Zonnepanelen Tilburg: ervaar en bespaar!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Tilburg

Tilburg, stad van kermis en Kruiken. Een stad die bekend staat om gezelligheid, een cultureel bolwerk met een schat aan (industriële) historie. Maar óók een stad die naar de toekomst kijkt en waar duurzaamheid en energiezuinig wonen belangrijke speerpunten zijn. Samen met bewoners zet de gemeente grote stappen op deze vlakken. Zo plaatste Zonnefabriek al vele zonnepanelen in Tilburg. Goed voor het milieu én uw portemonnee!

Samen werken aan een klimaatneutrale stad 

De gemeente Tilburg voert al jaren een actief beleid met als doel het energieverbruik van woningen in de stad terug te dringen. Door woningeigenaren te stimuleren hun huis goed te isoleren, energiezuinige apparaten aan te schaffen en zelf duurzame energie op te wekken, hoopt men in 2045 een klimaatneutrale stad te zijn. De gemeente stelt verschillende subsidies beschikbaar voor huiseigenaren. Zo kun je subsidie aanvragen voor bijvoorbeeld vloer- en gevelisolatie, een warmtepomp of zonnepanelen in Tilburg.

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Tilburg

Uw voorgangers uit Tilburg beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,0

Ton

13-06-2016 om 12:06
Tilburg
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Tilburg

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Tilburg

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Tilburg

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Tilburg

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Tilburg

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Tilburg

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Tilburg

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Tilburg

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Tilburg

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Tilburg

Een offerte aanvragen

 

 

‘Aan de slag met je huis’

In samenwerking met energiecoöperaties, wijkraden en ontwikkelaars van duurzame energie is de gemeente het project ‘Aan de slag met je huis’ gestart. Bewoners worden actief bijgestaan, onder meer met advies, subsidies en leningen. Tilburg moedigt niet alleen bewoners aan energiezuinig te wonen en leven, ook het gemeentelijk bestuur zelf investeert volop in duurzame energie en zonnepanelen in Tilburg. Mede dankzij een subsidie vanuit het Rijk worden de komende jaren zo'n veertigtal gemeentelijke gebouwen van zonnepanelen voorzien..

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Uw partner voor zonnepanelen in Tilburg

  Woont u in Tilburg en bent u benieuwd of uw dak zich leent voor het plaatsen van zonnepanelen? Een adviseur van de Zonnefabriek komt graag bij u langs voor vrijblijvend advies en het in kaart brengen van de mogelijkheden. Via onze website kunt u zelf eenvoudig een online berekening maken van uw jaarlijkse kostenbesparing, zodat u een goede indicatie heeft van de mogelijkheden en kansen. Wilt u ook duurzaam wonen en leven? Vraag dan een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Tilburg.

  Vraag adviesgesprek aan