Zonnepanelen in Ridderkerk: op de groene weg

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Ridderkerk

De ligging maakt dat de gemeente Ridderkerk met veel uitdagingen te maken heeft. Geluidshinder, grootschalige infrastructuur, luchtvervuiling; stuk voor stuk zaken, die binnen een duurzame samenleving de nodige aandacht verdienen. De gemeente onderstreept de urgentie en noodzaak van verduurzamen. Daarom is gekozen voor een proactieve aanpak, waarbij gezondheid, kwaliteit van de leefomgeving en duurzame energie vooropstaan. Steeds meer inwoners en bedrijven dragen een steentje bij aan een duurzame gemeente; van het verduurzamen van de bedrijfsvoering tot het opwekken van groene energie met zonnepanelen in Ridderkerk. De gemeente daagt ook u uit: wat kunt u doen voor uw toekomst en die van toekomstige generaties?

Financieren van energiebesparende maatregelen

Besparen op energie én op uw maandlasten, is eenvoudig. Kleine aanpassingen aan uw woning maken vrijwel direct een groot verschil. Wilt u meer informatie over de energiebesparende maatregelen die u kunt treffen? Het onafhankelijke energieloket voor de 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden, de WoonWijzerWinkel, heeft een duurzaam antwoord op elke besparingsvraag. Laat u informeren over de voordelen van woningisolatie, warmtepompen, biomassa en zonnepanelen in Ridderkerk en begin ook met besparen!

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Ridderkerk

Uw voorgangers uit Ridderkerk beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Ridderkerk

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Ridderkerk

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Ridderkerk

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Ridderkerk

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Ridderkerk

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Ridderkerk

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Ridderkerk

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Ridderkerk

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Ridderkerk

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Ridderkerk

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Ridderkerk

Een offerte aanvragen

 

 

Is er subsidie voor zonnepanelen in Ridderkerk?

Net als vele andere Nederlandse gemeenten, stimuleert Ridderkerk duurzaam denken en doen. Zo kunnen non-profitorganisaties, verenigingen en scholen een duurzaamheidslening aanvragen voor het treffen van energiebesparende maatregelen. Ook particulieren worden financieel ondersteund. Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen in Ridderkerk? Het Nationaal Energiebespaarfonds en het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting bieden u de helpende hand. Precies weten welke duurzaamheidsleningen in uw woonplaats van kracht zijn? De Energiesubsidiewijzer toont een handig overzicht van alle aantrekkelijke subsidies.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Kiezen voor het opwekken van zonne-energie, loont altijd. Mét of zonder subsidie. U begint namelijk direct met besparen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor opwekken van duurzame energie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maatOp locatie ontwerpen we het optimale zonne-systeem voor uw woning. Via onze website berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing. Bent u overtuigd door de kracht van de zon? Vraag dan direct een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Ridderkerk.

  Vraag adviesgesprek aan