Zonnepanelen in Stadskanaal: gezamenlijk belang

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Stadskanaal

De gemeente Stadskanaal zet in het energiebeleid in op speerpunten als bewustwording van energieverbruik, het verduurzamen van de gebouwde omgeving en het bedrijfsleven, innovatie en hernieuwbare energie. Zeker in de provincie Groningen geldt dat het belang van alternatieven voor fossiele brandstoffen groter dan ooit is. De keuze voor windenergie en zonnepanelen in Stadskanaal is dan ook een logische ontwikkeling.

Stadskanaal: het 'Parijs' van Groningen

Denkt u aan Stadskanaal, dan denkt u aan Parijs. Dat klinkt opmerkelijk, maar niets is minder waar. De gemeente neemt de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs meer dan serieus. In 2020 wordt een energiebesparing van 20% gerealiseerd bij openbare verlichting. In 2030 moet deze besparing zelfs opgelopen zijn tot 50%. De provincie Groningen ambieert in 2050 louter duurzaam opgewekte energie te gebruiken en daar levert Stadskanaal, samen met u, een belangrijke bijdrage aan. Daarom faciliteert en stimuleert de gemeente diverse initiatieven en innovaties op het gebied van windenergie en zonnepanelen in Stadskanaal.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Stadskanaal

Uw voorgangers uit Stadskanaal beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Peter Prins

18-12-2017 om 21:42
Mussel

Het adviestraject was klantvriendelijk. Alle kritische vragen werden eerlijk beantwoord en ik heb geen druk ervaren. De installatie verliep vlekkeloos en alles draait naar wens.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Stadskanaal

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Stadskanaal

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Stadskanaal

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Stadskanaal

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Stadskanaal

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Stadskanaal

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Stadskanaal

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Stadskanaal

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Stadskanaal

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Stadskanaal

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening zonnepanelen in Stadskanaal

 De gemeente Stadskanaal biedt huiseigenaren de mogelijkheid om via een duurzaamheidslening tegen een lager rentepercentage een lening af te sluiten. Met deze lening kunt u energiebesparende maatregelen aan uw woning uitvoeren of duurzame energie opwekken met zonnepanelen in Stadskanaal. De duurzaamheidslening van de gemeente was zo’n succes, dat het budget in rap tempo uitgeput is. De gemeente houdt huiseigenaren via de gemeentewebsite op de hoogte van nieuwe subsidiemogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het Energieloket Stadskanaal.

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Advies op maat voor optimaal rendement

  Overweegt u zelf zonne-energie op te wekken? Als woningeigenaar kan u dit een flinke besparing op energiekosten opleveren. Maak een vrijblijvende afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek voor een advies op maat. We denken graag met u mee voor het behalen van een optimaal rendement. Bereken via onze website eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen op energiekosten of vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Stadskanaal.

   

  Vraag adviesgesprek aan