Zonnepanelen Uitgeest
  • Zonnepanelen Uitgeest

Zonnepanelen Uitgeest

Ook in Uitgeest verschijnen op steeds meer daken zonnepanelen. Bewoners, ondernemers en gemeente werken in de Noord-Hollandse regio samen aan een groene, duurzame toekomst. Zonnepanelen in Uitgeest zijn niet alleen goed voor het milieu, maar leveren bovendien een flinke kostenbesparing om. Om het milieubeleid kracht bij te zetten, heeft de gemeente verschillende taken ondergebracht bij Omgevingsdienst IJmond.

Regionaal aan de slag met groene energie

Samen sterk is het motto van de verschillende IJmond-gemeenten die de handen ineen geslagen hebben. De duurzame doelen van liefst achttien gemeenten zijn ondergebracht in één organisatie: Omgevingsdienst IJmond. Door het bundelen van kennis, taken en expertise worden regionale doelen efficiënt aangepakt hetgeen de samenwerking tot een succes maakt. Op de website van de omgevingsdienst vindt u naast een overzicht van actuele projecten ook informatie over energiezuinig wonen en ondernemen. Omgevingsdienst IJmond bedient een gebied van bijna zeshonderdduizend inwoners.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Zonnepanelen in Uitgeest: een subsidie aanvragen

Zonne-energie is één van de energiemaatregelen die genomen worden om het klimaat te beschermen. De Rijksoverheid stimuleert het opwekken van groene stroom en heeft voor duurzaamheidsmaatregelen een extra subsidie van maar liefst € 160 miljoen beschikbaar gesteld. Dit bedrag is bedoeld om particulieren en zakelijke gebruikers te ondersteunen bij het zelf opwekken van duurzame energie, bijvoorbeeld door zonnepanelen in Uitgeest.

    Gericht advies, optimaal rendement

    Iedereen kan zelf duurzame energie opwekken. Bent u benieuwd of uw woning zich leent voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een specialist van Zonnefabriek. We komen graag bij u langs voor het opstellen van een op maat gemaakt zonneplan voor optimaal rendement. Bereken via onze website uw jaarlijkse besparing of vraag een gratis offerte op! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Uitgeest.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!