Zonnepanelen Tilburg: ervaar en bespaar!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Tilburg

Tilburg, stad van kermis en Kruiken. Een stad die bekend staat om gezelligheid, een cultureel bolwerk met een schat aan (industriële) historie. Maar óók een stad die naar de toekomst kijkt en waar duurzaamheid en energiezuinig wonen belangrijke speerpunten zijn. Samen met bewoners zet de gemeente grote stappen op deze vlakken. Zo plaatste Zonnefabriek al vele zonnepanelen in Tilburg. Goed voor het milieu én uw portemonnee!

Samen werken aan een klimaatneutrale stad 

De gemeente Tilburg voert al jaren een actief beleid met als doel het energieverbruik van woningen in de stad terug te dringen. Door woningeigenaren te stimuleren hun huis goed te isoleren, energiezuinige apparaten aan te schaffen en zelf duurzame energie op te wekken, hoopt men in 2045 een klimaatneutrale stad te zijn. De gemeente stelt verschillende subsidies beschikbaar voor huiseigenaren. Zo kun je subsidie aanvragen voor bijvoorbeeld vloer- en gevelisolatie, een warmtepomp of zonnepanelen in Tilburg.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Tilburg

Uw voorgangers uit Tilburg beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,0

Ton

13-06-2016 om 12:06
Tilburg
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Tilburg

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Tilburg

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Tilburg

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Tilburg

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Tilburg

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Tilburg

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Tilburg

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Tilburg

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Tilburg

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Tilburg

Een offerte aanvragen

 

 

‘Aan de slag met je huis’

In samenwerking met energiecoöperaties, wijkraden en ontwikkelaars van duurzame energie is de gemeente het project ‘Aan de slag met je huis’ gestart. Bewoners worden actief bijgestaan, onder meer met advies, subsidies en leningen. Tilburg moedigt niet alleen bewoners aan energiezuinig te wonen en leven, ook het gemeentelijk bestuur zelf investeert volop in duurzame energie en zonnepanelen in Tilburg. Mede dankzij een subsidie vanuit het Rijk worden de komende jaren zo'n veertigtal gemeentelijke gebouwen van zonnepanelen voorzien..

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Uw partner voor zonnepanelen in Tilburg

  Woont u in Tilburg en bent u benieuwd of uw dak zich leent voor het plaatsen van zonnepanelen? Een adviseur van de Zonnefabriek komt graag bij u langs voor vrijblijvend advies en het in kaart brengen van de mogelijkheden. Via onze website kunt u zelf eenvoudig een online berekening maken van uw jaarlijkse kostenbesparing, zodat u een goede indicatie heeft van de mogelijkheden en kansen. Wilt u ook duurzaam wonen en leven? Vraag dan een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Tilburg.

  Vraag adviesgesprek aan