Ik wil advies

Zonnepanelen plaatsen in 3 snelle stappen

Zonnepanelen plaatsen | Stappenplan

Zonnepanelen plaatsen in 3 snelle stappen

Wilt u zonnepanelen plaatsen? Een goede – en slimme – groene beslissing. Met zonnepanelen wekt u niet alleen zelf duurzame zonne-energie op, ook bespaart u kosten op uw energierekening en stijgt de waarde van uw woning. Zonnefabriek is gespecialiseerd in advies over en plaatsen van zonnepanelen voor élk dak. Ons gespecialiseerde team staat u van aanvraag tot onderhoud bij. Wij zorgen voor het maximale rendement. U profiteert van zorgeloos verduurzamen en besparen.
Zo maken wij van elk dak een Zonnefabriek

Zonnefabriek heeft jarenlange ervaring met het plaatsen en monteren van zonnepanelen op elk type dak. Want hoe groot of klein het dak van uw woning ook is, iedereen kan verduurzamen en besparen. In drie simpele stappen maken van elk dak een Zonnefabriek.

Stap 1: Uw aanvraag

Uw dak is geld waard! Wilt u zonnepanelen plaatsen en profiteren van de vele voordelen van het opwekken van groene stroom? Vul uw gegevens in via onze website. Wij nemen binnen 48 uur telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis. Want een goede offerte op maat en maximaal rendement van zonnepanelen begint bij Zonnefabriek met een persoonlijke kennismaking en een grondige woninganalyse op locatie – geheel vrijblijvend!

"Tijdens het eerste telefoongesprek bekijken we uw dak via Google Maps. Zo proberen we alvast een eerste inschatting te maken van wat er mogelijk is op uw dak. Uiteraard luisteren we naar uw wensen en is er genoeg ruimte om vragen te stellen."

- Nils, medewerker binnendienst 

Stap 2: Wij gaan uw dak op

Na het plannen van het adviesgesprek, komt een ervaren adviseur van Zonnefabriek bij u langs om de actuele situatie te bekijken. Tijdens het adviesgesprek op locatie gaan we direct het dak op om de mogelijkheden in kaart te brengen. Aan de hand van het type dak, de ligging van uw woning en de beschikbare ruimte voor de zonnepanelen geven we u gericht advies over de installatie van het zonnesysteem dat bij uw dak en wensen past. Voor het bepalen van het beste zonnesysteem voor uw dak maken we gebruik van geavanceerde software. Zo bent u verzekerd van maximaal rendement.

Zonnepanelen-advies
"We komen langs aan huis, omdat we voor iedere situatie echt het beste advies willen uitwerken. Dit betekent dat er met zorg gekeken wordt naar de ruimte op het dak, waar en hoe de zonnepanelen bevestigd kunnen worden, in welke mate er sprake is van schaduw en hoe kabeltrace's veilig en netjes aangelegd kunnen worden. Ook is er voldoende tijd en ruimte om toe te lichten wat wij hier zouden adviseren. Zo weet u na een bezoek volledig waar u aan toe bent en waarom."

- Diederik, adviseur

Stap 3: Installatie binnen één dag!

Is de offerte getekend? Dan plannen we zo snel mogelijk de installatie van uw zonnesysteem in. Op de dag van de zonnepanelen plaatsen staan onze gespecialiseerde installateurs om 09.00 uur bij u voor de deur. Het installeren van het zonnesysteem neemt vaak maar één dag in beslag. Na het afronden van de installatie legt de installateur uit hoe de ‘Mijn Zonnefabriek’ app werkt, zodat u op elk moment precies kunt zien hoeveel groene energie uw zonnepanelen opwekken. Zonnepanelen plaatsen? Zo geregeld!

"Voordat we beginnen leggen we u precies uit wat er te gebeuren staat. Mocht er toch iets anders lopen dan gepland, bespreken we dat uiteraard met u. Voor mij staat goede communicatie tijdens de installatiedag op nummer 1. Zo weet u altijd waar u aan toe bent."

- Sem, zonnepanelen installateur

Zonnefabriek: Uw duurzame en persoonlijke partner 

Zonnefabriek levert kwaliteit, van inmeten tot installatie. En dat doen we al sinds 2009. We werken met hoogwaardige zonnepanelen, voornamelijk geproduceerd in de Verenigde Staten en Europa, die vrijwel altijd uit voorraad leverbaar zijn. Maar, daar stopt onze dienstverlening niet. Want bij persoonlijke service hoort ook goede nazorg. Daarom staan wij ook na de installatie voor u klaar. Heeft u een storing of vragen over uw zonnesysteem? Of bent u benieuwd hoe u de btw kunt terugvragen na het plaatsen van zonnepanelen? Ons serviceteam staat natuurlijk voor u klaar.

"Wanneer een klant in contact komt met onze service afdeling, kan hij verwachten dat hij een luisterend oor krijgt voor zijn verhaal en dat er snel actie wordt ondernomen om de vraag te beantwoorden of het probleem op te lossen. Mijn werk is pas geslaagd als de mensen die ik geholpen heb tevreden zijn."

- Desiree, servicemedewerker 

  “Op een snikhete dag toch in één dag klaar: "Hulde!"”
  Greet en John Doornbos, Appingedam
  lees meer ›
  “Zeer tevreden over keus voor Zonnefabriek”
  Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Wijnjewoude
  lees meer ›
  “Enorm verbaasd over de hoge opbrengst - ook als er geen zon is!”
  Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Zutphen
  lees meer ›
  “90% van de energiebehoefte afgedekt met zonnepanelen”
  Ed en Rinske Molenaar, Vries
  lees meer ›
  “Voor mij was de dienstverlening doorslaggevend”
  Jansje Stodel, Amstelveen
  lees meer ›
  “Een mooi, prachtig strak, resultaat: precies zoals ik het voor ogen had.”
  Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Heiloo
  lees meer ›
  “Binnen een halve dag was alles aangelegd en vloeide de energie binnen.”
  Emile van Daal en Odette Vermeulen, Vinkeveen
  lees meer ›
  “Ons monument is nu elektriciteit neutraal”
  Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Oegstgeest
  lees meer ›
  “Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden”
  Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Maarssen
  lees meer ›
  “Mochten wij in de toekomst nog gaan verhuizen zou ik zonder aarzeling zo weer voor Zonnefabriek kiezen”
  Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Veldhoven
  lees meer ›
  “Deskundig advies en installatie van top panelen!”
  Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Nieuwegein
  lees meer ›

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

√  Wek zelf duurzame energie op voor een groenere planeet
√  Bespaar kosten op uw energierekening
√  Een investering die zichzelf terugverdient
√  Een groen, duurzaam antwoord op stijgende energieprijzen
√  Vraag de btw van uw investering terug
√  Uw woning wordt meer waard door zonnepanelen
√  Verbeter het energielabel van uw woning
√  Snelle, eenvoudige installatie en weinig onderhoud

 

Interesse in uw eigen Zonnefabriek?