Zonnepanelen in Schinnen
  • Zonnepanelen in Schinnen

Zonnepanelen in Schinnen

Om de doelstelling van een energieneutraal Schinnen in 2030 te bewerkstelligen, heeft de gemeente een actief uitvoeringsprogramma samengesteld. Het programma biedt huizenbezitters alle ruimte om de woning te verduurzamen en zo niet alleen het milieu te ontlasten, maar vooral ook de eigen portemonnee. Van het aanvragen van een energiescan, tot het plaatsen van zonnepanelen in Schinnen: verduurzamen was nog nooit zo eenvoudig!

‘Dubbel Duurzaam’: energiescan

Samen met de Natuur- en Milieufederatie Limburg is de gemeente Schinnen het project ‘Dubbel Duurzaam’ gestart. Doel van dit project is het verduurzamen en levensloopbestendig maken van particuliere woningen in de gemeente. Huiseigenaren kunnen tegen een kleine vergoeding een energie- en/of zorgscan van de woning aanvragen om zo inzicht te krijgen in aantrekkelijke energiebesparingsmogelijkheden. Voor verschillende maatregelen is een stimuleringsregeling beschikbaar. Wilt u ook langer veilig, gezond en comfortabel in uw woning blijven wonen en meer informatie over ondersteuning bij het plaatsen van zonnepanelen in Schinnen? De provincie Limburg geeft u graag antwoord.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Schinnen

Om de aanschaf van een eigen zonne-systeem aantrekkelijker en eenvoudiger te maken heeft de gemeente het project Zorgeloos Zonnepanelen’ gelanceerd. Hierbij worden huiseigenaren van plaatsing tot onderhoud volledig ontzorgd. Voor de aanschaf van zonnepanelen in Schinnen sluit u via het project een duurzaamheidslening af. Dankzij het lage rentetarief krijgt elke woningbezitter in de gemeente de kans duurzaam energie op te wekken. Daarnaast bent u vijftien jaar langs verzekerd van een ruime garantie en onderhoud.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder het afsluiten van een duurzaamheidslening of het verkrijgen van subsidie is zelf energie opwekken een verstandige en vooral voordelige keuze. U begint namelijk direct met besparen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Vraag dan een vrijblijvend advies op maat aan en laat een specialist het ideale systeem voor uw woning ontwerpen. Nieuwsgierig? Bereken online uw jaarlijkse besparing of vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Schinnen.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!