Zonnepanelen in Terneuzen: Zeeuwse zekerheid

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Terneuzen

Een positieve opstelling, voor meer draagvlak en resultaat. Daar draait het om in het duurzaamheidsprogramma van de gemeente Terneuzen. Door zelf het voortouw te nemen, innovaties te stimuleren en werkgelegenheid te creëren wil de gemeente de energietransitie versnellen. En daarin staat Terneuzen niet alleen: tientallen Zeeuwse gemeenten en bedrijven hebben de handtekening gezet onder het Zeeuws Energieakkoord. De versnelde aanleg van windmolenparken en het vergroten van het aantal zonnepanelen in Terneuzen zijn de eerste resultaten van dit akkoord.

Hand in hand voor Zeeland

Op basis van verschillende provinciale onderzoeken heeft de gemeente Terneuzen een duidelijk duurzame koers gekozen. Daarin staan bewoners en ondernemers centraal. Bij het maken van de verduurzamingsslag, die moet leiden tot een energieneutrale gemeente, biedt de gemeente alle ruimte om toe te werken naar een groene toekomst. Van het verbouwen van uw particuliere woning en het verbeteren van de woonomgeving tot het duurzaam opwekken van energie met zonnepanelen in Terneuzen. Op naar een klimaatneutraal Nederland in 2050!

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Terneuzen

Uw voorgangers uit Terneuzen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,2

John

30-06-2016 om 14:38
Sluiskil

Alles was prima in orde bij de installatie. Het systeem draait nu ongeveer 3 jaar zonder problemen, opbrengst ongeveer 10 % meer dan in de offerte vermeld. Er is een handige app bijgeleverd zodat kan zien wat er zoal gebeurd.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Terneuzen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Terneuzen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Terneuzen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Terneuzen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Terneuzen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Terneuzen

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Terneuzen

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Terneuzen

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Terneuzen

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Terneuzen

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Terneuzen

Wilt u zelf duurzame energie opwekken? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een subsidie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De gemeente biedt daarnaast verschillende duurzaamheidsleningen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld financiële ondersteuning ontvangen voor de aanschaf van zonnepanelen in Terneuzen en andere duurzame maatregelen. Voor al uw vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken kunt u ook terecht bij het Duurzaam Bouwloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor het opwekken van energie? Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs voor een advies op maatOp locatie ontwerpen we de optimale opstelling voor uw dak, zodat u verzekerd bent van maximaal rendement. Bereken online uw jaarlijkse besparing vraag direct een vrijblijvende offerte aan en begin ook met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Terneuzen.

  Vraag adviesgesprek aan