Zonnepanelen Valkenswaard: verstandig veranderen

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Valkenswaard

De wereld verandert en gemeente Valkenswaard gaat daarin mee. Dat wordt treffend beschreven in de gemeentelijke duurzaamheidsagenda. Het milieubeleidsplan is het resultaat van uitvoerig overleg tussen de gemeente, bewoners en bedrijven, waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat. Welke onderwerpen tellen voor de gemeenschap? En hoe wordt samen het doel, het bieden van een duurzaam woon-, werk- en leefmilieu, bereikt? Uit de diverse gesprekken en onderzoeken kwam naar voren dat met name zonnepanelen in Valkenswaard op veel steun kunnen rekenen onder bewoners.

Zonnepanelenproject Regio Zuid-Oost Brabant

Het opwekken van duurzame energie zit in de lift in Valkenswaard. Niet in de laatste plaats doordat de gemeente zelf de nodige acties heeft ondernomen, onder meer door gemeentelijke gebouwen te voorzien van zonne-systemen. De gemeente sloot zich bovendien aan bij het zonnepanelenproject Regio Zuid-Oost Brabant. De provincie stelt een bedrag van bijna 26 miljoen euro beschikbaar, bedoeld om in zeven gemeenten woningeigenaren te ondersteunen bij het opwekken van duurzame zonne-energie. In totaal hopen de gemeenten zo’n zeventigduizend zonnepanelen te plaatsen, waaronder tienduizend zonnepanelen in Valkenswaard.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Valkenswaard

Uw voorgangers uit Valkenswaard beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Valkenswaard

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Valkenswaard

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Valkenswaard

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Valkenswaard

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Valkenswaard

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Valkenswaard

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Valkenswaard

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Valkenswaard

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Valkenswaard

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Valkenswaard

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Valkenswaard

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie zonnepanelen in Valkenswaard aanvragen

Aan het zonnepanelenproject kunnen vijfhonderd woningeigenaren deelnemen. Wilt u verduurzamen en schrijft u zich in? Dan ontvangt u een aantrekkelijke lening voor de aanschaf van zonnepanelen in Valkenswaard. Het bedrag dat u maandelijks dient terug te betalen, is lager dan de maandelijkse besparing op uw energierekening. U begint dus direct met besparen. Kunt u niet aan het project deelnemen? Geen zorgen. Ook via het Nationaal Energiebespaarfonds en het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting kunt u een duurzaamheidslening aanvragen in uw woonplaats om de aanschaf van een zonne-systeem te financieren.

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de voordelen van een eigen zonne-systeem? Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maatOp locatie wordt het optimale ontwerp voor het dak van uw woning samengesteld, zodat u verzekerd bent van een maximale opbrengst. Nieuwsgierig? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Valkenswaard.

  Vraag adviesgesprek aan