Zonnepanelen in Schagen
  • Zonnepanelen in Schagen

Zonnepanelen in Schagen

De drang om duurzaam te leven, groeit. Steeds meer gemeenten, ondernemers en inwoners zien het belang van verduurzaming in en zijn bereid hierin te investeren en actief aan te werken. De gemeente Schagen staat voor gezond en duurzaam wonen, leven en ondernemen. Dit onderstreept de Noord-Hollandse plaats door stimulerend en adviserend te werk te gaan. Hoe kunt u energie besparen? Welke maatregelen kunt u zelf nemen? En wat is de toegevoegde waarde van zonnepanelen in Schagen? Stuk voor stuk vragen waar de gemeente graag antwoord op geeft.

Eenvoudige tips en slimme maatregelen

Van eenvoudige tips om energie te besparen door uw gedrag te veranderen tot een overzicht van slimme maatregelen in en om het huis; iedereen kan verduurzamen. Dat is de boodschap die de gemeente Schagen haar inwoners meegeeft. Ook kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor NH Zon op Schagen. Deze actie biedt woningeigenaren de kans sámen voor een scherpe prijs zonnepanelen in Schagen aan te schaffen en zo zelf energie op te wekken. Omdat duurzaamheid belangrijk is; voor mens, milieu én uw portemonnee.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Financiële regelingen voor zonnepanelen in Schagen

Wilt u zelf duurzame energie opwekken, dan kunt u een subsidie aanvragen voor onder meer zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen in Schagen. Ook is het mogelijk een energiebespaarlening af te sluiten voor energiebesparende maatregelen. De gemeente biedt verschillende andere aantrekkelijke regelingen aan, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, wonen en leven. Heeft u vragen of wilt u meer informatie rondom verduurzaming? Klop dan aan bij het digitaal Duurzaam Bouwloket.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd of het dak van uw woning geschikt is voor een zonne-systeem? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs om uw mogelijkheden in kaart te brengen. Nieuwsgierig? Bereken dan online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Schagen.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!