Zonnepanelen in Noordwijk
  • Zonnepanelen in Noordwijk

Zonnepanelen in Noordwijk

Wat is Noordwijk toch een heerlijke plek! Groen en mooi, met duinen en strand, heeft de gemeente heel verstandig gekozen voor duurzaamheid: Duurzaam toerisme maar ook duurzame energie. Want inwoners van Noordwijk weten maar al te goed dat het de moeite waard is om te strijden voor het behoud van deze mooie, unieke plek. Hoe zorgt we ervoor dat Noordwijk zijn duurzaam karakter behoudt? Door stil en onopvallend in de eigen energie te voorzien, met zonnepanelen van de Zonnefabriek bijvoorbeeld!

Zorgeloos genieten

Noordwijk is één van die gelukkige plaatsen die, net zoals de vele bezoekers, baden in de zon langs de Noordzeekust. En die zonnestralen die zo overvloedig op Noordwijk vallen, kunnen heel eenvoudig worden omgezet in schone, duurzame energie. Het enige wat daarvoor nodig is, is een zonnepanelen systeem, dat in de meeste gevallen snel en zonder gedoe op uw dak kan worden gemonteerd. De Zonnefabriek gaat er prat op dat onze systemen het hoogste rendement uit uw dak kunnen halen, doordat wij werken met de meest efficiënte zonnepanelen die op de markt aanwezig zijn, en doordat onze keuze voor kwaliteit betekent dat de werking van de zonnepanelen ook op lange termijn gegarandeerd is. Zorgeloos genieten van gratis energie dus!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Zonnepanelen Noordwijk: Met of zonder subsidie een goed idee

De gemeente Noordwijk doet er van alles aan om haar inwoners over de streep te trekken. Zo kunt u voor vragen terecht bij het duurzaam bouwloket. Inwoners kunnen in sommige gevallen ook aanspraak maken op een duurzaamheidssubsidie, of een duurzaamheidslening. Maar ook zonder steun vanuit de gemeente is een investering in zonnepanelen een heel goed idee: Het rendement op de investering is hoog, en het gedoe dat u eraan heeft, is minimaal. Voorwaarde daarbij is wel, dat u kiest voor een degelijk systeem dat op de correcte manier wordt geïnstalleerd. Zonnefabriek heeft al vl installaties in Heiloo en omgeving op haar naam staan, dus wij weten inmiddels heel goed, wat wel en wat niet goed werkt in Heiloo.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Noordwijk is prachtig en moet ook prachtig blijven. De uitgelezen manier om te zorgen dat de gemeente haar duurzame idealen kan waarmaken, is door alle geschikte dakoppervlakken met zonnepanelen te bedekken. Dat scheelt een hoop vervuiling maar het bespaart ook nog eens een hoop geld. Doet u ook mee om met behulp van zonnepanelen Noordwijk toekomstbestendig te maken? Vraag eenvoudig een vrijblijvend advies op maat aan, waarbij één van onze goed getrainde adviseurs uw persoonlijke situatie bekijkt zodat we met een perfect toegesneden aanbod kunnen komen. Of neem eerst de tijd om op de website uw te verwachten jaarlijkse besparing uit te rekenen.  Overtuigd geraakt? Vraag dan meteen een gratis offerte  aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Noordwijk.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!