Zonnepanelen Veldhoven: Investeren in innovatie

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Veldhoven

In Veldhoven wonen veel knappe koppen die werken in de innovatieve bedrijven rondom Eindhoven. En die zijn er natuurlijk als de kippen bij als het gaat om innovatieve manieren om energie op te wekken, zoals met zonnepanelen. Maar inmiddels is zonne-energie zo algemeen geworden dat het gemakkelijk voor iedereen toegankelijk is: De Zonnefabriek help maar al te graag om met behulp van zonnepanelen Veldhoven snel duurzaam te maken.

Hoogwaardige producten en een gedegen installatie

Er is plek zat op die Veldhovense daken om vele honderden kilowatturen aan groene energie op te wekken: Vele inwoners gingen u al voor en lieten zonnepanelen plaatsen. Ook de Zonnefabriek heeft hier haar steentje aan bijgedragen en heeft al een aantal mooie en goed renderende installaties in Veldhoven neergezet. De Zonnefabriek gaat hierbij zorgvuldig te werk: Door de keuze voor kwalitatief hoogwaardige producten en een installatie die aan alle eisen voldoet,  genieten onze klanten in Veldhoven van een hoge opbrengst zonder zorgen.

Vraag offerte aan

 

8,9

Zonnepanelen in Veldhoven

Uw voorgangers uit Veldhoven beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

HHAA van den Berg

02-10-2017 om 13:52
Veldhoven

Over bijna alles erg positief.

9,8

Kerremans

11-09-2017 om 11:04
Veldhoven
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Veldhoven

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Veldhoven

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Veldhoven

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Veldhoven

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Veldhoven

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Veldhoven

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Veldhoven

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Veldhoven

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Veldhoven

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzame initiatieven in Veldhoven

In Veldhoven is de vrijwilligersorganisatie Veldhoven Duurzaam bezig om mensen enthousiast te krijgen voor hernieuwbare energie. Ook is er voor mensen die geen zonnepanelen op hun eigen dak kunnen hebben, een mooi project voor een zonnepark waar Veldhovenaren van kunnen meeprofiteren. Huiseigenaren kunnen kijken op zonnescan Brabant om te zien of hun dak geschikt is voor zonnepanelen. Zo ja, dan komt de Zonnefabriek graag langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Een heerlijk idee: gebruik maken van het gratis zonlicht op uw dak en minder afhankelijk worden van de energieleverancier. Mee eens? Neem dan contact op voor een advies op maat. Op locatie wordt het optimale ontwerp voor het dak van uw woning samengesteld, zodat u verzekerd bent van een maximale opbrengst. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag meteen een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Veldhoven.

  Vraag adviesgesprek aan