Zonnepanelen in Nieuwegein: gewoon doen!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Nieuwegein

We zijn zuinig op onze aarde. Hoewel er al veel stappen op weg naar een duurzame wereld zijn gezet, valt er nog genoeg te verbeteren. De gemeente Nieuwegein zet veel in het werk om het toenemende begrip binnen alle gebieden van de samenleving tastbaar te maken. Het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Nieuwegein, het stimuleren van elektrisch rijden en informatie over duurzaam bouwen en verbouwen zijn slechts enkele voorbeelden van concrete stappen, die vele voordelen opleveren. Voor u én het milieu.

Samen Duurzaam Nieuwegein

Op initiatief van de gemeente is vanuit het netwerk van Samen Duurzaam Nieuwegein de vereniging Energie-N opgericht. Binnen dit netwerk, aangestuurd door enthousiaste ambassadeurs, helpen bewoners elkaar bij het zetten van de juiste stappen voor het besparen op energie en opwekken van duurzame energie. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met stadsgenoten investeren in zonnepanelen in Nieuwegein en blijft u op de hoogte van alle lopende en nieuwe duurzame initiatieven binnen de gemeentegrenzen.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Nieuwegein

Uw voorgangers uit Nieuwegein beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,8

Tom

13-04-2017 om 10:13
Nieuwegein

Ik heb genoten van de samenwerking. De adviseur wist telefonisch al heel veel vertrouwen te wekken. Snelle en volledige informatieverstrekking. Het geheel kwam in eerste instantie nogal commercieel over (snelle jongens), maar uiteindelijk heb ik geen seconde spijt. Dat een adviseur goed meedenkt met de klant is bijna vanzelfsprekend, wat me echt positief heeft verrast is dat de monteurs net zo klantgericht zijn. Het was gewoon een feestje dat ze er waren. Met oog voor detail en de omgeving werd er hard gewerkt en vooral met heel veel plezier! Dat werkt aanstekelijk en vertrouwenwekkend. Het gebeurt niet snel, maar van deze club ben ik echt onder de indruk!

9,2

Wout

29-06-2016 om 08:58
Nieuwegein

Alles zeer goed geregeld, Ik wacht nog op het telefoontje wat conform de offerte na een paar maanden zou komen!

8,7

Matthijs

21-06-2016 om 19:41
Nieuwegein

Plus: erg plezierig dat er goed meegedacht werd over het onzichtbaar wegwerken van kabels; Min: duur vergeleken met andere aanbieders; Min: Twee maanden levertijd. Al kan dat ook door te hoge verwachtingen van mijn kant komen.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Nieuwegein

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Nieuwegein

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Nieuwegein

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Nieuwegein

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Nieuwegein

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Nieuwegein

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Nieuwegein

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Nieuwegein

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein biedt momenteel geen energiesubsidies of duurzaamheidsleningen, maar helpt woningeigenaren wel graag op weg. Voor een actueel overzicht van aantrekkelijke financiële regelingen voor het nemen van energiezuinige maatregelen of het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwegein kunt u terecht bij de Energiesubsidiewijzer. In één oogopslag ontdekt u welke subsidies u kunt aanvragen om uw woning energiezuiniger te maken. Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger!

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder subsidie of duurzaamheidslening is zelf energie opwekken met een zonne-systeem een verstandige keuze. U spaart niet alleen het milieu, maar bespaart ook direct op uw energiekosten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat, bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing of vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Nieuwegein.

  Vraag adviesgesprek aan