Zonnepanelen Noordwijk: Doordacht duurzaam

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Noordwijk

Wat is Noordwijk toch een heerlijke plek! Groen en mooi, met duinen en strand, heeft de gemeente heel verstandig gekozen voor duurzaamheid: Duurzaam toerisme maar ook duurzame energie. Want inwoners van Noordwijk weten maar al te goed dat het de moeite waard is om te strijden voor het behoud van deze mooie, unieke plek. Hoe zorgt we ervoor dat Noordwijk zijn duurzaam karakter behoudt? Door stil en onopvallend in de eigen energie te voorzien, met zonnepanelen van de Zonnefabriek bijvoorbeeld!

Zorgeloos genieten

Noordwijk is één van die gelukkige plaatsen die, net zoals de vele bezoekers, baden in de zon langs de Noordzeekust. En die zonnestralen die zo overvloedig op Noordwijk vallen, kunnen heel eenvoudig worden omgezet in schone, duurzame energie. Het enige wat daarvoor nodig is, is een zonnepanelen systeem, dat in de meeste gevallen snel en zonder gedoe op uw dak kan worden gemonteerd. De Zonnefabriek gaat er prat op dat onze systemen het hoogste rendement uit uw dak kunnen halen, doordat wij werken met de meest efficiënte zonnepanelen die op de markt aanwezig zijn, en doordat onze keuze voor kwaliteit betekent dat de werking van de zonnepanelen ook op lange termijn gegarandeerd is. Zorgeloos genieten van gratis energie dus!

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Noordwijk

Uw voorgangers uit Noordwijk beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Noordwijk

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Noordwijk

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Noordwijk

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Noordwijk

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Noordwijk

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Noordwijk

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Noordwijk

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Noordwijk

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Noordwijk

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Noordwijk

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Noordwijk

Een offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen Noordwijk: Met of zonder subsidie een goed idee

De gemeente Noordwijk doet er van alles aan om haar inwoners over de streep te trekken. Zo kunt u voor vragen terecht bij het duurzaam bouwloket. Inwoners kunnen in sommige gevallen ook aanspraak maken op een duurzaamheidssubsidie, of een duurzaamheidslening. Maar ook zonder steun vanuit de gemeente is een investering in zonnepanelen een heel goed idee: Het rendement op de investering is hoog, en het gedoe dat u eraan heeft, is minimaal. Voorwaarde daarbij is wel, dat u kiest voor een degelijk systeem dat op de correcte manier wordt geïnstalleerd. Zonnefabriek heeft al vl installaties in Heiloo en omgeving op haar naam staan, dus wij weten inmiddels heel goed, wat wel en wat niet goed werkt in Heiloo.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Noordwijk is prachtig en moet ook prachtig blijven. De uitgelezen manier om te zorgen dat de gemeente haar duurzame idealen kan waarmaken, is door alle geschikte dakoppervlakken met zonnepanelen te bedekken. Dat scheelt een hoop vervuiling maar het bespaart ook nog eens een hoop geld. Doet u ook mee om met behulp van zonnepanelen Noordwijk toekomstbestendig te maken? Vraag bij ons een vrijblijvend advies op maat aan, waarbij uw persoonlijke situatie wordt bekeken zodat we met een perfect toegesneden aanbod kunnen komen. Of kijk eerst op de website voor een eenvoudige berekening van uw jaarlijkse besparing Overtuigd geraakt? Vraag dan meteen een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Noordwijk.

  Vraag adviesgesprek aan