Zonnepanelen in Oss: een gedeeld duurzaam doel

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Oss

Het rijke, industriële verleden van Oss, daar smullen we nu nog steeds van. Het recept van ’s lands meest bekende rookworsten vindt namelijk zijn oorsprong in de Brabantse stad, waar het bovendien plezierig en harmonieus wonen is. En dat is precies wat het gemeentebestuur voor ogen heeft: evenwicht tussen mens, natuur en economie. Om dit woon- en leefklimaat ook in de toekomst te behouden, mag een duurzame doelstelling niet ontbreken. Daarom kijkt Oss vooruit, samen met u. Want iedereen kan een bijdrage, groot en klein, leveren aan een duurzame toekomst. Denkt u bijvoorbeeld aan zonnepanelen in Oss? De gemeente staat u graag in raad en daad bij!

In 2050 alleen nog duurzame energie opwekken

De gemeente Oss wil in 2050 alleen nog duurzame energie opwekken. Om aan die ambitie te voldoen heeft de gemeente uw hulp nodig. Uit berekeningen blijkt dat Oss maar liefst vijftig procent aan energie kan besparen. De overige vijftig procent moet in de toekomst gaan bestaan uit het opwekken en inkopen van duurzame energie, zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen. Hiervoor wil de gemeente onder meer nog meer gebruik maken van zonnepanelen in Oss en het inkopen van windenergie van de Noordzee.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Oss

Uw voorgangers uit Oss beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Oss

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Oss

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Oss

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Oss

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Oss

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Oss

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Oss

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Oss

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Oss

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Oss

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Oss

Een offerte aanvragen

 

Zonnepanelen in Oss: duurzaamheidslening

Als woningeigenaar is het mogelijk geld te lenen bij de gemeente Oss voor het energiezuinig maken van uw woning. Deze duurzaamheidslening bedraagt minimaal € 2.500,- en maximaal € 15.000,- en heeft, afhankelijk van de hoogte van het bedrag, een looptijd van tien tot vijftien jaar. Deze lening kunt u onder meer gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen in Oss. U bepaalt zelf welke energiebesparende maatregelen u wilt treffen. De lening vraagt u eenvoudig aan via het aanvraagformulier op de website van de gemeente.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Goed advies, voor een hogere opbrengst

  Wilt u besparen op energiekosten en een bijdrage leveren aan een beter milieu? Dan zijn zonnepanelen iets voor u! Zonnefabriek brengt graag in kaart welke duurzame oplossing het best geschikt is voor uw persoonlijke situatie, zodat u verzekerd bent van een optimale prestatie. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts, bereken online uw jaarlijkse besparing of vraag een gratis offerte aan. Besparen was nog nooit zo eenvoudig! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Oss.

  Vraag adviesgesprek aan