Zonnepanelen in Oud-Beijerland: samen, sterker!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Oud-Beijerland

De gemeente Oud-Beijerland heeft duurzaamheid tot prioriteit gemaakt. De gemeente wil zo snel mogelijk energieneutraal zijn en investeert dan ook fors in het verbeteren van het klimaat, het beschermen van het milieu en het creëren van een veilige, gezonde woon- en werkomgeving. Door zelf de handschoen op te pakken, onder meer door het plaatsen van zonnepanelen in Oud-Beijerland op het gemeentehuis, het verduurzamen van openbare verlichting, duurzaam onderhoud en afvalscheiding, laat de gemeente zien hoe leuk en eenvoudig verduurzamen is. Doet u mee?

Lees het online energiemagazine

De gemeente ziet in duurzaamheid een grote kans om samen met inwoners, bedrijven en partners ook toekomstige generaties volop te laten genieten van een sterk Oud-Beijerland. Door de uitdagingen niet door te schuiven, maar aan te gaan wordt het fundament voor de toekomst gelegd. Omdat de gemeente zoveel mogelijk inwoners en ondernemers wil activeren bij te dragen aan het milieubeleid heeft zij zelfs een speciale duurzaamheidspagina ontwikkeld. Ontdek wat de gemeente zelf doet, laat u inspireren en ga zelf aan de slag met verduurzamen. Wilt u groene energie opwekken met zonnepanelen in Oud-Beijerland of heeft u een duurzaam initiatief? De gemeente staat u graag in raad en daad bij.

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Oud-Beijerland

Uw voorgangers uit Oud-Beijerland beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Oud-Beijerland

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Oud-Beijerland

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Oud-Beijerland

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Oud-Beijerland

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Oud-Beijerland

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Oud-Beijerland

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Oud-Beijerland

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Oud-Beijerland

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Oud-Beijerland

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Oud-Beijerland

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Oud-Beijerland

Een offerte aanvragen

 

 

Duurzaamheidslening zonnepanelen in Oud-Beijerland

Door de toename van elektrische apparatuur in ons dagelijks leven, stijgen de energiekosten. Dat maakt dat energie besparen steeds noodzakelijker wordt. Om u te helpen bij het maken van een duurzame stap, bijvoorbeeld door uw woning te isoleren, energiebesparende maatregelen te treffen of het plaatsen van zonnepanelen in Oud-Beijerland, stelt de gemeente een duurzaamheidslening beschikbaar. Deze lening van minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lost u maandelijks af tegen een aantrekkelijk rentetarief. Zo kunt u zonder een grote uitgave te doen direct beginnen met besparen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder een duurzaamheidslening of subsidie is de aanschaf van een eigen zonne-systeem een verstandige en verantwoordelijke keuze. Niet alleen verlaagt u uw maandelijkse energiekosten, ook levert u zelf een belangrijke klimaatbijdrage. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor het opwekken van zonne-energie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maatOnline berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing. En, overtuigd? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Oud-Beijerland.

  Vraag adviesgesprek aan