Zonnepanelen in Oss: een gedeeld duurzaam doel

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Oss

Het rijke, industriële verleden van Oss, daar smullen we nu nog steeds van. Het recept van ’s lands meest bekende rookworsten vindt namelijk zijn oorsprong in de Brabantse stad, waar het bovendien plezierig en harmonieus wonen is. En dat is precies wat het gemeentebestuur voor ogen heeft: evenwicht tussen mens, natuur en economie. Om dit woon- en leefklimaat ook in de toekomst te behouden, mag een duurzame doelstelling niet ontbreken. Daarom kijkt Oss vooruit, samen met u. Want iedereen kan een bijdrage, groot en klein, leveren aan een duurzame toekomst. Denkt u bijvoorbeeld aan zonnepanelen in Oss? De gemeente staat u graag in raad en daad bij!

In 2050 alleen nog duurzame energie opwekken

De gemeente Oss wil in 2050 alleen nog duurzame energie opwekken. Om aan die ambitie te voldoen heeft de gemeente uw hulp nodig. Uit berekeningen blijkt dat Oss maar liefst vijftig procent aan energie kan besparen. De overige vijftig procent moet in de toekomst gaan bestaan uit het opwekken en inkopen van duurzame energie, zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen. Hiervoor wil de gemeente onder meer nog meer gebruik maken van zonnepanelen in Oss en het inkopen van windenergie van de Noordzee.

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Oss

Uw voorgangers uit Oss beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Oss

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Oss

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Oss

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Oss

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Oss

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Oss

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Oss

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Oss

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Oss

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Oss

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Oss

Een offerte aanvragen

 

Zonnepanelen in Oss: duurzaamheidslening

Als woningeigenaar is het mogelijk geld te lenen bij de gemeente Oss voor het energiezuinig maken van uw woning. Deze duurzaamheidslening bedraagt minimaal € 2.500,- en maximaal € 15.000,- en heeft, afhankelijk van de hoogte van het bedrag, een looptijd van tien tot vijftien jaar. Deze lening kunt u onder meer gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen in Oss. U bepaalt zelf welke energiebesparende maatregelen u wilt treffen. De lening vraagt u eenvoudig aan via het aanvraagformulier op de website van de gemeente.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Goed advies, voor een hogere opbrengst

  Wilt u besparen op energiekosten en een bijdrage leveren aan een beter milieu? Dan zijn zonnepanelen iets voor u! Zonnefabriek brengt graag in kaart welke duurzame oplossing het best geschikt is voor uw persoonlijke situatie, zodat u verzekerd bent van een optimale prestatie. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts, bereken online uw jaarlijkse besparing of vraag een gratis offerte aan. Besparen was nog nooit zo eenvoudig! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Oss.

  Vraag adviesgesprek aan