Zonnepanelen in Soest
  • Zonnepanelen in Soest

Zonnepanelen in Soest

De gemeente Soest, omringd door een overdaad aan groen en de Utrechtse Heuvelrug, is een oase van rust en een populaire bestemming voor hen die behoefte hebben aan een frisse neus. Om ook toekomstige generaties te laten genieten van de grote verscheidenheid aan natuurschoon, is het thema duurzaamheid diep geïntegreerd binnen de gemeentegrenzen. Van recycling en innovatie tot het opwekken van groene stroom met zonnepanelen in Soest: de gemeente werkt continu aan een duurzame toekomst en klimaatneutraal wonen, werken en leven.

Duurzaam Soest inspireert, verbindt en ondersteunt

De gemeente neemt het voortouw in het verduurzamen van Soest, maar heeft bij het behalen van (toekomst)doelen de hulp van inwoners hard nodig. Die boodschap is duidelijk overgekomen, gezien het aantal duurzame initiatieven van vrijwilligers, bewoners en bedrijven. Bent u benieuwd welke rol van betekenis u kunt spelen op het gebied van een duurzame leefomgeving? Stichting Soest Duurzaam helpt u graag op weg. Heeft u specifieke vragen over energie besparen of zelf energie opwekken met zonnepanelen in Soest? De digitale balie van het Energieloket is 24 uur per dag geopend.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Aantrekkelijke lening voor zonnepanelen in Soest

Heeft u een eigen huis en wilt u zelf energie opwekken? Dan is het mogelijk een duurzaamheidslening aan te vragen. De gemeente Soest helpt huiseigenaren bij het (ver)bouwen en financieel aantrekkelijker maken van investeren in verduurzaming. De lening is onder meer bedoeld voor het isoleren van uw woning, het plaatsen van een zonneboiler of de aanschaf van zonnepanelen in Soest. Het bedrag dat u leent (minimaal € 2500,- en maximaal € 15.000,-) dient u binnen vijftien jaar af te betalen. Doordat u profiteert van een scherp rentetarief, begint u direct met besparen.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder het afsluiten van een duurzaamheidslening is een eigen zonne-systeem een waardevolle investering. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u spaart ook het milieu. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat met één van onze specialisten. Nieuwsgierig wat een zonne-systeem u oplevert? Bereken dan eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Soest.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!