Zonnepanelen in Nederweert
  • Zonnepanelen in Nederweert

Zonnepanelen in Nederweert

Het energievraagstuk staat ook binnen de gemeenten in de provincie Limburg hoog op de prioriteitenlijst. Door veelal de handen ineen te slaan wordt gewerkt aan een regio, waarin ook in de toekomst comfortabel, verantwoord en vooral prettig wonen en werken centraal staan. Een goed voorbeeld van een bewuste gemeente is Nederweert. Samen met vier omliggende gemeenten investeert zij onder meer in een coöperatieve windmolenparken en staat zij huiseigenaren bij in het verduurzamen van woningen door bijvoorbeeld zonnepanelen in Nederweert te plaatsen. Zo wordt niet alleen gewerkt aan het levensbestendig maken van de provincie, maar ook aan een duurzame lokale samenleving.

Duurzaam advies via het digitale bouwloket

Speciaal voor inwoners en huiseigenaren binnen de gemeente, lanceerde Nederweert het Duurzaam Bouwloket. Woningbezitters kunnen hier met alle vragen over verduurzamen terecht en krijgen vrijblijvend advies en informatie over duurzaam (ver)bouwen, subsidieregelingen, energie besparen en energie opwekken met onder meer zonnepanelen in Nederweert. Het onafhankelijke advies van het digitale loket vergroot niet alleen uw wooncomfort, maar helpt u ook bij het laten stijgen van de waarde van uw woning.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Nederweert

Voor diverse energiebesparende en duurzame maatregelen is een subsidie beschikbaar. De online energiesubsidie-check helpt u bij het in kaart brengen van de subsidiemogelijkheden voor bijvoorbeeld zonnepanelen in Nederweert. Bent u overtuigd? Dan brengen de adviseurs u in contact met gecertificeerde bedrijven voor het uitvoeren van de duurzame maatregel. Wilt u ook minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen of langer zelfstandig thuis wonen en moet u hiervoor investeren in uw woning? De Provincie Limburg helpt u graag verder. Via Duurzaam Thuis Limburg ontdekt u eenvoudig of u in aanmerking komt voor een stimuleringslening.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder subsidie of duurzaamheidslening is de aanschaf van een eigen zonne-systeem een verstandige investering. U begint namelijk direct met besparen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat en laat Zonnefabriek op locatie het optimale systeem voor uw woning ontwerpen. Nieuwsgierig? Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Nederweert.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!