Zonnepanelen in Oldenzaal
  • Zonnepanelen in Oldenzaal

Zonnepanelen in Oldenzaal

Samen werken aan een schoner, veiliger en mooier Oldenzaal. Dat is de duidelijke boodschap van de duurzaamheidsagenda van de gemeente. De vele inspanningen en investeringen moeten leiden tot een energieneutrale en afvalloze gemeente. De ambitie reikt ver: Oldenzaal wil uiteindelijk tot de 25 meest duurzame gemeenten van Nederland behoren. Daarom wordt vol ingezet op het duurzamer, energiezuiniger en milieuvriendelijker maken van de gemeenschap. Inmiddels is het energieloket flink uitgebreid, wordt energieneutraal gebouwd en verschijnen steeds meer zonnepanelen in Oldenzaal.

Gericht, gratis en professioneel advies

Om inwoners, huiseigenaren en ondernemers zo goed mogelijk te informeren rond het thema duurzaamheid is de gemeente aangesloten bij Duurzaam (t)huis Twente. Wooncoaches van het initiatief geven u graag gericht en professioneel advies voor het duurzamer en toekomstbestendig maken van uw woning. Op de website van MilieuCentraal vindt u meer informatie over duurzame maatregelen, zoals isolatie van uw woning en zonnepanelen in Oldenzaal. Ook vindt u hier een overzicht van actuele landelijke subsidies en andere financiële voordelen.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Veel interesse voor zonnepanelen in Oldenzaal

De interesse voor zonnepanelen in Oldenzaal groeit. De gemeente stimuleert de aanschaf van een zonne-systeem door huiseigenaren en ondernemers. In verschillende gevallen kunt u daarom een subsidie of duurzaamheidslening aanvragen. Neem voor onafhankelijk advies contact op met de Energieke Regio. Daarnaast ontdekt u met behulp van de digitale zonnekaart of uw dak geschikt is voor het plaatsen van een zonne-systeem, wat het te verwachten effect is, de globale kosten en de terugverdientijd.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder subsidie of lening loont de aanschaf van een zonne-systeem. U begint namelijk direct met besparen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten voor een advies op maat. Op locatie ontwerpen wij het optimale systeem voor uw woning. Bereken online eenvoudig  uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Oldenzaal.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!