Zonnepanelen Oss
  • Zonnepanelen Oss

Zonnepanelen Oss

Het rijke, industriële verleden van Oss, daar smullen we nu nog steeds van. Het recept van ’s lands meest bekende rookworsten vindt namelijk zijn oorsprong in de Brabantse stad, waar het bovendien plezierig en harmonieus wonen is. En dat is precies wat het gemeentebestuur voor ogen heeft: evenwicht tussen mens, natuur en economie. Om dit woon- en leefklimaat ook in de toekomst te behouden, mag een duurzame doelstelling niet ontbreken. Daarom kijkt Oss vooruit, samen met u. Want iedereen kan een bijdrage, groot en klein, leveren aan een duurzame toekomst. Denkt u bijvoorbeeld aan zonnepanelen in Oss? De gemeente staat u graag in raad en daad bij!

In 2050 alleen nog duurzame energie opwekken

De gemeente Oss wil in 2050 alleen nog duurzame energie opwekken. Om aan die ambitie te voldoen heeft de gemeente uw hulp nodig. Uit berekeningen blijkt dat Oss maar liefst vijftig procent aan energie kan besparen. De overige vijftig procent moet in de toekomst gaan bestaan uit het opwekken en inkopen van duurzame energie, zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen. Hiervoor wil de gemeente onder meer nog meer gebruik maken van zonnepanelen in Oss en het inkopen van windenergie van de Noordzee.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Zonnepanelen in Oss: duurzaamheidslening

Als woningeigenaar is het mogelijk geld te lenen bij de gemeente Oss voor het energiezuinig maken van uw woning. Deze duurzaamheidslening bedraagt minimaal € 2.500,- en maximaal € 15.000,- en heeft, afhankelijk van de hoogte van het bedrag, een looptijd van tien tot vijftien jaar. Deze lening kunt u onder meer gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen in Oss. U bepaalt zelf welke energiebesparende maatregelen u wilt treffen. De lening vraagt u eenvoudig aan via het aanvraagformulier op de website van de gemeente.

    Goed advies, voor een hogere opbrengst

    Wilt u besparen op energiekosten en een bijdrage leveren aan een beter milieu? Dan zijn zonnepanelen iets voor u! Zonnefabriek brengt graag in kaart welke duurzame oplossing het best geschikt is voor uw persoonlijke situatie, zodat u verzekerd bent van een optimale prestatie. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts, bereken online uw jaarlijkse besparing of vraag een gratis offerte aan. Besparen was nog nooit zo eenvoudig! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Oss.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!