Zonnepanelen Nunspeet: verantwoordelijkheid nemen

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Nunspeet

De gemeente Nunspeet heeft zich als doel gesteld om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. Want de mensen in Nunspeet weten hoe belangrijk het is om de prachtige natuur waarin ze leven, te behouden en door te geven. Klimaatneutraal word je niet zomaar, daar is wel het één en ander voor nodig: Bijvoorbeeld het plaatsen van zoveel mogelijk zonnepanelen om daarmee schone, emissieloze elektrische op te wekken. Gelukkig beseffen veel inwoners van Nunspeet dat al, en zijn er al vele zonnepanelen geplaatst. Zonnefabriek helpt graag mee om het aantal nog verder te verhogen, zodat het ideaal van een duurzaam Nunspeet onder handbereik komt.

Zonnepanelen Nunspeet: Stil en onopvallend

De rust en de natuur van Nunspeet zijn een zegen voor de bewoners, en trekken ook veel bezoekers aan. In zo’n mooie omgeving is het belangrijk om geen lawaaiige of verstorende installaties neer te zetten. Maar toch moet er wel energie worden opgewekt: Vandaar de keuze voor de stille en onopvallende kracht van zonnepanelen. Zonnefabriek heeft in haar portfolio allerlei zonnepanelen, die esthetiek en efficiëntie prachtig met elkaar verenigen. Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat met zonnepanelen Nunspeet de slag naar duurzaamheid soepel kan maken.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Nunspeet

Uw voorgangers uit Nunspeet beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Nunspeet

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Nunspeet

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Nunspeet

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Nunspeet

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Nunspeet

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Nunspeet

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Nunspeet

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Nunspeet

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Nunspeet

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Nunspeet

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Nunspeet

Een offerte aanvragen

 

 

Correcte installatie = Hoge opbrengst

De gemeente Nunspeet is zich van haar verantwoordelijkheid bewust om de inwoners en bedrijven aan te moedigen om mee te gaan in de energietransitie. Op de website van de gemeente staat alle informatie dude u nodig heeft voor de verduurzaming van uw woning of bedrijf. Ook vindt u er informatie over leningen en subsidies om te helpen bij de investering. Mar ook zonder enige subsidie is een investering in zonnepanelen er één die loont. Zolang u kiest voor robuuste producten die correctie worden geïnstalleerd, kunt u rekenen op een uitstekend rendement, zowel financieel als energetisch. De Zonnefabriek is daarbij, vanwege onze focus op kwaliteit, de ideale partner.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt, kunnen we de gevolgen van de klimaatverandering zoveel mogelijk beperken, en een betere wereld doorgeven aan toekomstige generaties. De eerste stap is om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen dak. Voor een geheel vrijblijvend advies op maat kunt u contact met ons opnemen: Onze adviseurs komen graag langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Kijk op de website voor een ruwe inschatting van uw jaarlijkse besparing. Of u vraagt meteen een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Nunspeet.

  Vraag adviesgesprek aan