Zonnepanelen in Nijmegen: zonnestad aan de Waal

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Nijmegen

Nijmegen is op veel fronten bezig haar burgers en bedrijfsleven klimaatbewust te maken. Om deze boodschap zo breed mogelijk te verspreiden heeft de gemeente het Zonnekrachtteam samengesteld. Het team promoot het gebruik van zonne-energie in de stad. Het plaatsen van zonnepanelen in Nijmegen wordt door de gemeente nadrukkelijk gestimuleerd. Deze vorm van groene energie opwekken sluit namelijk aan bij de ambitie van Nijmegen om zonnestad te worden.

Werken aan een zelfvoorzienende stad

Iedereen in Nijmegen kan meewerken aan de energievisie van de stad, waarin duurzaamheid verankerd is. De gemeente, provincie en het rijk hebben de keuze voor zonne-energie met behulp van subsidies en terugleververgoedingen door de jaren heen financieel aantrekkelijker gemaakt. Het resultaat mag er zijn. Mede dankzij alle geleverde inspanningen om Nijmegen te verduurzamen, voorziet de stad in 2045 geheel in haar eigen energiebehoefte. Dat zonnepanelen in Nijmegen daar een grote rol in spelen, blijkt wel uit het twaalf meter hoge zonne-icoon ‘De Zonneboom’ dat de Heyendaalseweg siert.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Nijmegen

Uw voorgangers uit Nijmegen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

Maarten van Dommelen

12-02-2019 om 13:20
Nijmegen

Dat de adviseur deskundig en vriendelijk is, dat is mooi, maar niet uitzonderlijk: het commercieele belang is duidelijk. Wat mij echt prettig verraste was de groep mensen die kwam installeren. Ze waren voorkomend, vriendelijk, helder communicerend en prettig om in en om je huis te hebben. Alles volgens afspraak gedaan en netjes afgewerkt. Keurige werkwijze, geen rommel achterlatend, kortom: niets dan lof. Ook de administratieve afhandeling is correct, snel en prettig.

9,0

HRW van Ginneken

25-10-2017 om 15:33
Nijmegen

1. Beschrijving van de omvormer was vergeten. 2. De dag na plaatsing van de installatie kwam ik er achter dat er geen energie aan het net werd geleverd omdat de knop op de omvormer uit stond.

8,3

H.

25-05-2016 om 21:47
Nijmegen
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Nijmegen

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Nijmegen

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Nijmegen

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Nijmegen

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Nijmegen

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Nijmegen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Nijmegen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Nijmegen

Een offerte aanvragen

 

 

Lening voor zonnepanelen in Nijmegen

Zonne-energie is een vorm van schone energie, waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen en de energiebron onuitputtelijk is. Overweegt u zonnepanelen op het dak van uw woning te plaatsen en zelf zonne-energie op te wekken? Dan kun u een aanvraag doen voor een duurzaamheidslening. Als u voldoet aan de voorwaarden kunt u via de gemeente een aanvraag indienen bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten voor zonnepanelen in Nijmegen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Professioneel advies voor het beste resultaat

  Overweegt u te kiezen voor zonnepanelen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een specialist van Zonnefabriek voor een advies op maat. Tijdens een adviesbezoek brengen we alle mogelijkheden voor een optimaal resultaat in kaart. Vraag nu een offerte aan via onze website en bereken direct uw besparing! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Nijmegen.

  Vraag adviesgesprek aan