Zonnepanelen in Oosterhout: een duurzame agenda

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Oosterhout

De gemeente Oosterhout wil een duurzame gemeente zijn en een actieve bijdrage leveren aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Om duurzaamheid een breed gedragen visie binnen de woon- en werkgemeenschap te laten zijn, levert de gemeente zelf een actieve bijdrage aan het duurzame doel. In 2020 moet zestien procent van de energie in de gemeente duurzaam worden opgewekt. De eerste aanzet is er: zo wordt lokaal bijvoorbeeld op grote schaal energie opgewekt met zonnepanelen in Oosterhout op gemeentelijke gebouwen.

De gemeente als ‘groene’ duizendpoot

Naast een actief duurzaamheidsbeleid binnen de gemeentelijke organisatie, biedt zij ook inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties ruim baan om bij te dragen aan de regionale en landelijke klimaatdoelstellingen en milieuambities. Zo bekleedt de gemeente niet alleen een voorbeeldfunctie, ook is zij actief al uitvoerder, regelgever, partner en planner. Daarnaast wordt via het Regionaal Energieloket op grote schaal informatie verstrekt over het energiezuiniger maken van woningen en het opwekken van duurzame energie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Oosterhout? Ontdek hoe ook u comfortabel woont én tegelijkertijd uw energiekosten verlaagt.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Oosterhout

Uw voorgangers uit Oosterhout beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Hans Bosman

03-04-2019 om 12:49
Oosterhout

Goede voorlichting en prima uitvoering.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Oosterhout

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Oosterhout

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Oosterhout

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Oosterhout

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Oosterhout

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Oosterhout

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Oosterhout

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Oosterhout

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Oosterhout

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Oosterhout

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Oosterhout

Voor de keuze om uw woning energiezuiniger te maken of het zelf opwekken van energie, is in veel gevallen subsidie beschikbaar. De rijksoverheid, de provincie en gemeente stellen leningen beschikbaar om u te helpen bij het financieren van uw duurzame keuze. De Energiesubsidiewijzer biedt een compleet en actueel overzicht van de beschikbare subsidies. Ontdek eenvoudig welke ondersteunende mogelijkheden er zijn voor het aanschaffen van zonnepanelen in Oosterhout, zodat energie besparen nog aantrekkelijker wordt.

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Wilt u de kracht van de zon benutten om uw energierekening te verlagen én een steentje bij te dragen aan een beter klimaat? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maatOp locatie ontwerpt één van onze specialisten en zonneplan-op-maat voor uw woning. Zo bent u verzekerd van het optimale systeem, maximaal rendement en een uitgebreide garantie. Nieuwsgierig naar uw opbrengst? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Oosterhout.

  Vraag adviesgesprek aan