Zonnepanelen in Veendam
  • Zonnepanelen in Veendam

Zonnepanelen in Veendam

De gemeente is dagelijks bezig met de energie van Veendam. Daarbij maakt zij de keuze voor een duurzame gemeente, waar men gelukkig kan wonen en leven. Nu én in de toekomst. Daarom maakt zij bewoners en ondernemers bewust van het nut en belang van verduurzaming. In de omslag in denken en doen, vervult de gemeente een voorbeeldfunctie. Het verminderen van het gebruik van grondstoffen, lager energieverbruik, minder afval; stuk voor stuk doelstellingen om alle ruimte te bieden aan een circulaire economie en het faciliteren van duurzame energie via windparken en zonnepanelen in Veendam.

Toekomstgericht, slim en effectief samenwerken

‘Slim werken, slim besparen’ is de titel van de duurzaamheidsagenda. De gemeente is trots op de bedrijvigheid, groene parken, cultuurhistorie en levendige wijken. Én op de samenwerking tussen alle burgers en ondernemers, die het initiatief nemen Veendam beter achter te laten voor toekomstige generaties. De gemeente ziet de wereld om haar heen veranderen. De keuze voor duurzame alternatieven wordt steeds vaker gemaakt. Bewoners, bedrijven, sportclubs; duurzaamheid leeft. De gemeente wil initiatieven waar mogelijk ondersteunen. Heeft u vragen over duurzaamheid, een duurzaam initiatief of energie opwekken met zonnepanelen in Veendam? Dan kunt u terecht bij het Energieloket.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie aanvragen voor zonnepanelen in Veendam

Omdat we allemaal verantwoording dragen voor het verbeteren van het klimaat, is het maken van duurzame keuzes voor vrijwel iedereen een haalbare kaart. Regionaal en landelijk zijn verschillende subsidies beschikbaar om de aanschaf van zonnepanelen in Veendam voor een groot publiek mogelijk te maken. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor financiële ondersteuning om zelf groene energie op te wekken? Ontdek via het Nationaal Energiebespaarfonds en het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting de mogelijkheden voor een duurzaamheidslening!

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Met de keuze voor een eigen zonne-systeem spaart u niet alleen het milieu, ook levert zonnestroom u direct financieel voordeel op. Wilt u ook besparen op uw energiekosten? Maak dan een afspraak voor een advies op maat. Een specialist komt graag bij u op locatie langs om het ideale zonne-systeem voor het dak van uw woning te ontwerpen, zodat u verzekerd bent van een maximale opbrengst. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing En, overtuigd? Vraag dan direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Veendam.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!