Zonnepanelen op Texel
  • Zonnepanelen op Texel

Zonnepanelen op Texel

Nergens in Nederland schijnt de zon vaker dan op Texel: Daar moet je dus gebruik van maken. Een zonnestroom installatie op Texel levert namelijk méér op dan waar dan ook in de rest van het land. De gemeente Texel heeft de ambitie om al in 2020 energieneutraal te zijn, en als het ergens kan, dan is het wel op Texel. Daarom worden Texelaars aangemoedigd om zoveel mogelijk zonnepanelen te laten plaatsen. Zonnefabriek helpt hier graag aan mee!

Bestand tegen de elementen

Texel heeft alles mee; zon, schoonheid, ruimte en een prachtige natuur. Maar Texelaars weten maar al te goed dat je voor het behoud van de natuur moet blijven vechten! Eén van de eenvoudigste manieren om mee te werken aan het behoud van de rust en de natuur, is om zonnepanelen te installeren. Want zonnepanelen produceren stil en onopvallend de energie die Texel nodig heeft. Zonnefabriek heeft al meerdere installaties gerealiseerd op Texel; bijvoorbeeld in Oudeschild, Den Burg en Den Hoorn. Wij kiezen altijd voor producten die goed tegen de elementen bestand zijn en lang meegaan. Daarom zien we dat onze installaties jaar na jaar méér stroom opbrengen dan verwacht. 

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidies en leningen voor zonnepanelen op Texel

Om u over de streep te trekken stelt de gemeente zowel leningen als subsidies beschikbaar. En ook de landelijke overheid kan te hulp schieten: Kijk bijvoorbeeld eens bij het Duurzaam Bouwloket. Maar ook zonder subsidies is het meer dan de moeite waard om in zonnepanelen te investeren. Met de lage kosten voor zonnestroom installaties en het hoge rendement van de huidige zonnepanelen is uw investering zó terugverdiend en houdt u er nog aardig wat aan over!  Zonnefabriek denkt graag met u mee om te zien hoeveel u kunt verdienen en besparen.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Texel ligt niet naast de deur maar als we voldoende aanvragen hebben komen onze specialisten toch graag langs voor een advies op maat. We bekijken uw situatie, kijken wat voor u de beste oplossing is en komen met een goede onderbouwing van de mogelijke jaarlijkse besparing die u kunt behalen op uw energierekening. Neem daarom contact op of vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen op Texel.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!