Zonnepanelen Tilburg
 • Zonnepanelen Tilburg

Zonnepanelen Tilburg

Tilburg, stad van kermis en Kruiken. Een stad die bekend staat om gezelligheid, een cultureel bolwerk met een schat aan (industriële) historie. Maar óók een stad die naar de toekomst kijkt en waar duurzaamheid en energiezuinig wonen belangrijke speerpunten zijn. Samen met bewoners zet de gemeente grote stappen op deze vlakken. Zo plaatste Zonnefabriek al vele zonnepanelen in Tilburg. Goed voor het milieu én uw portemonnee!

Samen werken aan een klimaatneutrale stad 

De gemeente Tilburg voert al jaren een actief beleid met als doel het energieverbruik van woningen in de stad terug te dringen. Door woningeigenaren te stimuleren hun huis goed te isoleren, energiezuinige apparaten aan te schaffen en zelf duurzame energie op te wekken, hoopt men in 2045 een klimaatneutrale stad te zijn. De gemeente stelt verschillende subsidies beschikbaar voor huiseigenaren. Zo kun je subsidie aanvragen voor bijvoorbeeld vloer- en gevelisolatie, een warmtepomp of zonnepanelen in Tilburg.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

‘Aan de slag met je huis’

In samenwerking met energiecoöperaties, wijkraden en ontwikkelaars van duurzame energie is de gemeente het project ‘Aan de slag met je huis’ gestart. Bewoners worden actief bijgestaan, onder meer met advies, subsidies en leningen. Tilburg moedigt niet alleen bewoners aan energiezuinig te wonen en leven, ook het gemeentelijk bestuur zelf investeert volop in duurzame energie en zonnepanelen in Tilburg. Mede dankzij een subsidie vanuit het Rijk worden de komende jaren zo'n veertigtal gemeentelijke gebouwen van zonnepanelen voorzien..

  Uw partner voor zonnepanelen in Tilburg

  Woont u in Tilburg en bent u benieuwd of uw dak zich leent voor het plaatsen van zonnepanelen? Een adviseur van de Zonnefabriek komt graag bij u langs voor vrijblijvend advies en het in kaart brengen van de mogelijkheden. Via onze website kunt u zelf eenvoudig een online berekening maken van uw jaarlijkse kostenbesparing, zodat u een goede indicatie heeft van de mogelijkheden en kansen. Wilt u ook duurzaam wonen en leven? Vraag dan een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Tilburg.

   

  Zonnepanelen bij u in de buurt

  Lees de ervaringen van klanten in uw regio!