Zonnepanelen in Stadskanaal: gezamenlijk belang

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Stadskanaal

De gemeente Stadskanaal zet in het energiebeleid in op speerpunten als bewustwording van energieverbruik, het verduurzamen van de gebouwde omgeving en het bedrijfsleven, innovatie en hernieuwbare energie. Zeker in de provincie Groningen geldt dat het belang van alternatieven voor fossiele brandstoffen groter dan ooit is. De keuze voor windenergie en zonnepanelen in Stadskanaal is dan ook een logische ontwikkeling.

Stadskanaal: het 'Parijs' van Groningen

Denkt u aan Stadskanaal, dan denkt u aan Parijs. Dat klinkt opmerkelijk, maar niets is minder waar. De gemeente neemt de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs meer dan serieus. In 2020 wordt een energiebesparing van 20% gerealiseerd bij openbare verlichting. In 2030 moet deze besparing zelfs opgelopen zijn tot 50%. De provincie Groningen ambieert in 2050 louter duurzaam opgewekte energie te gebruiken en daar levert Stadskanaal, samen met u, een belangrijke bijdrage aan. Daarom faciliteert en stimuleert de gemeente diverse initiatieven en innovaties op het gebied van windenergie en zonnepanelen in Stadskanaal.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Stadskanaal

Uw voorgangers uit Stadskanaal beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Peter Prins

18-12-2017 om 21:42
Mussel

Het adviestraject was klantvriendelijk. Alle kritische vragen werden eerlijk beantwoord en ik heb geen druk ervaren. De installatie verliep vlekkeloos en alles draait naar wens.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Stadskanaal

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Stadskanaal

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Stadskanaal

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Stadskanaal

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Stadskanaal

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Stadskanaal

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Stadskanaal

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Stadskanaal

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Stadskanaal

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Stadskanaal

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening zonnepanelen in Stadskanaal

 De gemeente Stadskanaal biedt huiseigenaren de mogelijkheid om via een duurzaamheidslening tegen een lager rentepercentage een lening af te sluiten. Met deze lening kunt u energiebesparende maatregelen aan uw woning uitvoeren of duurzame energie opwekken met zonnepanelen in Stadskanaal. De duurzaamheidslening van de gemeente was zo’n succes, dat het budget in rap tempo uitgeput is. De gemeente houdt huiseigenaren via de gemeentewebsite op de hoogte van nieuwe subsidiemogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het Energieloket Stadskanaal.

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Advies op maat voor optimaal rendement

  Overweegt u zelf zonne-energie op te wekken? Als woningeigenaar kan u dit een flinke besparing op energiekosten opleveren. Maak een vrijblijvende afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek voor een advies op maat. We denken graag met u mee voor het behalen van een optimaal rendement. Bereken via onze website eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen op energiekosten of vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Stadskanaal.

   

  Vraag adviesgesprek aan