Zonnepanelen in Schiedam
  • Zonnepanelen in Schiedam

Zonnepanelen in Schiedam

Schiedam doet duurzaam. De gemeente hecht veel belang aan het beschermen van het milieu en het verduurzamen van de stad. Om bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties te helpen bij het realiseren van groene doelstellingen, biedt Schiedam veel informatie op het gebied van duurzaamheid. Ontdek welke bijdrage u kunt leveren aan het beschermen van het klimaat, duurzaam bouwen, een veilige, prettige woon- en leefomgeving en het zelf opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Schiedam en doe mee!

Actief werken aan een klimaatneutrale stad

De beleidsambities op het gebied van duurzaamheid zijn samengevat in het Klimaatbeleidsplan 2016-2020. Hierin wordt uitgebreid verteld over de doelstellingen van de gemeente, hoe deze bereikt kunnen worden, voor welke speerpunten is gekozen en hoe de gemeente haar rol invult. De conclusie is dat het plaatsen van zonnepanelen in Schiedam theoretisch voor de grootste CO2-reductie kan zorgen. Daarom zorgt de gemeente voor goede informatie, stimuleert zij samenwerking en biedt zij de mogelijkheid tot het collectief aanschaffen van zonne-energie.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Schiedam

Zowel ondernemers als woningeigenaren, die zelf duurzame energie willen opwekken, kunnen gebruik maken van diverse aantrekkelijke subsidieregelingen. Om geïnteresseerden volledig te informeren over de regelingen, heeft de gemeente het portaal Schiedam Duurzaam in het leven geroepen. Hier leest u alle belangrijke informatie met betrekking tot zonnepanelen in Schiedam, ontdekt u welke subsidiemogelijkheden geboden worden en leest u over succesvolle lopende initiatieven. Heeft u zelf een duurzaam idee? Schiedam Duurzaam helpt u bij het realiseren van een duurzame buurt en stad.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Wilt u meer informatie over het plaatsen van een zonne-systeem of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Maak dan een afspraak voor een advies op maat. Eén van de specialisten van Zonnefabriek komt graag bij u langs voor een vrijblijvend ontwerp. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Schiedam.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!