Zonnepanelen in Nijmegen: zonnestad aan de Waal

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Nijmegen

Nijmegen is op veel fronten bezig haar burgers en bedrijfsleven klimaatbewust te maken. Om deze boodschap zo breed mogelijk te verspreiden heeft de gemeente het Zonnekrachtteam samengesteld. Het team promoot het gebruik van zonne-energie in de stad. Het plaatsen van zonnepanelen in Nijmegen wordt door de gemeente nadrukkelijk gestimuleerd. Deze vorm van groene energie opwekken sluit namelijk aan bij de ambitie van Nijmegen om zonnestad te worden.

Werken aan een zelfvoorzienende stad

Iedereen in Nijmegen kan meewerken aan de energievisie van de stad, waarin duurzaamheid verankerd is. De gemeente, provincie en het rijk hebben de keuze voor zonne-energie met behulp van subsidies en terugleververgoedingen door de jaren heen financieel aantrekkelijker gemaakt. Het resultaat mag er zijn. Mede dankzij alle geleverde inspanningen om Nijmegen te verduurzamen, voorziet de stad in 2045 geheel in haar eigen energiebehoefte. Dat zonnepanelen in Nijmegen daar een grote rol in spelen, blijkt wel uit het twaalf meter hoge zonne-icoon ‘De Zonneboom’ dat de Heyendaalseweg siert.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Nijmegen

Uw voorgangers uit Nijmegen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

HRW van Ginneken

25-10-2017 om 15:33
Nijmegen

1. Beschrijving van de omvormer was vergeten. 2. De dag na plaatsing van de installatie kwam ik er achter dat er geen energie aan het net werd geleverd omdat de knop op de omvormer uit stond.

8,3

H.

25-05-2016 om 21:47
Nijmegen
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Nijmegen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Nijmegen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Nijmegen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Nijmegen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Nijmegen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Nijmegen

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Nijmegen

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Nijmegen

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Nijmegen

Een offerte aanvragen

 

 

Lening voor zonnepanelen in Nijmegen

Zonne-energie is een vorm van schone energie, waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen en de energiebron onuitputtelijk is. Overweegt u zonnepanelen op het dak van uw woning te plaatsen en zelf zonne-energie op te wekken? Dan kun u een aanvraag doen voor een duurzaamheidslening. Als u voldoet aan de voorwaarden kunt u via de gemeente een aanvraag indienen bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten voor zonnepanelen in Nijmegen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Professioneel advies voor het beste resultaat

  Overweegt u te kiezen voor zonnepanelen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een specialist van Zonnefabriek voor een advies op maat. Tijdens een adviesbezoek brengen we alle mogelijkheden voor een optimaal resultaat in kaart. Vraag nu een offerte aan via onze website en bereken direct uw besparing! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Nijmegen.

  Vraag adviesgesprek aan