Zonnepanelen in Ridderkerk
  • Zonnepanelen in Ridderkerk

Zonnepanelen in Ridderkerk

De ligging maakt dat de gemeente Ridderkerk met veel uitdagingen te maken heeft. Geluidshinder, grootschalige infrastructuur, luchtvervuiling; stuk voor stuk zaken, die binnen een duurzame samenleving de nodige aandacht verdienen. De gemeente onderstreept de urgentie en noodzaak van verduurzamen. Daarom is gekozen voor een proactieve aanpak, waarbij gezondheid, kwaliteit van de leefomgeving en duurzame energie vooropstaan. Steeds meer inwoners en bedrijven dragen een steentje bij aan een duurzame gemeente; van het verduurzamen van de bedrijfsvoering tot het opwekken van groene energie met zonnepanelen in Ridderkerk. De gemeente daagt ook u uit: wat kunt u doen voor uw toekomst en die van toekomstige generaties?

Financieren van energiebesparende maatregelen

Besparen op energie én op uw maandlasten, is eenvoudig. Kleine aanpassingen aan uw woning maken vrijwel direct een groot verschil. Wilt u meer informatie over de energiebesparende maatregelen die u kunt treffen? Het onafhankelijke energieloket voor de 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden, de WoonWijzerWinkel, heeft een duurzaam antwoord op elke besparingsvraag. Laat u informeren over de voordelen van woningisolatie, warmtepompen, biomassa en zonnepanelen in Ridderkerk en begin ook met besparen!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Is er subsidie voor zonnepanelen in Ridderkerk?

Net als vele andere Nederlandse gemeenten, stimuleert Ridderkerk duurzaam denken en doen. Zo kunnen non-profitorganisaties, verenigingen en scholen een duurzaamheidslening aanvragen voor het treffen van energiebesparende maatregelen. Ook particulieren worden financieel ondersteund. Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen in Ridderkerk? Het Nationaal Energiebespaarfonds en het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting bieden u de helpende hand. Precies weten welke duurzaamheidsleningen in uw woonplaats van kracht zijn? De Energiesubsidiewijzer toont een handig overzicht van alle aantrekkelijke subsidies.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Kiezen voor het opwekken van zonne-energie, loont altijd. Mét of zonder subsidie. U begint namelijk direct met besparen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor opwekken van duurzame energie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maatOp locatie ontwerpen we het optimale zonne-systeem voor uw woning. Via onze website berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing. Bent u overtuigd door de kracht van de zon? Vraag dan direct een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Ridderkerk.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!