Zonnepanelen in Nieuwegein: gewoon doen!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Nieuwegein

We zijn zuinig op onze aarde. Hoewel er al veel stappen op weg naar een duurzame wereld zijn gezet, valt er nog genoeg te verbeteren. De gemeente Nieuwegein zet veel in het werk om het toenemende begrip binnen alle gebieden van de samenleving tastbaar te maken. Het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Nieuwegein, het stimuleren van elektrisch rijden en informatie over duurzaam bouwen en verbouwen zijn slechts enkele voorbeelden van concrete stappen, die vele voordelen opleveren. Voor u én het milieu.

Samen Duurzaam Nieuwegein

Op initiatief van de gemeente is vanuit het netwerk van Samen Duurzaam Nieuwegein de vereniging Energie-N opgericht. Binnen dit netwerk, aangestuurd door enthousiaste ambassadeurs, helpen bewoners elkaar bij het zetten van de juiste stappen voor het besparen op energie en opwekken van duurzame energie. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met stadsgenoten investeren in zonnepanelen in Nieuwegein en blijft u op de hoogte van alle lopende en nieuwe duurzame initiatieven binnen de gemeentegrenzen.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Nieuwegein

Uw voorgangers uit Nieuwegein beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,8

Tom

13-04-2017 om 10:13
Nieuwegein

Ik heb genoten van de samenwerking. De adviseur wist telefonisch al heel veel vertrouwen te wekken. Snelle en volledige informatieverstrekking. Het geheel kwam in eerste instantie nogal commercieel over (snelle jongens), maar uiteindelijk heb ik geen seconde spijt. Dat een adviseur goed meedenkt met de klant is bijna vanzelfsprekend, wat me echt positief heeft verrast is dat de monteurs net zo klantgericht zijn. Het was gewoon een feestje dat ze er waren. Met oog voor detail en de omgeving werd er hard gewerkt en vooral met heel veel plezier! Dat werkt aanstekelijk en vertrouwenwekkend. Het gebeurt niet snel, maar van deze club ben ik echt onder de indruk!

9,2

Wout

29-06-2016 om 08:58
Nieuwegein

Alles zeer goed geregeld, Ik wacht nog op het telefoontje wat conform de offerte na een paar maanden zou komen!

8,7

Matthijs

21-06-2016 om 19:41
Nieuwegein

Plus: erg plezierig dat er goed meegedacht werd over het onzichtbaar wegwerken van kabels; Min: duur vergeleken met andere aanbieders; Min: Twee maanden levertijd. Al kan dat ook door te hoge verwachtingen van mijn kant komen.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Nieuwegein

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Nieuwegein

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Nieuwegein

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Nieuwegein

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Nieuwegein

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Nieuwegein

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Nieuwegein

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Nieuwegein

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein biedt momenteel geen energiesubsidies of duurzaamheidsleningen, maar helpt woningeigenaren wel graag op weg. Voor een actueel overzicht van aantrekkelijke financiële regelingen voor het nemen van energiezuinige maatregelen of het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwegein kunt u terecht bij de Energiesubsidiewijzer. In één oogopslag ontdekt u welke subsidies u kunt aanvragen om uw woning energiezuiniger te maken. Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger!

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder subsidie of duurzaamheidslening is zelf energie opwekken met een zonne-systeem een verstandige keuze. U spaart niet alleen het milieu, maar bespaart ook direct op uw energiekosten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat, bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing of vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Nieuwegein.

  Vraag adviesgesprek aan