Zonnepanelen Someren
  • Zonnepanelen Someren

Zonnepanelen Someren

In het prachtige landelijke gebied van Someren liggen de ´roots´ van één van de oprichters van de Zonnefabriek, en het is dan ook geen wonder dat sommige van onze eerste zonnepanelen systemen in Someren liggen. Dat deze ´oude´ systemen na zoveel jaar nog probleemloos groen stroom produceren, is voor ons een bewijs dat investeren in goede kwaliteit zonnepanelen en goede kwaliteit omvormers en montagemateriaal, altijd de beste keuze is. Zonnefabriek hoopt met de installatie van nog veel meer zonnepanelen Someren te helpen om nog mooier en groener te worden.

Groene toekomst

Zowel vanuit Someren zelf, als vanuit Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop heeft Zonnefabriek veel aanvragen voor zonnepanelen gekregen. Veel daarvan hebben geresulteerd in mooie systemen, zowel grotere installaties op bedrijfspanden, als ‘gewone’ residentiële installaties. De gemeente Someren stelt ook een duurzaamheidslening beschikbaar voor inwoners die in Someren zonnepanelen willen laten aanleggen. Het is mooi om te zien hoe juist zo dicht bij Eindhoven, het technologisch hart van Nederland, de mensen de nieuwste schone technologie omarmen om een groene toekomst te bouwen.  Zonnefabriek helpt daar graag aan mee.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Oog voor kwaliteit

In 2016 werd Someren opgeschrikt door een extreme hagelbui, die veel schade aanrichtte aan auto’s en gebouwen. Ook zonnepanelen werden niet gespaard. Gelukkig wisten de mensen die hadden gekozen voor systemen van Zonnefabriek, dat ze snel en vakkundig konden worden geholpen. Zonnefabriek investeert altijd in kwaliteit, en daarbij hoort ook een professionele service afdeling die klaar staat om te helpen bij vragen of problemen. Ook daarom kiezen mensen uit Someren voor zonnepanelen van Zonnefabriek.

Maak van uw dak een Zonnefabriek

Ook zonder subsidie is de aanschaf van zonnepanelen een verstandig besluit. De specialisten van Zonnefabriek komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Zo weet u zeker dat u het maximale rendement uit uw investering haalt. Bereken via de website eenvoudig uw jaarlijkse besparing, vraag direct een gratis offerte aan en begin met besparen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Someren.

Zonnepanelen bij u in de buurt

Lees de ervaringen van klanten in uw regio!