Zonnepanelen op Texel

Nergens in Nederland schijnt de zon vaker dan op Texel: Daar moet je dus gebruik van maken. Een zonnestroom installatie op Texel levert namelijk méér op dan waar dan ook in de rest van het land. De gemeente Texel heeft de ambitie om al in 2020 energieneutraal te zijn, en als het ergens kan, dan is het wel op Texel. Daarom worden Texelaars aangemoedigd om zoveel mogelijk zonnepanelen te laten plaatsen. Zonnefabriek helpt hier graag aan mee!
Besparen met zonnepanelen op Texel

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema op Texel. Inwoners met zonnepanelen zorgen ervoor dat er jaarlijks ongeveer 1380 kilo minder CO2 wordt uitgestoten. Ook besparen zij gemiddeld zo'n 745 euro per jaar op hun energierekening. Wilt u dat ook? Wij helpen u graag.

 

Ik wil advies
  • 9,2
    Daken in Texel zijn veranderd in een Zonnefabriek
  • 9,2
    Aantal zonnepanelen geïnstalleerd in Texel
  • 9,2
    Wordt elk jaar gezamenlijk op de energierekening bespaard

Bestand tegen de elementen

Texel heeft alles mee; zon, schoonheid, ruimte en een prachtige natuur. Maar Texelaars weten maar al te goed dat je voor het behoud van de natuur moet blijven vechten! Eén van de eenvoudigste manieren om mee te werken aan het behoud van de rust en de natuur, is om zonnepanelen te installeren. Want zonnepanelen produceren stil en onopvallend de energie die Texel nodig heeft. Zonnefabriek heeft al meerdere installaties gerealiseerd op Texel; bijvoorbeeld in Oudeschild, Den Burg en Den Hoorn. Wij kiezen altijd voor producten die goed tegen de elementen bestand zijn en lang meegaan. Daarom zien we dat onze installaties jaar na jaar méér stroom opbrengen dan verwacht. 

Uw eigen Zonnefabriek op Texel

Zonnefabriek heeft op Texel vele tevreden klanten. Al deze klanten zijn door ons voorzien van een deskundig advies en een vakkundig geïnstalleerd zonnepanelensysteem. Als u op zoek bent naar zonnepanelen in Texel dan helpen wij u graag verder aan een o­fferte op maat. Zo maken we ook van uw dak een Zonnefabriek.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen