Zonnepanelen in Terneuzen

Een positieve opstelling, voor meer draagvlak en resultaat. Daar draait het om in het duurzaamheidsprogramma van de gemeente Terneuzen. Door zelf het voortouw te nemen, innovaties te stimuleren en werkgelegenheid te creëren wil de gemeente de energietransitie versnellen. En daarin staat Terneuzen niet alleen: tientallen Zeeuwse gemeenten en bedrijven hebben de handtekening gezet onder het Zeeuws Energieakkoord. De versnelde aanleg van windmolenparken en het vergroten van het aantal zonnepanelen in Terneuzen zijn de eerste resultaten van dit akkoord.

Hand in hand voor Zeeland

Op basis van verschillende provinciale onderzoeken heeft de gemeente Terneuzen een duidelijk duurzame koers gekozen. Daarin staan bewoners en ondernemers centraal. Bij het maken van de verduurzamingsslag, die moet leiden tot een energieneutrale gemeente, biedt de gemeente alle ruimte om toe te werken naar een groene toekomst. Van het verbouwen van uw particuliere woning en het verbeteren van de woonomgeving tot het duurzaam opwekken van energie met zonnepanelen in Terneuzen. Op naar een klimaatneutraal Nederland in 2050!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Terneuzen

Wilt u zelf duurzame energie opwekken? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een subsidie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De gemeente biedt daarnaast verschillende duurzaamheidsleningen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld financiële ondersteuning ontvangen voor de aanschaf van zonnepanelen in Terneuzen en andere duurzame maatregelen. Voor al uw vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken kunt u ook terecht bij het Duurzaam Bouwloket.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor het opwekken van energie? Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs voor een advies op maatOp locatie ontwerpen we de optimale opstelling voor uw dak, zodat u verzekerd bent van maximaal rendement. Bereken online uw jaarlijkse besparing vraag direct een vrijblijvende offerte aan en begin ook met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Terneuzen. 

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!