Zonnepanelen in Schagen: natuurlijk alternatief

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Schagen

De drang om duurzaam te leven, groeit. Steeds meer gemeenten, ondernemers en inwoners zien het belang van verduurzaming in en zijn bereid hierin te investeren en actief aan te werken. De gemeente Schagen staat voor gezond en duurzaam wonen, leven en ondernemen. Dit onderstreept de Noord-Hollandse plaats door stimulerend en adviserend te werk te gaan. Hoe kunt u energie besparen? Welke maatregelen kunt u zelf nemen? En wat is de toegevoegde waarde van zonnepanelen in Schagen? Stuk voor stuk vragen waar de gemeente graag antwoord op geeft.

Eenvoudige tips en slimme maatregelen

Van eenvoudige tips om energie te besparen door uw gedrag te veranderen tot een overzicht van slimme maatregelen in en om het huis; iedereen kan verduurzamen. Dat is de boodschap die de gemeente Schagen haar inwoners meegeeft. Ook kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor NH Zon op Schagen. Deze actie biedt woningeigenaren de kans sámen voor een scherpe prijs zonnepanelen in Schagen aan te schaffen en zo zelf energie op te wekken. Omdat duurzaamheid belangrijk is; voor mens, milieu én uw portemonnee.

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Schagen

Uw voorgangers uit Schagen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,5

Chris Karsten

08-09-2017 om 17:26
WARMENHUIZEN

Voor de 2e keer zonnepanelen van de Zonnefabriek. Zowel de adviseur (Mike) als de monteurs bijzonder prettig in omgang en gaven goede uitleg over de installatie. Vr.gr.Chris Karsten

7,8

I.

30-11-2016 om 11:09
Schagen

Jammer dat gerekend wordt met volledige saldering tot in einde der dagen. Dit zal in de praktijk niet zo zijn, in 2020 zal de saldering worden herzien en op zijn minst versoberd. De terugverdientijd is dus minder rooskleurig dan voorgesteld, op zijn minst onzeker te noemen. Wees hier helder over, nu laten jullie deze informatie (bewust of onbewust) weg. Daarom lagere score.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Schagen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Schagen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Schagen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Schagen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Schagen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Schagen

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Schagen

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Schagen

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Schagen

Een offerte aanvragen

 

 

Financiële regelingen voor zonnepanelen in Schagen

Wilt u zelf duurzame energie opwekken, dan kunt u een subsidie aanvragen voor onder meer zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen in Schagen. Ook is het mogelijk een energiebespaarlening af te sluiten voor energiebesparende maatregelen. De gemeente biedt verschillende andere aantrekkelijke regelingen aan, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, wonen en leven. Heeft u vragen of wilt u meer informatie rondom verduurzaming? Klop dan aan bij het digitaal Duurzaam Bouwloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Bent u benieuwd of het dak van uw woning geschikt is voor een zonne-systeem? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs om uw mogelijkheden in kaart te brengen. Nieuwsgierig? Bereken dan online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Schagen.

  Vraag adviesgesprek aan