Zonnepanelen Texel: De allerbeste plek voor zonnestroom!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Texel

Nergens in Nederland schijnt de zon vaker dan op Texel: Daar moet je dus gebruik van maken. Een zonnestroom installatie op Texel levert namelijk méér op dan waar dan ook in de rest van het land. De gemeente Texel heeft de ambitie om al in 2020 energieneutraal te zijn, en als het ergens kan, dan is het wel op Texel. Daarom worden Texelaars aangemoedigd om zoveel mogelijk zonnepanelen te laten plaatsen. Zonnefabriek helpt hier graag aan mee!

Bestand tegen de elementen

Texel heeft alles mee; zon, schoonheid, ruimte en een prachtige natuur. Maar Texelaars weten maar al te goed dat je voor het behoud van de natuur moet blijven vechten! Eén van de eenvoudigste manieren om mee te werken aan het behoud van de rust en de natuur, is om zonnepanelen te installeren. Want zonnepanelen produceren stil en onopvallend de energie die Texel nodig heeft. Zonnefabriek heeft al meerdere installaties gerealiseerd op Texel; bijvoorbeeld in Oudeschild, Den Burg en Den Hoorn. Wij kiezen altijd voor producten die goed tegen de elementen bestand zijn en lang meegaan. Daarom zien we dat onze installaties jaar na jaar méér stroom opbrengen dan verwacht.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Texel

Uw voorgangers uit Texel beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,7

GJ Schultinga

15-05-2018 om 20:54
Den Burg

Zeer goede voorlichting van Jan Willem, Uitstekend meegedacht ivm harde wind hier op het eiland. Goede begeleiding ivm btw teruggave. Fantastische installateurs, Jorrit en Tim met klassieke muziek. Professioneel en ook voor zichzelf de tijd nemen om te relaxen. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Texel

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Texel

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Texel

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Texel

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Texel

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Texel

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Texel

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Texel

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Texel

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Texel

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidies en leningen voor zonnepanelen op Texel

Om u over de streep te trekken stelt de gemeente zowel leningen als subsidies beschikbaar. En ook de landelijke overheid kan te hulp schieten: Kijk bijvoorbeeld eens bij het Duurzaam Bouwloket. Maar ook zonder subsidies is het meer dan de moeite waard om in zonnepanelen te investeren. Met de lage kosten voor zonnestroom installaties en het hoge rendement van de huidige zonnepanelen is uw investering zó terugverdiend en houdt u er nog aardig wat aan over!  Zonnefabriek denkt graag met u mee om te zien hoeveel u kunt verdienen en besparen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Texel ligt niet naast de deur maar als we voldoende aanvragen hebben komen onze specialisten toch graag langs voor een advies op maat. We bekijken uw situatie, kijken wat voor u de beste oplossing is en komen met een goede onderbouwing van de mogelijke jaarlijkse besparing die u kunt behalen op uw energierekening. Neem daarom contact op of vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen op Texel.

  Vraag adviesgesprek aan