Zonnepanelen in Oosterhout: een duurzame agenda

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Oosterhout

De gemeente Oosterhout wil een duurzame gemeente zijn en een actieve bijdrage leveren aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Om duurzaamheid een breed gedragen visie binnen de woon- en werkgemeenschap te laten zijn, levert de gemeente zelf een actieve bijdrage aan het duurzame doel. In 2020 moet zestien procent van de energie in de gemeente duurzaam worden opgewekt. De eerste aanzet is er: zo wordt lokaal bijvoorbeeld op grote schaal energie opgewekt met zonnepanelen in Oosterhout op gemeentelijke gebouwen.

De gemeente als ‘groene’ duizendpoot

Naast een actief duurzaamheidsbeleid binnen de gemeentelijke organisatie, biedt zij ook inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties ruim baan om bij te dragen aan de regionale en landelijke klimaatdoelstellingen en milieuambities. Zo bekleedt de gemeente niet alleen een voorbeeldfunctie, ook is zij actief al uitvoerder, regelgever, partner en planner. Daarnaast wordt via het Regionaal Energieloket op grote schaal informatie verstrekt over het energiezuiniger maken van woningen en het opwekken van duurzame energie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Oosterhout? Ontdek hoe ook u comfortabel woont én tegelijkertijd uw energiekosten verlaagt.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Oosterhout

Uw voorgangers uit Oosterhout beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Oosterhout

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Oosterhout

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Oosterhout

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Oosterhout

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Oosterhout

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Oosterhout

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Oosterhout

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Oosterhout

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Oosterhout

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Oosterhout

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Oosterhout

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Oosterhout

Voor de keuze om uw woning energiezuiniger te maken of het zelf opwekken van energie, is in veel gevallen subsidie beschikbaar. De rijksoverheid, de provincie en gemeente stellen leningen beschikbaar om u te helpen bij het financieren van uw duurzame keuze. De Energiesubsidiewijzer biedt een compleet en actueel overzicht van de beschikbare subsidies. Ontdek eenvoudig welke ondersteunende mogelijkheden er zijn voor het aanschaffen van zonnepanelen in Oosterhout, zodat energie besparen nog aantrekkelijker wordt.

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Wilt u de kracht van de zon benutten om uw energierekening te verlagen én een steentje bij te dragen aan een beter klimaat? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maatOp locatie ontwerpt één van onze specialisten en zonneplan-op-maat voor uw woning. Zo bent u verzekerd van het optimale systeem, maximaal rendement en een uitgebreide garantie. Nieuwsgierig naar uw opbrengst? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Oosterhout.

  Vraag adviesgesprek aan