Zonnepanelen in Tiel
  • Zonnepanelen in Tiel

Zonnepanelen in Tiel

In het verwezenlijken van duurzame ambities staat de gemeente Tiel niet alleen. Net als op vele andere vlakken, kiest de gemeente voor een regionale samenwerking met de andere gemeenten in de regio Rivierenland. De verregaande regionale krachtenbundeling heeft als belangrijkste doel voor 2020 tien procent van de regionaal verbruikte energie lokaal en duurzaam op te wekken. Daarbij spelen windmolens en zonnepanelen in Tiel een belangrijke rol.

Innovatief en breed gedragen aanpak

Naast het opwekken van duurzame energie met windmolens en zonnepanelen in Tiel, houdt de regio er ook een innovatieve handelswijze op na. Zo wordt getracht het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen door lokaal gewonnen biogas aan te bieden, worden particulieren marktinitiatieven als mestvergisting gesteund en sluiten diverse bedrijven energieconvenantenwaarmee zij zich committeren aan besparingsmaatregelen. Maar ook u als huiseigenaar speelt een belangrijke rol in de duurzame toekomst. Heeft u vragen over het verduurzamen van uw huidige woning, duurzaam bouwen of het opwekken van duurzame energie? Het Omgevingsloket staat voor u klaar!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Tiel

Als eigenaar van een woning of appartement in Tiel kunt u een duurzaamheidslening aanvragen. Deze lening is speciaal bedoeld voor verschillende energiebesparende maatregelen in en aan uw woning, zoals isolatie, dubbel glas en het aanschaffen van zonnepanelen in Tiel. U kunt een bedrag van minimaal € 2500,- en maximaal € 25.000,- lenen. Maandelijks lost u een vast bedrag af tegen een aantrekkelijk rentetarief. De actuele rentetarieven zijn te vinden op de website van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder een duurzaamheidslening of subsidie is de aanschaf van een zonne-systeem een slimme keuze. Niet alleen spaart u het milieu, u begint direct zélf met besparen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek voor een vrijblijvend advies op maatNieuwsgierig? Bereken online uw jaarlijkse besparing en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Tiel.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!