Zonnepanelen Sliedrecht: Onafhankelijk in Energie

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Sliedrecht

Sliedrecht zet zich in om tegen 2050 energieneutraal en klimaatbestendig te zijn. Hiervoor worden alle bewoners en ondernemers opgeroepen om hun steentje bij te dragen, o.a. door hun woningen te isoleren en energiebesparende maatregelen te nemen, maar ook door met behulp van zonnepanelen Sliedrecht energie-onafhankelijk te maken. De gemeente Sliedrecht leent zich er goed voor: Er is voldoende geschikt dak om vele kilowatturen schone stroom mee te produceren. Doet u ook me? De Zonnefabriek staat klaar om daarbij te helpen.

Zonnepanelen Sliedrecht: Kwaliteit loont op de lange termijn

Zonnefabriek heeft al meerdere installaties van zonnepanelen geplaatst in de Drechtsteden, en ook in Sliedrecht. Onze focus op kwaliteit, zowel van de producten als van de manier waarop wordt geïnstalleerd, leidt ertoe dat onze systemen beter presteren dan het gemiddelde, en dat over langere tijd. En mocht zich onverhoopt toch een probleem voordoen in de installatie, dan is ons gespecialiseerde Service Team snel ter plaatse om problemen op te lossen. Daarom kiezen meer en meer inwoners van Sliedrecht voor de zekerheid van de Zonnefabriek.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Sliedrecht

Uw voorgangers uit Sliedrecht beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Sliedrecht

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Sliedrecht

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Sliedrecht

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Sliedrecht

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Sliedrecht

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Sliedrecht

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Sliedrecht

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Sliedrecht

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Sliedrecht

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Sliedrecht

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Sliedrecht

Een offerte aanvragen

 

 

Hoge efficiëntie = Hoog rendement

De gemeente Sliedrecht probeert haar inwoners aan te sporen om mee te doen met de energietransitie. Op de website van de gemeente vindt u informatie en advies, en links naar allerlei organisaties die u bij de omslag naar duurzaamheid kunnen helpen. Zonnefabriek sluit zich graag aan bij de bedrijven die u kunnen helpen met advies en een offerte. Met onze zeer efficiënte panelen kunnen wij u helpen om zoveel mogelijk elektriciteit uit uw dak te halen, en daarmee het rendement op uw investering zo hoog mogelijk te laten zijn. Onze adviseurs komen met plezier langs om één en ander met u te bespreken.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Help ook mee om met zonnepanelen Sliedrecht groener en onafhankelijker te maken! Neem contact op met de Zonnefabriek, zodat onze adviseurs bij u langs kunnen komen voor een geheel vrijblijvend advies op maat-gesprek. Kijk op de website voor een ruwe indicatie van uw mogelijke jaarlijkse besparing. Of vraag meteen een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Sliedrecht.

  Vraag adviesgesprek aan