Zonnepanelen Texel: De allerbeste plek voor zonnestroom!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Texel

Nergens in Nederland schijnt de zon vaker dan op Texel: Daar moet je dus gebruik van maken. Een zonnestroom installatie op Texel levert namelijk méér op dan waar dan ook in de rest van het land. De gemeente Texel heeft de ambitie om al in 2020 energieneutraal te zijn, en als het ergens kan, dan is het wel op Texel. Daarom worden Texelaars aangemoedigd om zoveel mogelijk zonnepanelen te laten plaatsen. Zonnefabriek helpt hier graag aan mee!

Bestand tegen de elementen

Texel heeft alles mee; zon, schoonheid, ruimte en een prachtige natuur. Maar Texelaars weten maar al te goed dat je voor het behoud van de natuur moet blijven vechten! Eén van de eenvoudigste manieren om mee te werken aan het behoud van de rust en de natuur, is om zonnepanelen te installeren. Want zonnepanelen produceren stil en onopvallend de energie die Texel nodig heeft. Zonnefabriek heeft al meerdere installaties gerealiseerd op Texel; bijvoorbeeld in Oudeschild, Den Burg en Den Hoorn. Wij kiezen altijd voor producten die goed tegen de elementen bestand zijn en lang meegaan. Daarom zien we dat onze installaties jaar na jaar méér stroom opbrengen dan verwacht.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Texel

Uw voorgangers uit Texel beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,7

GJ Schultinga

15-05-2018 om 20:54
Den Burg

Zeer goede voorlichting van Jan Willem, Uitstekend meegedacht ivm harde wind hier op het eiland. Goede begeleiding ivm btw teruggave. Fantastische installateurs, Jorrit en Tim met klassieke muziek. Professioneel en ook voor zichzelf de tijd nemen om te relaxen. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Texel

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Texel

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Texel

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Texel

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Texel

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Texel

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Texel

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Texel

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Texel

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Texel

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidies en leningen voor zonnepanelen op Texel

Om u over de streep te trekken stelt de gemeente zowel leningen als subsidies beschikbaar. En ook de landelijke overheid kan te hulp schieten: Kijk bijvoorbeeld eens bij het Duurzaam Bouwloket. Maar ook zonder subsidies is het meer dan de moeite waard om in zonnepanelen te investeren. Met de lage kosten voor zonnestroom installaties en het hoge rendement van de huidige zonnepanelen is uw investering zó terugverdiend en houdt u er nog aardig wat aan over!  Zonnefabriek denkt graag met u mee om te zien hoeveel u kunt verdienen en besparen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Texel ligt niet naast de deur maar als we voldoende aanvragen hebben komen onze specialisten toch graag langs voor een advies op maat. We bekijken uw situatie, kijken wat voor u de beste oplossing is en komen met een goede onderbouwing van de mogelijke jaarlijkse besparing die u kunt behalen op uw energierekening. Neem daarom contact op of vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen op Texel.

  Vraag adviesgesprek aan