Zonnepanelen in Schinnen: zorgeloos verduurzamen

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Schinnen

Om de doelstelling van een energieneutraal Schinnen in 2030 te bewerkstelligen, heeft de gemeente een actief uitvoeringsprogramma samengesteld. Het programma biedt huizenbezitters alle ruimte om de woning te verduurzamen en zo niet alleen het milieu te ontlasten, maar vooral ook de eigen portemonnee. Van het aanvragen van een energiescan, tot het plaatsen van zonnepanelen in Schinnen: verduurzamen was nog nooit zo eenvoudig!

‘Dubbel Duurzaam’: energiescan

Samen met de Natuur- en Milieufederatie Limburg is de gemeente Schinnen het project ‘Dubbel Duurzaam’ gestart. Doel van dit project is het verduurzamen en levensloopbestendig maken van particuliere woningen in de gemeente. Huiseigenaren kunnen tegen een kleine vergoeding een energie- en/of zorgscan van de woning aanvragen om zo inzicht te krijgen in aantrekkelijke energiebesparingsmogelijkheden. Voor verschillende maatregelen is een stimuleringsregeling beschikbaar. Wilt u ook langer veilig, gezond en comfortabel in uw woning blijven wonen en meer informatie over ondersteuning bij het plaatsen van zonnepanelen in Schinnen? De provincie Limburg geeft u graag antwoord.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Schinnen

Uw voorgangers uit Schinnen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Schinnen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Schinnen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Schinnen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Schinnen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Schinnen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Schinnen

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Schinnen

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Schinnen

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Schinnen

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Schinnen

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Schinnen

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Schinnen

Om de aanschaf van een eigen zonne-systeem aantrekkelijker en eenvoudiger te maken heeft de gemeente het project Zorgeloos Zonnepanelen’ gelanceerd. Hierbij worden huiseigenaren van plaatsing tot onderhoud volledig ontzorgd. Voor de aanschaf van zonnepanelen in Schinnen sluit u via het project een duurzaamheidslening af. Dankzij het lage rentetarief krijgt elke woningbezitter in de gemeente de kans duurzaam energie op te wekken. Daarnaast bent u vijftien jaar langs verzekerd van een ruime garantie en onderhoud.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder het afsluiten van een duurzaamheidslening of het verkrijgen van subsidie is zelf energie opwekken een verstandige en vooral voordelige keuze. U begint namelijk direct met besparen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Vraag dan een vrijblijvend advies op maat aan en laat een specialist het ideale systeem voor uw woning ontwerpen. Nieuwsgierig? Bereken online uw jaarlijkse besparing of vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Schinnen.

  Vraag adviesgesprek aan