Zonnepanelen in Schagen: natuurlijk alternatief

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Schagen

De drang om duurzaam te leven, groeit. Steeds meer gemeenten, ondernemers en inwoners zien het belang van verduurzaming in en zijn bereid hierin te investeren en actief aan te werken. De gemeente Schagen staat voor gezond en duurzaam wonen, leven en ondernemen. Dit onderstreept de Noord-Hollandse plaats door stimulerend en adviserend te werk te gaan. Hoe kunt u energie besparen? Welke maatregelen kunt u zelf nemen? En wat is de toegevoegde waarde van zonnepanelen in Schagen? Stuk voor stuk vragen waar de gemeente graag antwoord op geeft.

Eenvoudige tips en slimme maatregelen

Van eenvoudige tips om energie te besparen door uw gedrag te veranderen tot een overzicht van slimme maatregelen in en om het huis; iedereen kan verduurzamen. Dat is de boodschap die de gemeente Schagen haar inwoners meegeeft. Ook kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor NH Zon op Schagen. Deze actie biedt woningeigenaren de kans sámen voor een scherpe prijs zonnepanelen in Schagen aan te schaffen en zo zelf energie op te wekken. Omdat duurzaamheid belangrijk is; voor mens, milieu én uw portemonnee.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Schagen

Uw voorgangers uit Schagen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,5

Chris Karsten

08-09-2017 om 17:26
WARMENHUIZEN

Voor de 2e keer zonnepanelen van de Zonnefabriek. Zowel de adviseur (Mike) als de monteurs bijzonder prettig in omgang en gaven goede uitleg over de installatie. Vr.gr.Chris Karsten

7,8

I.

30-11-2016 om 11:09
Schagen

Jammer dat gerekend wordt met volledige saldering tot in einde der dagen. Dit zal in de praktijk niet zo zijn, in 2020 zal de saldering worden herzien en op zijn minst versoberd. De terugverdientijd is dus minder rooskleurig dan voorgesteld, op zijn minst onzeker te noemen. Wees hier helder over, nu laten jullie deze informatie (bewust of onbewust) weg. Daarom lagere score.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Schagen

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Schagen

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Schagen

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Schagen

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Schagen

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Schagen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Schagen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Schagen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Schagen

Een offerte aanvragen

 

 

Financiële regelingen voor zonnepanelen in Schagen

Wilt u zelf duurzame energie opwekken, dan kunt u een subsidie aanvragen voor onder meer zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen in Schagen. Ook is het mogelijk een energiebespaarlening af te sluiten voor energiebesparende maatregelen. De gemeente biedt verschillende andere aantrekkelijke regelingen aan, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, wonen en leven. Heeft u vragen of wilt u meer informatie rondom verduurzaming? Klop dan aan bij het digitaal Duurzaam Bouwloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd of het dak van uw woning geschikt is voor een zonne-systeem? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs om uw mogelijkheden in kaart te brengen. Nieuwsgierig? Bereken dan online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Schagen.

  Vraag adviesgesprek aan