Zonnepanelen in Oosterhout
  • Zonnepanelen in Oosterhout

Zonnepanelen in Oosterhout

De gemeente Oosterhout wil een duurzame gemeente zijn en een actieve bijdrage leveren aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Om duurzaamheid een breed gedragen visie binnen de woon- en werkgemeenschap te laten zijn, levert de gemeente zelf een actieve bijdrage aan het duurzame doel. In 2020 moet zestien procent van de energie in de gemeente duurzaam worden opgewekt. De eerste aanzet is er: zo wordt lokaal bijvoorbeeld op grote schaal energie opgewekt met zonnepanelen in Oosterhout op gemeentelijke gebouwen.

De gemeente als ‘groene’ duizendpoot

Naast een actief duurzaamheidsbeleid binnen de gemeentelijke organisatie, biedt zij ook inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties ruim baan om bij te dragen aan de regionale en landelijke klimaatdoelstellingen en milieuambities. Zo bekleedt de gemeente niet alleen een voorbeeldfunctie, ook is zij actief al uitvoerder, regelgever, partner en planner. Daarnaast wordt via het Regionaal Energieloket op grote schaal informatie verstrekt over het energiezuiniger maken van woningen en het opwekken van duurzame energie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Oosterhout? Ontdek hoe ook u comfortabel woont én tegelijkertijd uw energiekosten verlaagt.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Oosterhout

Voor de keuze om uw woning energiezuiniger te maken of het zelf opwekken van energie, is in veel gevallen subsidie beschikbaar. De rijksoverheid, de provincie en gemeente stellen leningen beschikbaar om u te helpen bij het financieren van uw duurzame keuze. De Energiesubsidiewijzer biedt een compleet en actueel overzicht van de beschikbare subsidies. Ontdek eenvoudig welke ondersteunende mogelijkheden er zijn voor het aanschaffen van zonnepanelen in Oosterhout, zodat energie besparen nog aantrekkelijker wordt.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Wilt u de kracht van de zon benutten om uw energierekening te verlagen én een steentje bij te dragen aan een beter klimaat? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maatOp locatie ontwerpt één van onze specialisten en zonneplan-op-maat voor uw woning. Zo bent u verzekerd van het optimale systeem, maximaal rendement en een uitgebreide garantie. Nieuwsgierig naar uw opbrengst? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Oosterhout.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!