Zonnepanelen in Ridderkerk: op de groene weg

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Ridderkerk

De ligging maakt dat de gemeente Ridderkerk met veel uitdagingen te maken heeft. Geluidshinder, grootschalige infrastructuur, luchtvervuiling; stuk voor stuk zaken, die binnen een duurzame samenleving de nodige aandacht verdienen. De gemeente onderstreept de urgentie en noodzaak van verduurzamen. Daarom is gekozen voor een proactieve aanpak, waarbij gezondheid, kwaliteit van de leefomgeving en duurzame energie vooropstaan. Steeds meer inwoners en bedrijven dragen een steentje bij aan een duurzame gemeente; van het verduurzamen van de bedrijfsvoering tot het opwekken van groene energie met zonnepanelen in Ridderkerk. De gemeente daagt ook u uit: wat kunt u doen voor uw toekomst en die van toekomstige generaties?

Financieren van energiebesparende maatregelen

Besparen op energie én op uw maandlasten, is eenvoudig. Kleine aanpassingen aan uw woning maken vrijwel direct een groot verschil. Wilt u meer informatie over de energiebesparende maatregelen die u kunt treffen? Het onafhankelijke energieloket voor de 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden, de WoonWijzerWinkel, heeft een duurzaam antwoord op elke besparingsvraag. Laat u informeren over de voordelen van woningisolatie, warmtepompen, biomassa en zonnepanelen in Ridderkerk en begin ook met besparen!

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Ridderkerk

Uw voorgangers uit Ridderkerk beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

V. van Adrighem

17-02-2019 om 14:03
Ridderkerk

Zeer prettige ervaring. Het is duidelijk waar je voor betaalt. Een persoonlijke maar professionele, flexibele begeleiding naar een totaaloplossing.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Ridderkerk

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Ridderkerk

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Ridderkerk

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Ridderkerk

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Ridderkerk

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Ridderkerk

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Ridderkerk

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Ridderkerk

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Ridderkerk

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Ridderkerk

Een offerte aanvragen

 

 

Is er subsidie voor zonnepanelen in Ridderkerk?

Net als vele andere Nederlandse gemeenten, stimuleert Ridderkerk duurzaam denken en doen. Zo kunnen non-profitorganisaties, verenigingen en scholen een duurzaamheidslening aanvragen voor het treffen van energiebesparende maatregelen. Ook particulieren worden financieel ondersteund. Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen in Ridderkerk? Het Nationaal Energiebespaarfonds en het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting bieden u de helpende hand. Precies weten welke duurzaamheidsleningen in uw woonplaats van kracht zijn? De Energiesubsidiewijzer toont een handig overzicht van alle aantrekkelijke subsidies.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Kiezen voor het opwekken van zonne-energie, loont altijd. Mét of zonder subsidie. U begint namelijk direct met besparen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor opwekken van duurzame energie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maatOp locatie ontwerpen we het optimale zonne-systeem voor uw woning. Via onze website berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing. Bent u overtuigd door de kracht van de zon? Vraag dan direct een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Ridderkerk.

  Vraag adviesgesprek aan