Zonnepanelen in Nieuwegein
  • Zonnepanelen in Nieuwegein

Zonnepanelen in Nieuwegein

We zijn zuinig op onze aarde. Hoewel er al veel stappen op weg naar een duurzame wereld zijn gezet, valt er nog genoeg te verbeteren. De gemeente Nieuwegein zet veel in het werk om het toenemende begrip binnen alle gebieden van de samenleving tastbaar te maken. Het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Nieuwegein, het stimuleren van elektrisch rijden en informatie over duurzaam bouwen en verbouwen zijn slechts enkele voorbeelden van concrete stappen, die vele voordelen opleveren. Voor u én het milieu.

Samen Duurzaam Nieuwegein

Op initiatief van de gemeente is vanuit het netwerk van Samen Duurzaam Nieuwegein de vereniging Energie-N opgericht. Binnen dit netwerk, aangestuurd door enthousiaste ambassadeurs, helpen bewoners elkaar bij het zetten van de juiste stappen voor het besparen op energie en opwekken van duurzame energie. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met stadsgenoten investeren in zonnepanelen in Nieuwegein en blijft u op de hoogte van alle lopende en nieuwe duurzame initiatieven binnen de gemeentegrenzen.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein biedt momenteel geen energiesubsidies of duurzaamheidsleningen, maar helpt woningeigenaren wel graag op weg. Voor een actueel overzicht van aantrekkelijke financiële regelingen voor het nemen van energiezuinige maatregelen of het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwegein kunt u terecht bij de Energiesubsidiewijzer. In één oogopslag ontdekt u welke subsidies u kunt aanvragen om uw woning energiezuiniger te maken. Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger!

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder subsidie of duurzaamheidslening is zelf energie opwekken met een zonne-systeem een verstandige keuze. U spaart niet alleen het milieu, maar bespaart ook direct op uw energiekosten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat, bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing of vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Nieuwegein.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!