Zonnepanelen in Uden
  • Zonnepanelen in Uden

Zonnepanelen in Uden

De gemeente Uden wil voorop lopen als het gaat om duurzaamheid. Inmiddels heeft de gemeente een vroege voorsprong genomen, maar er zijn nog veel stappen te zetten op weg naar de energieneutrale titel in 2035. In de Duurzaamheidsagenda is de gemeentestrategie uitvoerig uitgestippeld. Van opschoondagen en energiebeurzen tot Duurzaam Doen Dates en samen investeren in zonnepanelen in Uden: elk denkbaar duurzaam onderwerp komt aan bod. Op papier en in de praktijk.

Een doeltreffende aanpak

Door zelf het goede voorbeeld te geven, heeft de gemeente draagvlak, begrip en enthousiasme gecreëerd voor een gemeenschappelijke duurzame toekomst. Zo rijden gemeentevoertuigen deels elektrisch en op klimaatneutraal aardgas, wordt binnen het gemeentehuis fors bespaard op energie, streeft de gemeente naar honderd procent duurzame inkoop van gemeentelijke goederen en diensten en zijn de daken van de gemeentewerf en diverse andere gemeentelijke gebouwen bekleed met zonnepanelen in Uden. 

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Samen investeren in zonnepanelen in Uden

In 2020 moet 75 procent van de eengezinswoningen in de gemeente ‘leven’ van duurzaam en lokaal opgewekte zonne-energie. De komst van een groot zonnepark binnen de gemeentegrenzen is een belangrijk middel om dit doel te bereiken, maar ook bewoners spelen hier een grote rol in. Daarom wordt het plaatsen van zonnepanelen in Uden aangemoedigd, onder meer via het Nationaal Energiebespaarfonds. Bent u op zoek naar financiële ondersteuning voor de aanschaf van een zonne-systeem? Vraag dan via het fonds een energiebespaarlening aan.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder subsidie of lening, is het zelf opwekken van duurzame energie een keuze die loont. Niet alleen met het oog op het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. U begint namelijk direct met besparen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor een zonne-systeem? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gericht advies op maat. Nieuwsgierig? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Uden.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!