voor en lieten zonnepanelen plaatsen. Ook de Zonnefabriek heeft hier haar steentje aan bijgedragen en heeft al een aantal mooie en goed renderende installaties in Veldhoven neergezet. De Zonnefabriek gaat hierbij zorgvuldig te werk: Door de keuze voor kwalitatief hoogwaardige producten en een installatie die aan alle eisen voldoet,  genieten onze klanten in Veldhoven van een hoge opbrengst zonder zorgen.

Vraag offerte aan

 

8,8

Zonnepanelen in Veldhoven

Uw voorgangers uit Veldhoven beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

HHAA van den Berg

02-10-2017 om 13:52
Veldhoven

Over bijna alles erg positief.

9,8

Kerremans

11-09-2017 om 11:04
Veldhoven
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Veldhoven

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Veldhoven

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Veldhoven

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Veldhoven

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Veldhoven

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Veldhoven

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Veldhoven

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Veldhoven

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Veldhoven

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzame initiatieven in Veldhoven

In Veldhoven is de vrijwilligersorganisatie Veldhoven Duurzaam bezig om mensen enthousiast te krijgen voor hernieuwbare energie. Ook is er voor mensen die geen zonnepanelen op hun eigen dak kunnen hebben, een mooi project voor een zonnepark waar Veldhovenaren van kunnen meeprofiteren. Huiseigenaren kunnen kijken op zonnescan Brabant om te zien of hun dak geschikt is voor zonnepanelen. Zo ja, dan komt de Zonnefabriek graag langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Een heerlijk idee: gebruik maken van het gratis zonlicht op uw dak en minder afhankelijk worden van de energieleverancier. Mee eens? Neem dan contact op voor een advies op maat. Op locatie wordt het optimale ontwerp voor het dak van uw woning samengesteld, zodat u verzekerd bent van een maximale opbrengst. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag meteen een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Veldhoven.

  Vraag adviesgesprek aan