Zonnepanelen in Valkenswaard
  • Zonnepanelen in Valkenswaard

Zonnepanelen in Valkenswaard

De wereld verandert en gemeente Valkenswaard gaat daarin mee. Dat wordt treffend beschreven in de gemeentelijke duurzaamheidsagenda. Het milieubeleidsplan is het resultaat van uitvoerig overleg tussen de gemeente, bewoners en bedrijven, waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat. Welke onderwerpen tellen voor de gemeenschap? En hoe wordt samen het doel, het bieden van een duurzaam woon-, werk- en leefmilieu, bereikt? Uit de diverse gesprekken en onderzoeken kwam naar voren dat met name zonnepanelen in Valkenswaard op veel steun kunnen rekenen onder bewoners.

Zonnepanelenproject Regio Zuid-Oost Brabant

Het opwekken van duurzame energie zit in de lift in Valkenswaard. Niet in de laatste plaats doordat de gemeente zelf de nodige acties heeft ondernomen, onder meer door gemeentelijke gebouwen te voorzien van zonne-systemen. De gemeente sloot zich bovendien aan bij het zonnepanelenproject Regio Zuid-Oost Brabant. De provincie stelt een bedrag van bijna 26 miljoen euro beschikbaar, bedoeld om in zeven gemeenten woningeigenaren te ondersteunen bij het opwekken van duurzame zonne-energie. In totaal hopen de gemeenten zo’n zeventigduizend zonnepanelen te plaatsen, waaronder tienduizend zonnepanelen in Valkenswaard.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie zonnepanelen in Valkenswaard aanvragen

Aan het zonnepanelenproject kunnen vijfhonderd woningeigenaren deelnemen. Wilt u verduurzamen en schrijft u zich in? Dan ontvangt u een aantrekkelijke lening voor de aanschaf van zonnepanelen in Valkenswaard. Het bedrag dat u maandelijks dient terug te betalen, is lager dan de maandelijkse besparing op uw energierekening. U begint dus direct met besparen. Kunt u niet aan het project deelnemen? Geen zorgen. Ook via het Nationaal Energiebespaarfonds en het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting kunt u een duurzaamheidslening aanvragen in uw woonplaats om de aanschaf van een zonne-systeem te financieren.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de voordelen van een eigen zonne-systeem? Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maatOp locatie wordt het optimale ontwerp voor het dak van uw woning samengesteld, zodat u verzekerd bent van een maximale opbrengst. Nieuwsgierig? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Valkenswaard.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!