Zonnepanelen Nijmegen
  • Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen Nijmegen

Nijmegen is op veel fronten bezig haar burgers en bedrijfsleven klimaatbewust te maken. Om deze boodschap zo breed mogelijk te verspreiden heeft de gemeente het Zonnekrachtteam samengesteld. Het team promoot het gebruik van zonne-energie in de stad. Het plaatsen van zonnepanelen in Nijmegen wordt door de gemeente nadrukkelijk gestimuleerd. Deze vorm van groene energie opwekken sluit namelijk aan bij de ambitie van Nijmegen om zonnestad te worden.

Werken aan een zelfvoorzienende stad

Iedereen in Nijmegen kan meewerken aan de energievisie van de stad, waarin duurzaamheid verankerd is. De gemeente, provincie en het rijk hebben de keuze voor zonne-energie met behulp van subsidies en terugleververgoedingen door de jaren heen financieel aantrekkelijker gemaakt. Het resultaat mag er zijn. Mede dankzij alle geleverde inspanningen om Nijmegen te verduurzamen, voorziet de stad in 2045 geheel in haar eigen energiebehoefte. Dat zonnepanelen in Nijmegen daar een grote rol in spelen, blijkt wel uit het twaalf meter hoge zonne-icoon ‘De Zonneboom’ dat de Heyendaalseweg siert.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Lening voor zonnepanelen in Nijmegen

Zonne-energie is een vorm van schone energie, waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen en de energiebron onuitputtelijk is. Overweegt u zonnepanelen op het dak van uw woning te plaatsen en zelf zonne-energie op te wekken? Dan kun u een aanvraag doen voor een duurzaamheidslening. Als u voldoet aan de voorwaarden kunt u via de gemeente een aanvraag indienen bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten voor zonnepanelen in Nijmegen.

    Professioneel advies voor het beste resultaat

    Overweegt u te kiezen voor zonnepanelen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een specialist van Zonnefabriek voor een advies op maat. Tijdens een adviesbezoek brengen we alle mogelijkheden voor een optimaal resultaat in kaart. Vraag nu een offerte aan via onze website en bereken direct uw besparing! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Nijmegen.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!