Zonnepanelen in Terneuzen: Zeeuwse zekerheid

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Terneuzen

Een positieve opstelling, voor meer draagvlak en resultaat. Daar draait het om in het duurzaamheidsprogramma van de gemeente Terneuzen. Door zelf het voortouw te nemen, innovaties te stimuleren en werkgelegenheid te creëren wil de gemeente de energietransitie versnellen. En daarin staat Terneuzen niet alleen: tientallen Zeeuwse gemeenten en bedrijven hebben de handtekening gezet onder het Zeeuws Energieakkoord. De versnelde aanleg van windmolenparken en het vergroten van het aantal zonnepanelen in Terneuzen zijn de eerste resultaten van dit akkoord.

Hand in hand voor Zeeland

Op basis van verschillende provinciale onderzoeken heeft de gemeente Terneuzen een duidelijk duurzame koers gekozen. Daarin staan bewoners en ondernemers centraal. Bij het maken van de verduurzamingsslag, die moet leiden tot een energieneutrale gemeente, biedt de gemeente alle ruimte om toe te werken naar een groene toekomst. Van het verbouwen van uw particuliere woning en het verbeteren van de woonomgeving tot het duurzaam opwekken van energie met zonnepanelen in Terneuzen. Op naar een klimaatneutraal Nederland in 2050!

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Terneuzen

Uw voorgangers uit Terneuzen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,2

John

30-06-2016 om 14:38
Sluiskil

Alles was prima in orde bij de installatie. Het systeem draait nu ongeveer 3 jaar zonder problemen, opbrengst ongeveer 10 % meer dan in de offerte vermeld. Er is een handige app bijgeleverd zodat kan zien wat er zoal gebeurd.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Terneuzen

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Terneuzen

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Terneuzen

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Terneuzen

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Terneuzen

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Terneuzen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Terneuzen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Terneuzen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Terneuzen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Terneuzen

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Terneuzen

Wilt u zelf duurzame energie opwekken? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een subsidie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De gemeente biedt daarnaast verschillende duurzaamheidsleningen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld financiële ondersteuning ontvangen voor de aanschaf van zonnepanelen in Terneuzen en andere duurzame maatregelen. Voor al uw vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken kunt u ook terecht bij het Duurzaam Bouwloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor het opwekken van energie? Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs voor een advies op maatOp locatie ontwerpen we de optimale opstelling voor uw dak, zodat u verzekerd bent van maximaal rendement. Bereken online uw jaarlijkse besparing vraag direct een vrijblijvende offerte aan en begin ook met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Terneuzen.

  Vraag adviesgesprek aan