Zonnepanelen in Oud-Beijerland
  • Zonnepanelen in Oud-Beijerland

Zonnepanelen in Oud-Beijerland

De gemeente Oud-Beijerland heeft duurzaamheid tot prioriteit gemaakt. De gemeente wil zo snel mogelijk energieneutraal zijn en investeert dan ook fors in het verbeteren van het klimaat, het beschermen van het milieu en het creëren van een veilige, gezonde woon- en werkomgeving. Door zelf de handschoen op te pakken, onder meer door het plaatsen van zonnepanelen in Oud-Beijerland op het gemeentehuis, het verduurzamen van openbare verlichting, duurzaam onderhoud en afvalscheiding, laat de gemeente zien hoe leuk en eenvoudig verduurzamen is. Doet u mee?

Lees het online energiemagazine

De gemeente ziet in duurzaamheid een grote kans om samen met inwoners, bedrijven en partners ook toekomstige generaties volop te laten genieten van een sterk Oud-Beijerland. Door de uitdagingen niet door te schuiven, maar aan te gaan wordt het fundament voor de toekomst gelegd. Omdat de gemeente zoveel mogelijk inwoners en ondernemers wil activeren bij te dragen aan het milieubeleid heeft zij zelfs een speciale duurzaamheidspagina ontwikkeld. Ontdek wat de gemeente zelf doet, laat u inspireren en ga zelf aan de slag met verduurzamen. Wilt u groene energie opwekken met zonnepanelen in Oud-Beijerland of heeft u een duurzaam initiatief? De gemeente staat u graag in raad en daad bij.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Duurzaamheidslening zonnepanelen in Oud-Beijerland

Door de toename van elektrische apparatuur in ons dagelijks leven, stijgen de energiekosten. Dat maakt dat energie besparen steeds noodzakelijker wordt. Om u te helpen bij het maken van een duurzame stap, bijvoorbeeld door uw woning te isoleren, energiebesparende maatregelen te treffen of het plaatsen van zonnepanelen in Oud-Beijerland, stelt de gemeente een duurzaamheidslening beschikbaar. Deze lening van minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lost u maandelijks af tegen een aantrekkelijk rentetarief. Zo kunt u zonder een grote uitgave te doen direct beginnen met besparen.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder een duurzaamheidslening of subsidie is de aanschaf van een eigen zonne-systeem een verstandige en verantwoordelijke keuze. Niet alleen verlaagt u uw maandelijkse energiekosten, ook levert u zelf een belangrijke klimaatbijdrage. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt voor het opwekken van zonne-energie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maatOnline berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparing. En, overtuigd? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Oud-Beijerland.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!