Zonnepanelen in Schiedam: proef de nieuwe energie

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Schiedam

Schiedam doet duurzaam. De gemeente hecht veel belang aan het beschermen van het milieu en het verduurzamen van de stad. Om bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties te helpen bij het realiseren van groene doelstellingen, biedt Schiedam veel informatie op het gebied van duurzaamheid. Ontdek welke bijdrage u kunt leveren aan het beschermen van het klimaat, duurzaam bouwen, een veilige, prettige woon- en leefomgeving en het zelf opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Schiedam en doe mee!

Actief werken aan een klimaatneutrale stad

De beleidsambities op het gebied van duurzaamheid zijn samengevat in het Klimaatbeleidsplan 2016-2020. Hierin wordt uitgebreid verteld over de doelstellingen van de gemeente, hoe deze bereikt kunnen worden, voor welke speerpunten is gekozen en hoe de gemeente haar rol invult. De conclusie is dat het plaatsen van zonnepanelen in Schiedam theoretisch voor de grootste CO2-reductie kan zorgen. Daarom zorgt de gemeente voor goede informatie, stimuleert zij samenwerking en biedt zij de mogelijkheid tot het collectief aanschaffen van zonne-energie.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Schiedam

Uw voorgangers uit Schiedam beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,2

Peter

30-05-2016 om 22:44
Schiedam

Prima service, goed gehouden aan afspraken en ook de wijze van het verhelpen van een applicatie fout na plaatsing zonnepanelen is prima geregeld.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Schiedam

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Schiedam

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Schiedam

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Schiedam

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Schiedam

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Schiedam

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Schiedam

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Schiedam

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Schiedam

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Schiedam

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Schiedam

Zowel ondernemers als woningeigenaren, die zelf duurzame energie willen opwekken, kunnen gebruik maken van diverse aantrekkelijke subsidieregelingen. Om geïnteresseerden volledig te informeren over de regelingen, heeft de gemeente het portaal Schiedam Duurzaam in het leven geroepen. Hier leest u alle belangrijke informatie met betrekking tot zonnepanelen in Schiedam, ontdekt u welke subsidiemogelijkheden geboden worden en leest u over succesvolle lopende initiatieven. Heeft u zelf een duurzaam idee? Schiedam Duurzaam helpt u bij het realiseren van een duurzame buurt en stad.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Wilt u meer informatie over het plaatsen van een zonne-systeem of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Maak dan een afspraak voor een advies op maat. Eén van de specialisten van Zonnefabriek komt graag bij u langs voor een vrijblijvend ontwerp. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Schiedam.

  Vraag adviesgesprek aan