Zonnepanelen in Schiedam: proef de nieuwe energie

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Schiedam

Schiedam doet duurzaam. De gemeente hecht veel belang aan het beschermen van het milieu en het verduurzamen van de stad. Om bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties te helpen bij het realiseren van groene doelstellingen, biedt Schiedam veel informatie op het gebied van duurzaamheid. Ontdek welke bijdrage u kunt leveren aan het beschermen van het klimaat, duurzaam bouwen, een veilige, prettige woon- en leefomgeving en het zelf opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Schiedam en doe mee!

Actief werken aan een klimaatneutrale stad

De beleidsambities op het gebied van duurzaamheid zijn samengevat in het Klimaatbeleidsplan 2016-2020. Hierin wordt uitgebreid verteld over de doelstellingen van de gemeente, hoe deze bereikt kunnen worden, voor welke speerpunten is gekozen en hoe de gemeente haar rol invult. De conclusie is dat het plaatsen van zonnepanelen in Schiedam theoretisch voor de grootste CO2-reductie kan zorgen. Daarom zorgt de gemeente voor goede informatie, stimuleert zij samenwerking en biedt zij de mogelijkheid tot het collectief aanschaffen van zonne-energie.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Schiedam

Uw voorgangers uit Schiedam beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,2

Peter

30-05-2016 om 22:44
Schiedam

Prima service, goed gehouden aan afspraken en ook de wijze van het verhelpen van een applicatie fout na plaatsing zonnepanelen is prima geregeld.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Schiedam

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Schiedam

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Schiedam

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Schiedam

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Schiedam

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Schiedam

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Schiedam

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Schiedam

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Schiedam

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Schiedam

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Schiedam

Zowel ondernemers als woningeigenaren, die zelf duurzame energie willen opwekken, kunnen gebruik maken van diverse aantrekkelijke subsidieregelingen. Om geïnteresseerden volledig te informeren over de regelingen, heeft de gemeente het portaal Schiedam Duurzaam in het leven geroepen. Hier leest u alle belangrijke informatie met betrekking tot zonnepanelen in Schiedam, ontdekt u welke subsidiemogelijkheden geboden worden en leest u over succesvolle lopende initiatieven. Heeft u zelf een duurzaam idee? Schiedam Duurzaam helpt u bij het realiseren van een duurzame buurt en stad.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Wilt u meer informatie over het plaatsen van een zonne-systeem of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Maak dan een afspraak voor een advies op maat. Eén van de specialisten van Zonnefabriek komt graag bij u langs voor een vrijblijvend ontwerp. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Schiedam.

  Vraag adviesgesprek aan