Zonnepanelen in Veendam: een verhaal vol energie

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Veendam

De gemeente is dagelijks bezig met de energie van Veendam. Daarbij maakt zij de keuze voor een duurzame gemeente, waar men gelukkig kan wonen en leven. Nu én in de toekomst. Daarom maakt zij bewoners en ondernemers bewust van het nut en belang van verduurzaming. In de omslag in denken en doen, vervult de gemeente een voorbeeldfunctie. Het verminderen van het gebruik van grondstoffen, lager energieverbruik, minder afval; stuk voor stuk doelstellingen om alle ruimte te bieden aan een circulaire economie en het faciliteren van duurzame energie via windparken en zonnepanelen in Veendam.

Toekomstgericht, slim en effectief samenwerken

‘Slim werken, slim besparen’ is de titel van de duurzaamheidsagenda. De gemeente is trots op de bedrijvigheid, groene parken, cultuurhistorie en levendige wijken. Én op de samenwerking tussen alle burgers en ondernemers, die het initiatief nemen Veendam beter achter te laten voor toekomstige generaties. De gemeente ziet de wereld om haar heen veranderen. De keuze voor duurzame alternatieven wordt steeds vaker gemaakt. Bewoners, bedrijven, sportclubs; duurzaamheid leeft. De gemeente wil initiatieven waar mogelijk ondersteunen. Heeft u vragen over duurzaamheid, een duurzaam initiatief of energie opwekken met zonnepanelen in Veendam? Dan kunt u terecht bij het Energieloket.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Veendam

Uw voorgangers uit Veendam beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Veendam

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Veendam

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Veendam

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Veendam

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Veendam

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Veendam

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Veendam

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Veendam

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Veendam

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Veendam

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Veendam

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie aanvragen voor zonnepanelen in Veendam

Omdat we allemaal verantwoording dragen voor het verbeteren van het klimaat, is het maken van duurzame keuzes voor vrijwel iedereen een haalbare kaart. Regionaal en landelijk zijn verschillende subsidies beschikbaar om de aanschaf van zonnepanelen in Veendam voor een groot publiek mogelijk te maken. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor financiële ondersteuning om zelf groene energie op te wekken? Ontdek via het Nationaal Energiebespaarfonds en het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting de mogelijkheden voor een duurzaamheidslening!

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Met de keuze voor een eigen zonne-systeem spaart u niet alleen het milieu, ook levert zonnestroom u direct financieel voordeel op. Wilt u ook besparen op uw energiekosten? Maak dan een afspraak voor een advies op maat. Een specialist komt graag bij u op locatie langs om het ideale zonne-systeem voor het dak van uw woning te ontwerpen, zodat u verzekerd bent van een maximale opbrengst. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing En, overtuigd? Vraag dan direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Veendam.

  Vraag adviesgesprek aan